محمدباقر قالیباف گفت: با اجرای مدیریت جهادی و با استفاده از توان و ظرفیتهای کشور بیکاری جوانان را برطرف میکنم.
به گزارش فارس، محمدباقر قالیباف ظهر امروز در مسجد محمد رسولالله (ص) این شهر با بیان اینکه معتقد است با ظرفیتهای موجود میتوان بیشتر مشکلات فرهنگی، اقتصادی و فرهنگی کشور را برطرف کرد، اظهار داشت: با اجرای مدیریت جهادی از توان و ظرفیتهای کشور به صورت بهینه استفاده میکنم تا با همکاری و اتحاد یکدیگر مشکلات بیکاری و دغدغههای جوانان کشور برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه اکنون مسئولان مربوطه اعلام میکنند که آمار بیکاری در کشور 14 درصد است، ابراز داشت: ما این آمار را قبول داریم ولی امیدوارم که آنان دو موضوع شغل با فرصتهای شغلی را با یکدیگر اشتباه نکنند و یا آگاهانه جای این دو موضوع را با یکدیگر جابهجا نکنند که اگر چنین کنند به نظام خیانت کردهاند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بیشتر خانوادهها با مشکل بیکاری مواجه هستند، اذعان داشت: این بیکاری در بین جوانان فارغالتحصیل کشور 29 تا 30 درصد است که موجب شده ناامیدی در بین آنان ایجاد شود.
قالیباف اضافه کرد: جوانان نباید دچار یاس شوند چراکه کشور ما ظرفیتهای بسیاری برای اشتغالزایی دارد که با مدیریت درست و صحیح میتوان این مشکل بیکاری را به نحو مطلوبی برطرف کرد و نشاط و شادی را در بین افراد جامعه حاکم کرد.
وی به شرایط بد اقتصادی در کشور اشاره کرد و گفت: بنده برای رفع این مشکلات برنامه جامعی مدون و تدوین کردهام که با اجرای آن مطمئن هستم بیشتر مشکلات اقتصادی کشور برطرف شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به اینکه شهرداران قبلی تهران در زمان مدیریتشان فاصله امکانات شهری در شمال و جنوب تهران را بیشتر کرده بودند، ابراز داشت: زمانی که شهردار تهران شدم به مردم گفتم برای حفظ فاصله امکانات شهری در شمال و جنوب شهر تهران تلاش میکنم.
وی ادامه داد: با همت مضاعف تلاش کردم تا عدالت در تهران اجرا شود و شهر به سمت پیشرفت حرکت کند و اکنون شاهد هستیم نه تنها فاصله امکانات شهری در شمال و جنوب این شهر حفظ شده بلکه کاهش مطلوبی یافته است.
قالیباف با بیان اینکه متأسفانه اعتماد در بین مردم کمرنگتر شده است، اذعان داشت: برخی از افراد جامعه فکر میکنند که بنده نیز همانند سایر نامزدهای انتخاباتی سخنانی را بیان میکنم تا بتوانم با رأی آوردن رئیسجمهور کشور شوم ولی هرگز این مطلب صحت ندارد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: با اطمینان و باور راسخ به شما میگویم با عنایت به خداوند متعال و روحیهای که دارم هرگز زیر بار تعهدی که در توانم نباشد نروم و این مطلب را میتوانید با مراجعه به کارنامه 35 سالهام که به مردم خدمت کردهام مشاهده کنید.
وی اذعان داشت: بنده بعد از انتخاب شدنم به عنوان رئیس جمهور برای بهبود وضعیت نابسامان کشور تلاش میکنم تا به سرعت مشکلات کشور برطرف و آرامش روحی و روانی در بین افراد جامعه حاکم شود.
قالیباف با بیان اینکه هر روز بیش از 17 ساعت برای خدمت به مردم تلاش میکند تا بتواند مشکلات آنان را برطرف کند، اذعان داشت: از ابتدای انقلاب تاکنون بنده فعالیت اقتصادی شخصی انجام ندادهام و برای رد این حرفهایم کسی نمیتواند سندی بیاورد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: افتخار میکنم خادم ملت هستم و این افتخار را مدیون انقلاب اسلامی هستم که این فرصت خدمت را برایم مهیا کرده است.
