وي با بيان اين که کساني که ميدانند در مقايسه با کساني که نميدانند با هم يکسان نيستند ادامه داد: جايگاه علم و عالم در اسلام جايگاه رفيعي است و اسلام بر اين مسئله تاکيد فراوان دارد.
امام جمعه بندرعباس اظهار داشت: جنايتكاري كه شخصيت بزرگي چون شهيد صدوقي را از ما گرفت به جاي درس گرفتن از زندگي اين عالم ، آموزههاي يك گروه شياد منافق كه تفرقه و كشتن است را آموخت.
آيتالله نعيمآبادي در بخش ديگري از سخنانش گفت: يكي از بزرگترين خطراتي كه بعد و قبل از انقلاب كشور ما را تهديد ميكند اين است كه هر كسي دست به قلم گرفت و با كلمات و لغات جديد درمورد اسلام نوشت و به عنوان اسلام شناس معرفي شد.
وي ادامه داد: اين افراد به جاي اينكه به مسايل تخصصي خود بپردازند اسلام را به طور ناصحيح به مردم ارايه كردند.
نماينده ولي فقيه در استان هرمزگان گفت: وقتي كارهاي خلاف و گناه ، به شكلهاي جديد و نو در جامعه آشكار ميشود و مردم از آنها آگاهي چنداني ندارند ، وظيفه عالم است كه به صحنه بيايد و علم و دانش خود را بكارگيرد.
آيتالله نعيمآبادي ، با اشاره به اينكه مردم حكم شراب را ميدانند ولي از حكم هرويين ، ترياك و كراك، آگاهي چنداني ندارند افزود: ترياك، هرويين و كراك حرام است و از شراب و ساير محرمات ديگر هم حرامتر است.
امام جمعه بندرعباس به جايگاه ارزشمند امام(ره)، شهيدان بهشتي و صدوقي اشاره كرد و افزود: آنها مردانه در مقابل بدعتها و حركتهاي ناسالم تا پاي جان ايستادند.
آيتالله نعيمآبادي در ادامه سخنانش ، شهيد صدوقي را الگوي روحانيون و علما خواند و گفت: ايشان نشان دادند كه يك عالم ديني چگونه بايد باشد و چگونه در كنار مردم ، با مردم و براي مردم باشد.
امام جمعه بندرعباس همچنين از آيتالله شهيد بهشتي به عنوان يك اسوه ياد كرد و اظهار داشت: شهيد بهشتي ، نمونهاي بود كه روحانيت بايد با زندگي وي آشنا شوند و او را به عنوان الگوي رفتاري خودشان بدانند.
آيتالله نعيمآبادي يادآور شد: شهداي هفتم تير نيز انوار درخشاني بودند كه از بين ما رفتند و در بين آنها شهيد پاكنژاد نيز الگوي روشنفكران مذهبي بود.
هفتم تير هر سال، يادآور خاطرهاي غمانگيزي است كه در آن ۷۲تن از ياران مخلص انقلاب در انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي در سال ۶۰به شهادت رسيدند كه در بينآنها شهيدان سيدرضاو سيدمحمد پاكنژاد از ديار دارالعباده يزد بودند.
سومين شهيد محراب ، آيتالله شيخ محمد صدوقي ، نماينده سابق ولي فقيه و امام جمعه فقيد يزد در سال ۱۲۸۸هجري شمسي در خانوادهاي روحاني و ديني در يزد متولد شد.
وي در طول نهضت اسلامي به عنوان يار صديق رهبري، نهضت اسلامي ايران را در يزد بر عهده گرفت و با تمام توان در راه انجام اين وظيفه خطير كوشيد.
ايشان در زمان جنگ تحميلي دشمن بعثي عليه ايران اسلامي ، با شركت در عملياتهايي چون بيتالمقدس و فتح خرمشهر ، گرمابخش فضاي جبههها بود.
آيتالله صدوقي سرانجام در يازدهم تيرماه سال ۱۳۶۱برابر با دهم رمضان ۱۴۰۲پس از اداي نماز جمعه در مسجد ملااسماعيل اين شهر يزد، هدف حمله ناجوانمردانه منافقان كوردل قرار گرفت و به شهادت رسيد.
در مراسم گراميداشت شهداي هفتم تير و شهيد آيتالله صدوقي، اقشار مختلف مردم ، مسوولان، نيروهاي نظامي و انتظامي استان حضور داشتند.