مصرف میوه و غذاهای سالم برای پیشگیری از بیماریی ها
خبر پزشكي يزدفردا "استفاده از غذاهای طبیعی ، میوه و سبزیجات در جذب مواد و ویتامین های مورد نیاز بدن ، همچنین در پیشگیری از بیماری ها سودمند هستند.
به گزارش يزدفردا به نقل ازدرشماره اخیر نشریه سلامت میوكلینیك ، مكمل های غذایی و ویتامین را نمی توان جانشین غذاهای طبیعی كرد.
پژوهشگران بادرج مقاله ای درشماره اخیر نشریه سلامت میوكلینیك اعلام كردند ، مكمل های آنتی اكسیدان ، تاثیر سودمند غذاهای حاوی تركیبات آنتی اكسیدان را بر سلامت افراد ، ندارند.
به گفته محققان ، گرچه تاثیر مواد آنتی اكسیدان نظیر ویتامین های سی ، ئی ، كاروتن و لایكوپن در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها به اثبات رسیده است ، اما آثار سودمند این مواد ، فقط وقتی چشمگیر است كه از با مصرف موادغذایی طبیعی نظیر میوه،سبزی، غلات و نوشیدنی هایی نظیر چای ، قهوه و آب میوه طبیعی به بدن برسند.
مصرف مكمل های آنتی اكسیدان ، این آثار مفید را ندارد.
يزدفردا