زمان : 13 Bahman 1391 - 03:00
شناسه : 64264
بازدید : 5540
درخواست ۵۰ هزار پرستار از ایران درخواست ۵۰ هزار پرستار از ایران

 درخواست ۵۰ هزار پرستار از ایران، رتبه چهارم علمی ایران تا سال ۲۰۱۸ در جهان، فوت دو ایرانی در هر ساعت به دلیل تصادفات و فریبکاری عنوان پنجه طلایی در پزشکی گوشه‌های از اخبار سلامت بود در هفته ای که گذشت.


به گزارش تسنیم، مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به بررسی دستاوردهای همه جانبه انقلاب اسلامی و تاثیر در زندگی اجتماعی مردم عنوان کرده است: اگر هدایت امور صحیح و علمی در کشور صورت گیرد، طی ۱۰ سال می‌توانیم به جایی برسیم که چاه‌های نفت خود را ببندیم و دیگر نیازی به آن نداشته باشیم.

وی می‌افزاید: بر اساس آمارها ۵ حوزه است که پرچم‌دار علم ایران هستند، اول پزشکی است که جلودار همه است، پس از آن، شیمی، فیزیک، مهندسی و مواد است، حالا اگر مدیری وجود داشته باشد که شیمی را با پزشکی مخلوط کند، می‌شود دارو، اگر مهنسی را با پزشکی مخلوط کند، می‌شود تجهیزات پزشکی، از طرف دیگر قابلیت آن هم در کشور وجود دارد لذا ما الان نیاز به رهبری علمی در کشور داریم، کسی که بلد باشد این قابلیت‌ها را به هم متصل کند و بالاترین سودها را برای کشور بیاورد.

تمهیدات ویژه برای ملاقات با جانبازان
محمد صادق مهدوی رئیس بیمارستان بقیةالله (عج) نیز با اشاره به ارائه آخرین درمان‌های جهانی به جانبازان شیمیایی توسط متخصصان مطرح دنیا که به ایران می‌آیند، از تمهیدات ویژه برای ملاقات با جانبازان شیمیایی خبر داد.
کمبود متخصص در مراکز تالاسمی
محمدرضا مشهدی دبیر انجمن تالاسمی گفت: متأسفانه در حال حاضر ۸۰ درصد مراکز تالاسمی از تیم های پزشکی تخصصی بی‌بهره‌اند.

فهم اشتباه از دوشغله بودن پزشکان
حمیدرضا عزیزی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اعلام اینکه هدف طرح ممنوعیت کار دوشغله‌ها کنترل رانت‌خوارهاست گفت: ممکن است پزشکی صبح ها در بخش دولتی و عصرها در بخش خصوصی کار کند که این فرد دوشغله نیست.

سال‌ها توده چربی بدن با پماد چربی سوز از بین نمی‌رود
اکبر خزائی یک کارشناس ورزشی با اشاره به اینکه تأثیر کرم‌های چربی سوز تبلیغاتی کذب است، گفت: هزینه چربی سوزی بدون ورزش و تغذیه مناسب ضرر کامل است.

احیای خدمات پزشکی رایگان جهادی پس از انقلاب
محمد رئیس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اعزام پزشکان بسیجی به اقصی نقاط نیازمند جهان گفت: خدمات پزشکی رایگان به نیازمندان با روحیه ایثارگری و جهادی پس از انقلاب احیا شده است.

درخواست خارجی هابرای اعزام ۵۰ هزار پرستار ایرانی
غضنفر میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور با اشاره به درخواست چند کشور از ایران برای اعزام ۵۰ هزار پرستار که مورد موافقت قرار نگرفته است، گفت: قانون دوشغله‌ها مربوط به پرستاران نمی‌شود.

رشد ۱۲هزار درصدی راه‌اندازی اورژانس پس از انقلاب
غلامرضا معصومی رئیس اورژانس کشور گفت: تعداد اورژانس‌ها قبل از انقلاب ۱۹ پایگاه بود و تاکنون با رشد ۱۲هزار درصدی ۲۱۸۷ پایگاه اورژانس راه‌اندازی شده است.