این مسئول متذکر شد: اکنون به دلیل وضعیت بد اقتصادی فردی که هزار میلیارد یا 10 میلیون تومان سرمایه دارد بلاتکلیف است و این به دلیل مدیریت غلط و سیاستزدگی در اداره کشور است که باید اصلاح شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: مشکلات و چالشهای موجود در شهر، استان و کشور را بررسی کردم و برنامهای تدوین کردهام که با اجرای این برنامهها در کشور، استان و شهر میتوانم بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را برطرف کنم.
قالیباف به اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در اجرای این قانون مقرر شد که پرداخت نقدی به مردم، کشاورزان و تولیدکنندگان صورت بگیرد که متأسفانه این قانون فقط در بخش پرداخت یارانه به مردم انجام شد.
وی ادامه داد: به نظر من یکی از علتهای اصلی عدم اجرای کامل این قانون سیاستزدگی در مدیریت کشور است و اکنون وضع مشکلات اقتصادی به این شدت ارتقا یافته است که باید با مدیریت درست اصلاح شود.
این مسئول با بیان اینکه باید با مدیریت جهادی کشور را اداره کرد، ابراز داشت: با اجرای این مدیریت هر وعدهای که در دوره شهرداری تهران به مردم این شهر دادم با عنایت خداوند متعال و همت و تلاش مضاعف مسئولان مربوطه در این نهاد توانستم این وعدهها را محقق کنم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به نحو مدیریت خود در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: چند روز گذشته جوان 35 ساله در آتشنشانی تهران برای نجات یک کودک، جان خود را فدا کرد که ارایه این خدمات در شهرداری تهران به مردم را نمیتوان با پول سنجید چراکه فرهنگ خدمت به مردم در وجود این فرد نهادینه شده بود که توانست چنین اقدام با ارزشی را انجام دهد.
وی ادامه داد: جامعه ما نیازمند فرهنگ خدمت صادقانه به مردم است و بنده در مدیریت کشور برای اجرای این فرهنگ تلاش و همت مضاعفی میکنم تا بتوانم بیشتر مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را برطرف کنم.
قالیباف متذکر شد: دو بار در وعدهای که به مردم شهر تهران دادم نتوانستم به وعدهام عمل کنم، یکی در احداث برج میلاد بود که به دلیل مشکلاتی از جمله زمستان سخت این پروژه شش ماه به تأخیر افتاد و وقوع این مشکلات را نیز به مردم این شهر توضیح دادم تا مردم از مشکلات پروژه مطلع شوند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مردم جامعه ما افراد با گذشت و با محبت هستند و هر موضوعی را که با منطق به آنان توضیح بدهیم میپذیرند و تحقق این امر موجب میشود تا آنان احساس کنند که مسئولان در اجرای پروژهها با هدف خدمت صادقانه به مردم تلاش میکنند و همین امر منجر به ارتقای اعتماد آنان به نظام میشود.
سیستم ربای بانکی کشور باید اصلاح شود
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه در بیشتر بانکها وضع معاملات به صورت ربا انجام میشود، ابراز داشت: جامعهای که در آن به این نحو معاملات انجام شود به سمت پیشرفت حرکت نمیکند.
این مسئول با اشاره به اینکه کشاورزان و صنعتگران برای ارتقای وضعیت شغلشان از بانکها وام با بهره 20 درصد دریافت میکنند تا بتوانند تولیداتشان را رونق دهند، اذعان داشت: این تولیدکنندگان در پایان فعالیتشان هرچه سود دریافت کردند باید به بانکها بپردازند.
وی اضافه کرد: این سیستم بانکی به هیچ عنوان برازنده نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و باید شیوههای بکارگیری در سیستم بانکی با مدیریت مقتدر و نظاممند تغییر یابد تا تولیدکنندگانی که از بانکها وام دریافت میکنند بتوانند خودشان نیز از سود حاصل از کارشان بهرهمند شوند.
