يك كارشناس ارشد روانشناسي و آموزش كودكان استثنايي خطاب به والدين توصيه كرد: والدين از بكن و نكن هاي بي مورد فرزندان بپرهيزنند چرا كه وسواس بيش از اندازه مادر و بكن نكن هاي شديد منجر به بروز مشكلات عصبي و پرخاشگري در كودك مي شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، عباس متولي كارشناس ارشد روانشناسي و آموزش كودكان استثنايي با بيان اين كه لجبازي بيشتر در فرزندان اول شايع تر است خاطرنشان كرد: اين مهم به اين دليل است كه مادر مي خواهد فرزندش را در بهترين شرايط ممكن تربيت كند و كنترل بيشتري بر رفتارهاي وي داشته باشد كه در نتيجه موجب بروز لجبازي در كودك مي شود.
متولي پور به منظور كاهش لجبازي فرزندان نيز توصيه كرد: والدين از بكن و نكن هاي بي مورد در حضور فرزندان بپرهيزنند چرا كه وسواس ادر و بكن نكن هاي شديد منجر به بروز مشكلات عصبي و پرخاشگري كودك مي شود.
اين كارشناس به هماهنگ بودن والين هنگام بروز رفتار با فرزندان تاكيد كرد و گفت: والدين همچنين سعي كنند نظارت ها را در محيط داخل منزل بر روي كودك كاهش دهند و به كودك خود ازادي عمل بيشتري بدهند.
اين روانشناس توصيه كرد: والدين هنگام دعواي بين فرزندان اعتماد ب نس خود را حفظ نموه و به هيچ عنوان وارد درگيري بين كودكان نشوند و حتي از فرزندن طرفداري نكنند چرا كه اين مهم موجب احساس برتري طلبي والدين بين فرزندان خواهدشد.
وي همچنين به والدين توصيه كرد: والدين هنگام انجام رفتار سازنده و خوب فرزندان نيز فرزند را تشويق كنند و با آموزش رفتار سازنده و منطقي سعي كنند جهت كاهش رفتارهاي بد از سوي فرزندان برآيند.
متولي پور در پايان بر آموزش مهارت زندگي در فرزندان در دوران ابتدايي تاكيد كرد.