کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به مضرات پيتزا براي سلامتي توصيه كرد: مصرف این ماده غذایی از هفتهای ۳ الی ۴ مرتبه به حداقل برسد و با سالم سازی مواد غذایی، پیتزاي با حجم کم همراه با میوهها و سبزیجات استفاده شود و از مصرف پیتزای حجیم، چرب با پنیر و سس فراوان اجتناب شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علي اكبر کمالی کارشناس صنایع غذایی دانشگاه ضمن تاكيد بر مطلب فوق اظهارداشت: بعضی ادویههاي استفاده شده در پيتزا باعث تحریک معده و ناراحتیهای گوارشی همچون زخم معده در فرد مصرف کننده میشود.
وي افزود: مصرف فلفل سبز تازه در کنار فست فود هیچ عارضهای برای معده ندارد در حالی که ادویههایی که در فرآوردههای گوشتی استفاده میشود بسیار عوارض شدیدی را در پی دارند و سلامت بدن را در معرض خطر قرار میدهند.
اين کارشناس صنایع غذایی خاطرنشان كرد: یکی از مضرات فست فودها، سرخ شدن نشاسته در روغن است؛ هر هیدروکربنی که در روغن سرخ شود، ایجاد پلی آکریل میکند که مادهای بسیار سمی است. وقتی یک ماده غذایی نشاسته دار را در روغن سرخ میکنیم زنجیرههای نشاسته پشت سر هم قرار میگیرند که ایجاد این رشتهها ترکیبات تازهای به وجود میآورد که باعث ایجاد یک سری بیماری در بدن میشود.
وی با تاکید بر استفاده از روغن مخصوص سرخ کردن هنگام پخت غذا یا فست فودها افزود: از آنجایی که روغنهای سرخ کردنی نیز عوارض را کاهش نمیدهند و باعث بیماری میشوند بنابراین توصیه میشود افراد از غذاهای آب پز، بخار پز یا تفت داده شده استفاده کنند.
كمالي با تاكيد بر اين كه مصرف پیتزا از هفتهای ۳ الی ۴ مرتبه به حداقل برسد گفت: با توجه به تهیه پیتزا و استفاده مقدار زیادی طعم دهندههای متنوع اعم از رب گوجه، سس مایونز، کالباس، سوسیس و پنیر پیتزای بسیار چرب توصیه میشود مصرف این ماده غذایی از هفتهای ۳ الی ۴ مرتبه به حداقل برسد و با سالم سازی مواد غذایی پیتزایی با حجم کم همراه با میوهها و سبزیجات استفاده شود و پیتزای حجیم، چرب با پنیر و سس فراوان کاهش یابد.