زمان : 23 Bahman 1391 - 10:33
شناسه : 65209
بازدید : 4420
نه ماهه ابتدای سال جاری   67هزار و 451 نفر در مركز درماني حضرت امير ع يزد ويزيت شدند سرپرست مرکز تخصصی درمانی حضرت امیر (ع) یزد : نه ماهه ابتدای سال جاری 67هزار و 451 نفر در مركز درماني حضرت امير ع يزد ويزيت شدند

خبرنگار يزد فردا -- حميده كاظم پور ===  دکترمحمد شفیعی سرپرست مرکز تخصصی درمانی حضرت امیر (ع) یزد درگفت وگوبا خبرنگار يزد فردا ،گفت:مرکز تخصصی حضرت امیر (ع) یزد با تخصص های مختلف داخلی ،اطفال،زنان و زایمان،پوست ،گوش و حلق وبینی ،اورولوژی ، چشم ،جراحی عمومی وفوق تخصص های روماتولوژی و گوارش و اطفال در خدمت مردم شریف دارالعباده یزد است وبه اقشار مختلف خدمت رسانی می نماید و روزانه پانصدو پنج بیمار  و مراجعه کننده به پزشکان عمومی و تخصص های  مختلف این مرکز مراجعه می نمایند. 

وی ادامه داد:دراین مرکزعلاوه بر تخصص های ذکر شده پزشکان عمومی ،واحد دندانپزشکی ، بینایی سنجی و شنوایی سنجی نیز مشغول ارائه خدمت هستند که برخی از این واحد ها علاوه بر مراجعین طب کار در خدمت سایر بیماران نیز می باشند.

سرپرست مرکزتخصصی درمانی حضرت امیر(ع)یزد گفت:این مرکز از ابتدای سال 1385ازدرمانگاه قبلی مستقر در میدان بعثت یزد به محل فعلی واقع در بلوار 17 شهریور منتقل شد که ساختمان فعلی با زیر بنای بیش از چهارهزارمتر مربع توسط سازمان تامین اجتماعی جهت درمانگاه احداث گردیده است.

دکتر شفیعی ادامه داد:درابتدا محل جدید با واحدهای اداری مالی ،پذیرش، تزریقات مردان و زنان ،داروخانه، پزشکان عمومی و متخصص وهمچنین طب کار شروع به فعالیت نمود و بعدا با پیگیری های مدیریت درمان استان و ریاست قبلی درمانگاه واحدهای آزمایشگاه،رادیو لوژی ،سونو گرافی و دندانپزشکی نیز به این مجموعه پزشکی تخصصی اضافه گردید .

وی افزود: با انتقال کمیسیونها ی پزشکی ازکارافتادگی استان به این محل جوابگوی مراجعین متقاضی از کار افتادگی معرفی شده از شعبات تامین اجتماعی هستیم .

سرپرست مرکز تخصصی درمانی حضرت امیر (ع) یزد دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمارخدمات ارائه شده در نه ماهه ابتدای سال جاری به مراجعه کنندگان ،گفت: در این مدت پزشکان عمومی 67هزار و 451 نفر بیمار را ویزیت نمودند ،دندانپزشکی به 6هزارو 153نفر بیمه شده ارائه خدمت نموده و پزشک طب کار نیز 9هزار و 784 نفر مراجعه کننده داشته ودرقسمت تخصصی این درمانگاه نیز 31هزار و 898 نفر از بیمه شدگان تامین اجتماعی ویزیت شده اند .

دکتر شفیعی افزود: در قسمت داروخانه نیز در این مدت 73 هزارو284 نسخه ، آزمایشگاه 20 هزارو850نفرمراجعه کننده، رادیو لوژی 4هزارو129بیمار، سونو گرافی 2هزارو665مورد سونو ، بینایی سنجی 5 هزارو903 نفر،تزریقات وپانسمان ونوار قلب49هزارو145مورد به مراجعین محترم خدمت رسانی شده است .

