كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت لــذا تـــوصیه میشود در وعده افطار و سحر حتی المقدور ۵-۳ عدد خرما (به جای قند همراه چای کم رنگ) مصرف شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، مهديه سادات حاجي ميرزاده كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به نوشيدن و مصرف آب سرد در شروع افطار به يكي از عادات غذایی غلط و رایج در هنگام افطار اظهاركرد: یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد و یا نوشیدنیهای سرد شروع میکنند که توصیه میشود افطار را با نوشیدنیهای گرم و یا ولرم مانند آب ولرم، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنند.
وي ادامه داد: پس از آن میتوان از خرما یا کشمش استفاده كرد زیرا این دو سبب کنترل اشتها میشود و از پر خوری به هنگام افطار ممانعت میکند.
حاجي ميرزاده عنوان كرد: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید اســـت لــذا تـــوصیه میشود در وعده افطار و سحر حتی المقدور ۵-۳ عدد خرما (به جای قند همراه چای کم رنگ) مصرف شود.
اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است توصيه كرد: از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینیها پرهیز شود.