این مسئول با بیان اینکه در قانون اساسی مردم حقوقی دارند که باید این حقوق رعایت شود، اظهار داشت: همه مسئولان نظام باید به این قانون پایبند باشند تا بتوانند این حقوق را در جامعه احیا کنند تا رضایت آنان را کسب کنند.
قالیباف ابراز داشت: برخی از افراد با قانون اساسی توانستند نامزد انتخابات شوند و در آن زمان به این قانون پایبند و اجرای آن را لازمه اداره کشور میدانستند ولی متاسفانه اکنون بیان میکنند که این قانون ظرفیت و توان مدیریت کشور را ندارد که ابراز چنین بیاناتی خلاف قانون است و باید از آن به شدت پرهیز کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بیان کرد: به نظر من با اجرای قانون اساسی میتوان مدیریت و اداره کشور را به نحو احسن انجام داد و کشور را با سرعت خوبی در مسیر رشد و پیشرفت حرکت داد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: نباید بهانه بیاورند که اختیار رئیس دولت برای اداره کشور کافی نیست مگر در روز اول که نامزد انتخابات می شدید قانون را مطالعه نکردید؟/بنده بر این عهد هستم که قانون اساسی را مخصوصا در حوزه حقوق ملت مورد توجه قرار دهم. رییس دولت قسم یاد می کند که قانون را در کشور اجرا کند اما متاسفانه امروز می بینیم که موضوعات مهم قانون اساسی مورد توجه قرار نمی گیرد.
امزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از دوران سازندگی گفت: امروز چه چیزی تغییر کرده که آقای رفسنجانی وارد عرصه شده اند؟ ورود آقای رفسنجانی به آن معنی است که کشور را حداقل در یک دوره چهار ساله دیگر وارد تنش های سخت و دو قطبی کرده و مردم مستضعف و محروم را مستضعف تر و محروم تر کنیم. این مسئله چه آورده دیگری برای کشور دارد؟ آقای رفسنجانی در مناظرات باید به مردم پاسخ دهند که ایشان بعد از این مدت چه کردند؟ بزرگ ترین ظلم به مردم آن است که به 20 سال قبل برگردیم.
به گزارش اعتدال، عضو ائتلاف پیشرفت در این دیدار پس از استماع سخنان مدیران مسئول نشریات استانی به سوالات حاضران در جلسه درباره وضعیت انتخابات پاسخ گفت. وی در پاسخ به سوالی در باره ثبت نامهای دقیقه 90 و شایعاتی که در این رابطه منتشر شده گفت: آیا واقعا اتفاقاتی که به تعبیر دوستان در دقیقه 90 در کشور اتفاق افتاده است، اتفاق خاص و مهمی است؟ آیا این اتفاق آینده روشن تری را برای ما ترسیم می کند؟ آیا این اتفاق می تواند یک اتفاق میمون و مبارک باشد؟ نقاط قوت و ضعف حوادث 2 ساعت آخر انتخابات از چه جنسی است؟ آیا این موضوع غافلگیر کننده و غیرقابل پیش بینی بود یا خیر؟ آیا این اتفاقات برنامه ریزی شده بود یا می توان آن را حادثه نامید؟ این مسایل مهم است و دوستانی که اهل قلم ، مطالعه و تحلیل هستند باید این موضوعات را تحلیل کرده و به جامعه منتقل کنند.