ایران سال ۲۰۱۸ در رتبه چهارم علمی جهان
مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت می‌گوید: ایران تا قبل از انقلاب رتبه علمی نداشت و امیدواریم با همین روند تا سال ۲۰۱۸ رتبه چهارم علمی جهان را بدست آوریم.

مدال‌های پرافتخار جهانی بر سینه جراح چیره‌دست ایرانی
حسین کرمی متخصص جراحی کلیه حافظ قرآن و جزو ۱۳ صدای برتر جمهوری اسلامی می‌گوید: ایران بالاترین آمار پیوند کلیه به‌ روش لاپاراسکوپی را دارد و یا در رابطه با درمان سنگ‌های کلیه جزو پیشروها هستیم. بنده نیز دو تکنیک را برای نخستین بار در دنیا گزارش کردم که در مجله فوق‌تخصصی امریکا چاپ شد و اسم من در کتاب مرجع اورولوژی به‌خاطر همین دو روش ثبت شده است.

اعزام ۴۰۰ کاروان نیکوکاری با رویکرد مداخلات اجتماع محور به مناطق محروم کشور
محمد جعفریان رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از اعزام ۴۰۰ کاروان نیکوکاری با رویکرد مداخلات اجتماع محور به مناطق و روستاهای محروم کشور به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر خبر داد.

افزایش جمعیت را تا آنجا که مورد نیاز است باید پیش ببریم
حسن هویدا رئیس انجمن پزشکان عمومی گفت: افزایش جمعیت را تا آنجا که مورد نیاز است باید پیش ببریم چرا که در هرم سنی کشور تغییرات ملموسی ایجاد شده است.

هر ساعت دو ایرانی به دلیل تصادفات می‌میرند
علامرضا معصومی رئیس اورژانس کشور با اشاره به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار ماموریت اورژانس در ۹ ماهه سال ۹۱ گفت: در هر ساعت دو ایرانی به دلیل تصادفات جان خود را از دست می‌دهد. کاهش ارسال آزمایشات ژنتیک به خارج از کشور با راه‌اندازی بنیادهای خیریه پیشگیری از معلولیت‌ها

کاظم نظم‌ده رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از کاهش ارسال آزمایشات ژنتیک به خارج از کشور با راه‌اندازی بنیادهای خیریه پیشگیری از معلولیت‌های مادرزادی خبر داد.

اعزام تیم جراحان پلاستیک برای درمان رایگان بیماران ناهنجاری‌ شکاف لب بندرعباس
عبدالجلیل کلانتر هرمزی مسئول تیم جراحان پلاستیک داوطلب خدمت در مناطق محروم از نهمین سفر این تیم فوق تخصصی جراحی پلاستیک برای درمان رایگان بیماران ناهنجاری‌های شکاف لب در بندرعباس به مناسبت ایام دهه فجر خبر داد.

تعدادسرطانی‌های غرب ۵ برابر ایران است
محمداسماعیل اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه عنوان سونامی سرطان در ایران از نظر علمی صحیح نیست،گفت: تعداد سرطانی‌های غرب و ژاپن به ترتیب ۵ و ۳،۵ برابر ایران است.

فروش بی‌رویه ترامادول آمار اعتیاد در کشور را افزایش می‌دهد
عبدالرحمان رستمیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از فروش بی‌رویه داروهای بدون نسخه گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد اعتیاد به مواد مخدر نتیجه مصرف ناآگاهانه قرص‌های اعتیادآور به‌ ویژه ترامادول است.

استانداردهای بیست‌گانه ایمنی بیمار به بیمارستانها ابلاغ شد
حمید رواقی مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی از ابلاغ استانداردهای بیست گانه سازمان بهداشت جهانی در زمینه ایمنی بیمار به بیمارستان‌ها خبر داد.

همه ردصلاحیت‌های انتخابات نظام‌پزشکی طبق قانون بوده است
حسین‌علی شهریاری عضو ناظر مجلس در هیئت نظارت بر انتخابات نظام‌پزشکی گفت: همه ردصلاحیت‌های انتخابات نظام‌پزشکی توسط هیئت‌های نظارت استان‌ها طبق قانون بوده است.