سرپرست مرکز تخصصی درمانی حضرت امیر (ع) یزد در پاسخ به این سئوال که نحوه نوبت دهی در این مرکز چگونه انجام می شود، گفت: پذیرش بیمار در کلیه واحدها ی وابسته و تحت نظارت تامین اجتماعی در شهرستان یزد از طریق پذیرش تلفنی انجام می شود و در این مرکزنیز با شماره تلفن 5261200 وبا 12 خط تلفن در قسمت های تخصصی ، طب کار و بخش عمده ای از پذیرش پزشکان عمومی به مراجعین محترم ارائه خدمات می شود.

وی ادامه داد: در مجموع مزایای نوبت دهی تلفنی به جهت فرا گیر بودن وامکان نوبت گرفتن در کلیه نقاط شهرو استان جهت پزشکان متخصص وفوق تخصص وهمچنین عدم مراجعه حضوری بیمارجهت نوبت گرفتن نسبت به پذیرش حضوری بیشتر بوده وبرای بیماران اورژانسی در صورت مراجعه به درمانگاه خدمات رسانی با پذیرش حضوری انجام می شود.

رییس و کارشناس ارشد کمیسیونهای پزشکی و طب کارمدیریت درمان تامین اجتماعی استان یزد در ادامه در خصوص کمیسیون های پزشکی مدیریت درمان استان یزد که در این مرکز مستقر هستند ، اظهار داشت : کمیسیون های پزشکی شامل سه دسته هستند که کمیسیون پزشکی بدوی ، تجدید نظر در ارتباط با از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی حرف ومشاغل آزاد در خصوص معاینات متقاضیان بیمه های خاص معرفی شده از شعبات فعالیت دارند .

شفیعی افزود: در نه ماهه ابتدای سال جاری در کمیسیون پزشکی بدوی 504 رای صادر و در تجدید نظرنیز 50 پرونده رسیدگی ومنجر به صدور رای گردیده است ،همچنین در کمیسیون مشاغل آزاد نیز در این مدت 3هزارو 459 مورد معاینه قرار گرفته اند .

وی ادامه داد: کمیسیون مشاغل آزاد با توجه به مراجعین معرفی شده از شعبات بیمه ای در حال حاضر همه روزه بجز ایام تعطیل ،کمیسیون پزشکی بدوی نیز هفته ای دو تا سه روز و کمیسیون تجدید نظر هفته ای یک روز برگزار می گردد که در خصوص دو کمیسیون بدوی و تجدید نظر بر اساس تعداد پرونده های وصولی تعداد روزهای فعالیت قابل افزایش است.

رییس و کارشناس ارشد کمیسیونهای پزشکی و طب کار تامین اجتماعی استان یزد گفت: ازدیگر حمایت های سازمان تامین اجتماعی درتعهدات کوتاه مدت پرداخت غرامت ایام بیماری است که در زمان خدای نکرده بیماری بیمه شدگان چه سر پایی و چه بستری با ارائه گواهی پزشک معالج به شعبات بیمه ای و ارجاع به پزشکان معتمد سازمان و یا شوراها و کمیسیون های پزشکی انجام می شود .

شفیعی در پایان گفت: بر اساس قوانین تامین اجتماعی بیمه شده مکلف است ظرف یک هفته از تاریخ شروع استراحت پزشکی به مراجع ذکر شده جهت رسیدگی مراجعه نموده و مدارک مورد نیازشامل گواهی صادر شده ازپزشک معالج ،دریافت فرم معرفی به پزشک معتمد ویا شورا از شعبات بیمه پردازی،دفترچه بیمه شده ،کلیه مدارک درمانی ،سرپایی و بستری و حضور فرد بیمه شده می باشد که پس از تایید استراحت توسط مراجع ذکر شده و مراجعه به شعبات مربوطه نسبت به برقرای غرامت دستمزد ایام مدت بیماری اقدامات لازم انجام می گردد