قالیباف ادامه داد: اگر همه ما منصفانه نگاه کنیم و کلام مقام معظم رهبری را مستند قرار دهیم، بارها و بارها موضوع رسیدگی به وضع اقتصادی و فرهنگی کشور را از ایشان شنیده ایم، اما متاسفانه در این دو موضوع، کارنامه قابل قبول و قابل دفاعی از مدیران کشور نداریم. در این شرایط جای سوال است که چه کسانی این کارنامه غیرقابل قبول و غیرقابل دفاع را امروز برای ما به ارمغان آورده اند که ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم؟
وی تصریح کرد: سوال از آقای رفسنجانی این است که شما 16 سال با قدرت و هماهنگی کامل و بدون اینکه در سر راه شما تنشی وجود داشته باشد و یا کسی قدرت مقابله و حتی انتقاد از شما را داشته باشد درقدرت بودید. 8 سال در راس قوه مجریه و 8 سال هم رئیس مجلس بودید. از دید من همه دولت در دست ایشان بود- چرا که جنگ دست ایشان بود و امام (ره) از ایشان حمایت می کردند- دولت آن زمان هم پارلمانی و نخست وزیری بود و مجلس وزرا و کابینه را تعیین می کرد و در راس مجلس نیز آقای هاشمی حضور داشت. 8 سال بعد هم ایشان رئیس جمهور بوده است و مقام معظم رهبری تمام قد از ایشان حمایت می کردند به گونه ای که حمایت های معظم له از آقای هاشمی در آن زمان تاریخی است. برگردید و نشریات آن زمان را مشاهده کنید تا مشخص شود سخنانی که مقام معظم رهبری برای آقای هاشمی بیان کرده اند، حتما برای آقای احمدی نژاد نگفته اند. آن جمله ای که آقا فرمودند هیچ کس برای من مثل هاشمی نمی شود را به یاد داریم. اما با همه این حمایت ها و هماهنگی ها خروجی اجتماعی و فرهنگی که دوران آقای هاشمی داشت چه بوده است؟
قالیباف ادامه داد: امروز چه چیزی تغییر کرده که آقای رفسنجانی وارد عرصه شده اند؟ ورود آقای رفسنجانی به آن معنی است که کشور را حداقل در یک دوره چهار ساله دیگر وارد تنش های سخت و دو قطبی کرده و مردم مستضعف و محروم را مستضعف تر و محروم تر کنیم. این مسئله چه آورده دیگری برای کشور دارد؟ آقای رفسنجانی در مناظرات باید به مردم پاسخ دهند که ایشان بعد از این مدت چه کردند؟ بزرگ ترین ظلم به مردم آن است که به 20 سال قبل برگردیم. اگر کارنامه 20 سال قبل تا به امروز قابل دفاع بود حرفی نداشتیم اما کارنامه برای مردم مشخص است. بدون تعارف باید بگویم دولت اصلاحات زاییده دولت آقای هاشمی است. شما مطبوعات آن زمان را نگاه کنید. بسیاری از بد اخلاقی ها، بد رفتاری ها و حرف هایی که امروز گله مند آن در دولت اصولگرا هستیم، آغاز و پایه آنها از دولت اصلاحات بود. اگر روزنامه های دهه 70 را نگاه کنید و عالی جناب سرخ پوش را مورد توجه قرار دهید، شاهد خواهید بود که بد اخلاقی ها کجا بود. تا جایی که مقام معظم رهبری مجبور شدند تا در مصلی صحبت کنند که مطبوعات باید اخلاق، دیانت و حرمت را در جامعه رعایت کنند. حالا چه شده است که سیاست پیشگانی که امروز این آسیب ها را در جامعه ایجاد کردند، دوباره می خواهند همین مسایل را برای ما پیش بیاورند؟
قالیباف یادآور شد: امروز کشور ما بیش از هر چیز نیازمند به آرامش، توافق، دلدادگی، کار، خدمت و تلاش است. اکنون به تنها چیزی که در کشور توجه نمی شود کار است چرا که همه با یکدیگر دعوا می کنند. با این روند می خواهیم آتش دعوا را بیشتر کنیم؟ دامن این آتش ملت، بچه های انقلاب، دستاورد های انقلاب، خون شهدا و جوانان را می گیرد. بنده حتما سیاست به معنای سیاست بازی را به هیچ عنوان در زندگی خودم به عنوان یک بچه رزمنده نیاوردم و نمی آورم. شما شاهد بودید در مواضع شفافی که در 8 سال گذشته در حوزه سیاست داشتم، در هر کجا که احساس کردم حق وجود دارد، از حق دفاع کردم، فارغ از اینکه این حق متلعق به کدام جریان است. ما متعلق به حق هستیم و متعلق به اصلاح طلبان و اصولگرایان نیستیم. گاهی یک قطب بندی درست می کنند و می گویند هرچه ما می گوییم درست است و هر کسی با ما نیست، برما است. این موضوع برخلاف «سیاست عین دیانت» است.
