دكتر عباس كلانتري مديركل اموردانشجويي دانشگاه يزد: دانشجويان منتظرتحول دركيفيت غذاي دانشگاه باشند
يزدفردا :مديركل امور دانشجويي دانشگاه از تلاش پيگير اين اداره كل براي بهبود و ارتقاي چشمگير كيفيت پخت و بهداشت مواد غذايي در سال تحصيلي آينده خبرداد.
به گزارش سرويس خبر علمي فرهنگي يزدفردا " دكتر عباس كلانتري با اشاره به برخي از نارساييهاي موجود در زمينه تهيه و پخت مواد غذايي در دانشگاه افزود: برآنيم تا با برنامه ريزي دقيق و سنجيده و با استفاده از فرصت تعطيلات تابستاني، گامهاي مؤثري را درجهت رفع كمبودها و ارتقاي كيفي موادغذايي و نحوه طبخ آن برداريم.
وي همچنين از استخدام و جايگزيني افراد كارآمد و متخصص در امور طبخ و توزيع غذا خبرداد و اضافه كرد: با هماهنگيهاي انجام شده با معاونت پشتيباني دانشگاه، مقررگرديد از طريق آگهي عمومي و انجام مصاحبه تخصصي و بهداشتي، يك نفر كارشناس تغذيه و تعدادي آشپز و كمك آشپز جديد در كادر اجرايي اداره تغذيه جايگزين شوند.
يزدفردا