زمان : 29 Khordad 1392 - 16:38
شناسه : 72296
بازدید : 3396
برنامه هاي كاهش پيك بارتوزيع برق يزد اعلام شد برنامه هاي كاهش پيك بارتوزيع برق يزد اعلام شد

مدیران صنعت برق استان در نشستی راههای موثردرمدیریت مصرف برق و كاهش پیك بار استان یزد را بررسی كردند

به گزارش دفتر روابط عمومی شركت توزیع نیروی برق استان یزد اعضاء ستاد مدیریت مصرف وكاهش پیك بار در نشستی كه به میزبانی شركت توزیع نیروی برق استان برگزار شد به تشریح راههای موثر درحوزه های مدیریت مصرف وپیك بار پرداختند.

مهندس محمدرضا صحتی ، مدیرعامل این شركت پس از این نشست در گفتگو با خبرنگار دفتر روابط عمومی،  شبكه های برق یزد را به عنوان پایدارترین شبكه ها در سطح كشور معرفی كرد وگفت:رشد مصرف انرژی از سوی صنایع و گرم شدن دما در یزد ، پیك بار استان را به میزان 1004مگاوات افزایش داد.

وی افزود: براساس این افزایش نیز ، پیك بار را در سطح توزیع به رقم 680 مگاوات رساند كه امید است با مدیریت مصرف توسط شهروندان یزدی و همكاری صنایع و ادارات شاهد كاهش آن باشیم .

مهندس صحتی با اشاره به قدرت 1420مگاوات نصب شده نیروگاهی در یزد خاطرنشان كرد:  خوشبختانه بسترمناسب برای تولید 1200 مگاوات انرژی توسط دیگرهمكاران در صنعت برق استان فراهم شده است.

 وی با اشاره به نتایج عملكرد مدیریت پیك بار در سال 91 عنوان كرد: شركت توزیع یزد با كاهش 77 مگاواتی عملكردپیك در دو سطح فشار متوسط وفشار ضعیف توانسته است در حوزه كاهش تلفات و مدیریت مصرف اقدام نماید.

مدیرعامل این شركت از برنامه ریزی برای كاهش 55 مگاواتی پیك باردر سال 92 خبر داد وگفت : در بخش مدیریت مصرف 34 مگاوات و در بخش كاهش تلفات 2/4مگاوات در سطح فشار متوسط ، كاهش پیك بار پیش بینی شده است.

وی متذكر شد: در بخش فشار ضعیف نیز 6 مگاوات كاهش تلفات و 8/10 مگاوات در بخش مدیریت مصرف برنامه ریزی و در پیش بینی ها لحاظ شده است.

مهندس صحتی مجریان ومتولیان بخش كاهش پیك توزیع برق رادر سه بخش كاهش پیك در بخش صنایع و ادارات ، حوزه بهره برداری و كاهش تلفات برشمرد و اهتمام آنان را برای كاهش پیك بار استان خواستار شد.

 وی برگزاری دورهای مختلف آموزشی در زمینه مدیریت مصرف برق و برنامه ریزی برای مدیران انرژی صنایع در حوزه كاهش پیك را متذكر شد وافزود:  جلب مشاركت كشاورزان در برنامه های كاهش پیك ، برگزاری دوره آموزشی الزامات مدیریت انرژی در ساختمانهای اداری ، جابجایی ساعات اوج مصرف صنعت كاشی و سرامیك بالای دو مگاوات دیماند با هدف تراز نمودن پیك شب و روز ، تغییر ساعت اوج مصرف چاههای كشاورزی به 12الی 16 و هماهنگی با صنایع موثر و مجهز به دیزل ژنراتور با قدرت بالا از دیگر برنامه های این شركت بوده است.