لقب پنجه طلایی در پزشکی فریبکاری است
مسعود مسلمی‌فرد مدیر دفتر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در یک‌سال گذشته ۱۴ میلیارد ریال زیرمیزی به بیماران بازگردانده شد، گفت: استفاده برخی از القاب پنجه طلایی در پزشکی فریبکاری است.

افزایش ۲۰۰ درصدی اعتبارات حوزه سلامت نسبت به ۲ سال قبل
سیدشهاب‌الدین صدر رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: در بودجه سال ۹۱ میزان اعتبار حوزه سلامت نسبت به دو سال قبل تقریبا دو برابر شده و بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

بررسی پوشش بیمه مشاوره ژنتیک در شورای عالی بیمه
کارشناسان مرکز توسعه پیشگیری بهزیستی کشور در نشست خبری با تأکید بر اجباری شدن مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج از بررسی پوشش بیمه مشاوره ژنتیک در شورای عالی بیمه خبر دادند.

وجود ۵ نابینا دریک خانواده نشان از کم کاری نهادهای متولی ژنتیک دارد
کاظم نظم‌ده رئیس مرکز توسعه پیشگیری بهزیستی با اشاره به بررسی لایحه اجباری شدن مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج در دولت ،از کوتاهی نهادهای متولی ژنتیک که باعث نابینا شدن ۵ نفر در یک خانواده‌شده است خبر داد.

معضل بیمار دزدی را نمی‌توان با قانون ۵۰ سال قبل اورژانس برطرف کرد
غلامرضا معصومی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت با تأیید بیمار دزدی توسط آمبولانس‌های خصوصی گفت: معضل بیمار دزدی را نمی‌توان با قانون ۵۰ سال قبل اورژانس برطرف کرد.

خوابگاه‌های دانشجویی متأهلی افزایش یابد
حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه برای تشویق بچه‌دار شدن تحصیلکردها خوابگاه‌های دانشجویی متأهلی افزایش یابد،گفت: یارانه‌های ثروتمندان باید به ازدواج‌های ارزان اختصاص یابد.

مهمترین علت کسری بودجه وزارت بهداشت نقص در مدیریت عادلانه منابع است
احمد آریایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه کسری بودجه وزارت بهداشت نباید به این شدت باشد،گفت: مهمترین علت کسری بودجه این وزارتخانه، نقص در مدیریت عادلانه منابع است.

تمام بیمارستان‌های ایران باید تا سال ۲۰۱۵ به استاندارهای حیاتی مراقبت دست یابند
جیهان طویلا نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران گفت: تمام بیمارستان‌های ایران باید تا سال ۲۰۱۵ به استاندارهای حیاتی مراقبت دست یابند.

ارز دارو به مرور اختصاص می یابد/ ناصر خسرو احیا نشده است
حسن طریقت منفرد، سرپرست وزارت بهداشت گفت: ارز دارو به مرور اختصاص می‌یابد و آمادگی گمرک خود را برای ترخیص سریع داروها اعلام کرده است.

بیمارستانی موفق است که رئیس بیمارستان به سفارشات برای بیماران اهمیت ندهد
حسن امامی رضوی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: زمانی می‌توان بگوییم بیمارستان خدمات با کیفیت مناسب ارائه می‌دهد که اگر از رئیس بیمارستان درخواست سفارش کنند بگوید که نیازی به سفارش نیست.

اختیارات بخش درمان دولتی را به مردم واگذاری می‌کنیم
حسن طریقت منفرد سرپرست وزارت بهداشت با اشاره به تقویت خط مقدم ارائه خدمات به بیماران در بخش‌های دولتی از افزایش اختیارات بخش‌های درمان دولتی خبر داد.

واکسن مننژیت و هپاتیت گران شد/زائران عتبات بی‌بهره از واکسن آنفلوآنزا و مننژیت
قیمت واکسن مننژیت و هپاتیت گران شد و این در حالیست که به زائران عتبات عالیات نیز واکسن آنفلوآنزا و مننژیت تزریق نمی‌شود.

باید نخبگان را تشویق به فرزند آوری کنیم
سید علیرضا مرندی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید: باید بیشتر نخبگان را که دارای فرزند کمتری هستند را به فرزند آوری تشویق کنیم نه اینکه به دنبال خانواده فقیری باشیم که از عهده مخارج خود بر نمی‌آید.