زمان : 25 Ordibehesht 1392 - 23:47
شناسه : 69316
بازدید : 19175
علی اکبر ولایتی:جامعتین از جلیلی حمایت کند / هاشمی در سال 88 رهبری را یاری نکرد+ بیانیه جامعه مدرسین علی اکبر ولایتی:جامعتین از جلیلی حمایت کند / هاشمی در سال 88 رهبری را یاری نکرد+ بیانیه جامعه مدرسین ولایتی همچنین اظهار کرد: در دولت احتمالی من، تیم نهاوندیان، از مشاوران و همکاران اقتصادی دولت خواهد بود.

بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره انتخابات

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای با تأکید بر اینکه همه مردم ایران اسلامی بویژه نامزدها و هواداران آنها با هوشیاری از قرار گرفتن در طرح و نقشه دشمن پرهیز کنند، تصریح کرد: التزام به قانون، دوری از اسراف‌، ندادن وعده‌های کاذب و پرهیز از تخریب دیگران باید سرلوحه فعالیت باشد

علی‌اکبر ولایتی با بیان اینکه "ائتلاف پیشرفت دچار رقابتهای داخلی نشده است و تابع تصمیم جامعتین خواهد بود"، ضمن انتقاد از هاشمی رفسنجانی، اعلام کرد که در صورت حمایت جامعتین از سعید جلیلی، ائتلاف پیشرفت از وی حمایت خواهد کرد.


 این عضو ائتلاف پیشرفت شب گذشته در دانشگاه امام صادق(ع) گفت: نظرسنجی فقط یک معیار در ائتلاف پیشرفت است ولی همه معیارها را شامل نمی‌شود. همه افراد ائتلاف پیشرفت در انتخابات ثبت‌نام کردیم و تبلیغات خواهیم کرد تا مردم مواضع ما را ببینند و در نهایت ما تابع نظر جامعتین هستیم؛ البته جامعتین به نظرسنجی‌ هم توجه می‌کند.

وی با بیان اینکه "اگر تصمیم جامعتین این باشد که من کنار بروم، حتما این کار را انجام می‌دهم"، اظهار کرد: درهای ائتلاف پیشرفت باز است. ما نمی‌دانستیم که جلیلی برای انتخابات ثبت‌نام می‌کند. اگر جامعتین از جلیلی حمایت کرد، ما هم از جلیلی حمایت می‌کنیم.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در ادامه با اشاره به اینکه "من از جزئیات نظرات آیت‌الله مهدوی کنی اطلاعی ندارم"، اظهار کرد: من شنیده‌ام که در ائتلاف اکثریت اصولگرایان، دو نفر دو رای و یک نفر یک رای آورده است؛ بنابراین برای تعیین تکلیف، حکمیت را به آیت‌الله مهدوی سپردند که ایشان هم ابوترابی را برگزیده است. من به نقل از کسی شنیده‌ام که آقای مهدوی گفته است اگر یک نفر روحانی و غیر روحانی در شرایط برابری قرار بگیرند ایشان فرد روحانی را می‌پذیرد.

وی یادآور شد: در ائتلاف پیشرفت از ابتدا شرط این بوده است که از سایر کسانی که مدعی هستند توانایی دارند، دعوت کنیم و با مشورت جامعتین یک نفر را انتخاب کنیم. وقتی طرف مقابل ما منسجم عمل می‌کند،‌ ما هم باید منسجم باشیم.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت: باید کسانی که با رهبری زاویه ندارند اجماع کنند و اجازه ندهند کسانی که با رهبری فاصله دارند مدیریت آینده جامعه را به دست بگیرند.

در این لحظه مجری برنامه گفت: من فکر می‌کنم منظور شما از کسانی که با رهبری زاویه دارند، آقای هاشمی باشد.

برخی دانشجویان پس از شنیدن صحبت مجری، او را تشویق کردند و ولایتی هم مجری را تشویق کرد.

ولایتی با بیان اینکه "من نگفتم هاشمی در فتنه 88 دست داشته است"، خاطرنشان کرد: اما بارها گفته‌ام که هرکس در آن ایام در برابر اصحاب فتنه صراحتا موضع گرفت، در خط رهبری است و آنکه موضع نگرفت در خط رهبری نیست.

در ادامه این برنامه، این پرسش از ولایتی مطرح شد که "نظر صریح شما درباره هاشمی رفسنجانی چیست؟" که وی پاسخ داد: هاشمی در سال 88 رهبری را یاری نکرد و مواضع لازم را نگرفت.