وی تاکید کرد: امروز دولت فعلی محکم ایستاده است و می گوید ما حق هستیم. نگاه کنید ببینید چه رفتارهایی انجام میشود؟ هنوز این سوال برای من باقی مانده است که دولت اصلاحاتی که جامعه مدنی را دنبال می کرده است و به دنبال توسعه سیاسی بوده است با کدام منطق باید تلاش کند که بعد از 4 سال، رئیس جمهوری که هشت سال رئیس جمهور بوده است به قدرت برگردد؟ این به میلیتاریسم بیشتر شبیه است تا به دموکراسی؛ این موضوع به اردوگاه روسیه بیشتر شبیه است تا اردوگاه غربی و هدفی که آن ها دنبال می کنند.
قالیباف خطاب به انقلابی نماها و سیاستپیشگان گفت: آیا آن روزی که لازم بوده است برای انقلاب و اسلام یک سیلی بخورید، سیلی خورده اید؟ آن روزی که لازم بوده است برای این انقلاب یک تیر بزنید و یک تیر بخورید، تیر زده اید و تیر خورده اید؟ نشانی از مجاهدت از شما وجود دارد؟ اگر جایی مسئولیتی به شما داده اند آیا کارنامه ای دارید که با افتخار بگویید من این وزارتخانه و بخشداری را اداره کرده ام و این کارنامه من است؟ خروجی خود را ارایه کنید تا ببینیم خروجی شما در این انقلاب چه چیزی است؟ آیا این وزارتی است که شما اداره کردید؟
وی اظهار کرد: اصلا آقای رفسنجانی بیاید چه چیزی را حل کند؟ با این بحث هایی که در سال های اخیر دیده اید و موضع گیری هایی که بررسی کرده اید مشخص می شود چیزی عوض نشده است. آیا مسیر انقلاب عوض شده است؟ با این وجود اگر این افراد بیایند یعنی مجددا تنش به وجود می آید. این تنش به نفع چه کسی است؟ من چندی پیش در رسانه ها خاطره ای از آقای هاشمی را مطرح کردم، واقعا آقای هاشمی چه پاسخی به خاطره دو نفره ای که من مطرح کردم دارند؟ آیا واقعا دولت فعلی قابل ادامه دادن است؟ کارنامه عمکرد، رویکردها و صداقت آن ها قابل ادامه دادن است؟ کدام روند را می توانیم مبنا قرار دهیم که بگوییم این روند را ادامه می دهیم؟ نباید اجازه دهیم در این مقطع حساس،کشور در طراحی و دام سیاست پیشگان بیفتد. باید اجازه دهیم کشور در یک مسیر عقلانیت، معنویت و کار بیفتد.
وی گفت: این شایعاتی مطرح می شود که آن فرد آمده و این فرد رفته، درست نیست. تصمیم گرفته شده است و در صحنه آمدیم . در سال 84 که آمدم ورودم به عرصه سیاسی مثل ورود به جبهه بود. مهم این است حرف خود را بزنیم و وظیفه خود را انجام دهیم. من افتخار می کنم که در میان این مردم بزرگ شدم و با افتخار می گویم که روستا زاده هستم؛ همه این فرصت ها را انقلاب، مردم و خون شهدا برای ما فراهم کردند از این رو هیچ گاه رفتار سیاست پیشگی انجام ندادم و تاریخ کاری من نیز این موضوع را نشان می دهد.
قالیباف افزود: اولین بی تقوایی فرد این است کاری را نتواند انجام دهد و بگوید می خواهم این کار را انجام دهم. از این بی تقوایی بزرگتر وجود ندارد.