زمان : 12 Mordad 1386 - 16:59
شناسه : 6913
بازدید : 1621
پيشگيري از بروز سرطان و بيماريهاي قلببا خوردن شليل پيشگيري از بروز سرطان و بيماريهاي قلببا خوردن شليل

خبر علمي فرهنگي يزدفردا: شليل سرشار از ويتامين‌هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده‌ است و بيش از 150 گونه

شليل سرشار از ويتامين‌هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده‌ است و بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد.

شليل در دنيا وجود دارد.

شليل ميوه بومي آسياست. اين ميوه كه هلو بدون كرك ناميده مي‌شود، از خانواده هلو بوده و طعمي شيرين‌تر از هلو دارد.
شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماريهاي مزمن نظير سرطان، ديابت، بيماري قلبي - عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند، مؤثرست.

 



ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. اين ميوه منبع بسيار غني از بتاكاروتن كه خود يك نوع فيتوكميكال است، مي‌باشد. بتاكاروتن با خاصيت آنتي‌اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح ايمني بدن از بروز بسياري از بيماريها جلوگيري مي‌كند.

يكي ديگر از خواص بتاكاروتن جلوگيري از بروز بيماريهاي قلبي - عروقي است.

فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي مواد مغذي بويژه قندها شده و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را نيز افزايش مي‌دهد. مصرف شليل مي‌تواند در كنترل قند خون موثر باشد.

يزدفردا