این فعال سیاسی همچنین درباره اینکه "گفته می‌شود قالیباف ساکت فتنه است"، گفت: رهبری معتقد به جذب حداکثری و دفع حداقلی است. درست نیست که روی هرکس انگشت بگذاریم و بگوییم آن فرد در یک مقطعی کاری کرده یا نکرده است. اگر این‌گونه عمل کنیم نیروهای خودی را از دست می‌دهیم. ما می‌خواهیم کشور را اداره کنیم. دو طیف اصلاحات و دولت و انواع امکانات داخلی و خارجی مجهزند. شاخص‌ها را رهبری تعیین می‌کند و ما باید به این شاخص‌ها اعتقاد داشته باشیم.

این نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "این‌گونه نبوده است که در پایین‌ترین سطح اجتماعی زندگی کنم"، خاطرنشان کرد: من کسی از مسئولان را هم ندیدم که اینگونه زندگی کند. من معتقدم مسئولان کشور نباید در سطح اشرافیت زندگی کنند ولی زندگی من هم همین‌گونه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: ما یک برنامه صد روزه تهیه کرده‌ایم که امور را به جایی برسانیم که جلوی تورم گرفته شود و ارزش پول ملی بیش از این سقوط نکند. در این برنامه از تولیدکنندگان این‌گونه حمایت می‌کنیم که آنها شش ماه از پرداخت مالیات یا اقساط بانکی معاف شوند تا بتوانند تولید را آغاز کنند.

ولایتی همچنین گفت: مطابق تفسیر اصل 44، دولت باید دست از تصدی‌گری بردارد و اقتصاد باید تولیدی باشد در حالی که در حال حاضر اقتصاد ما توزیعی و مصرفی است.

این عضو ائتلاف پیشرفت با اشاره به اینکه "هر کار زودرس و سخن بی‌جا آفت کار دولت است"، تصریح کرد: اگر از مجموعه اصولگرایان انتخاب شدم و این آمادگی وجود داشت که همکاران خود را معرفی کنم، آنها را معرفی خواهم کرد. من از کسانی در کابینه استفاده خواهم کرد که متدین، با تجربه، مشورت‌پذیر باشند و در کار خود اعتدال داشته باشند.

ولایتی همچنین اظهار کرد: در دولت احتمالی من، تیم نهاوندیان، از مشاوران و همکاران اقتصادی دولت خواهد بود.

وی در پایان با بیان اینکه "در پرونده هسته‌یی رهبری تصمیم‌گیر اصلی هستند و پرونده هسته‌یی را از دست برخی بازیگران خارج کردند"، خاطرنشان کرد:‌ باید مقاومت کرد تا این دستاورد از بین نرود اما حفظ این دستاورد نباید به معنای افزایش روزافزون تحریم‌ها باشد. اگر تدابیر رهبری مورد توجه واقع شود، مساله هسته‌یی قابل حل است و می‌شود از این فشارها خارج شد و رابطه با سایر کشورها را بر اساس اصول برقرار کرد.


بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره انتخابات

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه‌ای با تأکید بر اینکه همه مردم ایران اسلامی بویژه نامزدها و هواداران آنها با هوشیاری از قرار گرفتن در طرح و نقشه دشمن پرهیز کنند، تصریح کرد: التزام به قانون، دوری از اسراف‌، ندادن وعده‌های کاذب و پرهیز از تخریب دیگران باید سرلوحه فعالیت باشد.
 
 در بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که با امضای آیت الله محمد یزدی منتشر شده، آمده است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُم بَیْنَ النَّاسِ أَن تَحْکُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا یَعِظُکُم بِهِ إِنَّ اللّهَ کَانَ سَمِیعًا بَصِیرًا» سوره نساء آیه 58
 
ملت شریف و مقاوم جمهوری اسلامی ایران
 
امروز ایران اسلامی در سایه نعمت بزرگ ولایت، راهبری‌های داهیانه بنیانگذار کبیر انقلاب و خلف صالح ایشان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای«مدظله‌العالی» و مجاهدت‌های سی و چهار ساله فرزندان برومند خود علیرغم همه توطئه‌ها‌، تحریم‌ها و کارشکنی‌های دشمنان مستکبر، به پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه‌های مختلف دست یافته و امید ملت‌های مستضعف را به امکان رسیدن به قله‌های عزت و پیشرفت و رهایی از سلطه مستکبران بیش از پیش کرده است.
 
اکنون که ملت بزرگ ایران در آستانه امتحانی دیگر قرار گرفته است جامعه مدرسین حوزه علمیه قم توجه عموم ملت مسلمان ایران را به نکات ذیل جلب می‌کند:
 
1- همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند حضور اکثری مردم، به کشور و نظام اسلامی مصونیت می‌بخشد و روح جدیدى در کالبد کشور، ملت و انقلاب می‌دمد. بنابر این مهمترین مسئله همچون گذشته حضور حداکثری و پرشور مردم فهیم و موقعیت شناس ایران در عرصه سرنوشت ساز انتخابات است.
 
2- انتخابات بویژه انتخابات ریاست جمهوری نقش بسیار مهمی در ادامه راه پرافتخار نظام اسلامی دارد، لذا توجه آحاد مردم به‌ویژگی‌های نامزد اصلح با رهنمود گرفتن از ارشادات رهبر فرزانه انقلاب از اهمیت خاصی برخوردار است.
 
ایمان و اعتقاد راسخ به خداوند متعال، و باورداشتن و پایبندی به انقلاب‌، قانون اساسى و مردم‌؛ داشتن روحیه‌ى مقاوم و تسلیم نشدن در برابر فشارهای خارجی،داشتن تدبیر، حکمت‌، برنامه و نگاه بلندمدت و همه‌جانبه، و تهذیب اخلاقی از جمله این ویژگی‌ها است.
 
3- نامزدهای انتخاباتی نیز باید با ارزیابی درست از توانایی‌های خود و مقتضیات مسئولیت مهمی که می‌خواهند به‌عهده بگیرند وارد میدان انتخابات شوند.
 
التزام به قانون، معرفی برنامه‌های خود از طریق تبلیغات سالم‌، دوری از اسراف‌، ندادن وعده‌های کاذب و پرهیز از تخریب دیگران باید سرلوحه فعالیت آنان باشد.
 
جناح‌ها و گروههای‌ موجود کشور و طرفداران‌ کاندیداها نیز از تخریب‌ کسانی‌ که‌ با تشخیص‌ تکلیف‌ وارد میدان‌ رقابت‌ انتخاباتی‌ شده‌ و صلاحیت‌ آنها نیز از سوی‌ شورای‌ محترم‌ نگهبان‌ تأیید می‌شود جداً پرهیز و از سیاه نمایی وضع موجود و تخطئه تلاش‌های انجام شده در دوره‌های مختلف خودداری کنند.
 
4- فرد منتخب مردم هم باید با تشکیل دولتی قوی و کارآمد و به‌کار گرفتن نقاط قوت دولت‌های پیشین و پرهیز از نقاط ضعف آنان به‌رفع موانع موجود و حل مشکلات بپردازد و زمینه ساز حماسه اقتصادی در کشور شود.
 
در این زمینه، تبعیت از ولایت فقیه، ارتباط وثیق با مراجع عظام تقلید و علما‌، یاری گرفتن از کارشناسان دلسوز، توجه به ذخایر مادی و معنوی فراوان کشور‌، حرکت در مسیر چشم انداز 20 ساله نظام و پرهیز از شتابزدگی و روزمره فکر کردن در مسائل اقتصادی، توجه به اقتصاد مقاومتی و خودداری از ایجاد تشویش و هزینه تراشی برای مردم از جمله مواردی است که باید وجهه همت رییس جمهور  منتخب باشد.
 
5- برگزاری همزمان انتخابات شوراهای اسلامی در سراسر کشور نیز از اهمیت به سزایی برخوردار است و مردم شریف ایران اسلامی در این مورد نیز همچون انتخابات مهم ریاست جمهوری باید با مشورت و نظرخواهی از افراد زبده، آگاه و معتمد و تحقیق و بررسی، افراد صالح و شایسته را شناسایی کنند و امور اجرایی کشور، شهرها و روستاهای خود را  به دست آنان بسپارند.
 
6- همانگونه که رهبر معظم انقلاب هشدار دادند تلاش دشمن برای پرشور برگزار نشدن انتخابات و در صورت ناکامی از بین بردن شیرینی آن، همچون انتخابات سال 88 است؛ بنابراین لازم است همه مردم ایران اسلامی بویژه نامزدها و هواداران آنها با هوشیاری از قرار گرفتن در طرح و نقشه دشمن پرهیز کنند و با التزام کامل به قانون چه در مرحله تأیید صلاحیت‌ها و چه بعد از مشخص شدن نتایج، حماسه سیاسی مردم را با رفتار صحیح خود تکمیل کنند.
 
در پایان یاد‌آور می‌شود که مردم فهیم، انقلابی و موقعیت شناس ایران اسلامی نشان داده‌اند که وجود برخی ضعف‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی در کشور و مشکلات معیشتی نمی‌تواند در عزم مستحکم آنان در ادامه راه پرافتخارشان خللی ایجاد کند و انشاء‌الله با هوشیاری و حضور همیشگی خود در پای صندوق‌های رای این بار هم فصل جدیدی از قدرت و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی را رقم می‌زنند و با خلق حماسه سیاسی امیدهای دشمنان نظام را به یاس و ناامیدی تبدیل می‌کنند.