پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حجتالاسلام «بهمن شریفزاده» در جمع عدهای از حامیان مشایی در روایتی از محمود احمدینژاد گفت: «احمدینژاد در سال 89 در حضور جمعی از حامیانش گفت: «به برخیها که خیلی بیقرار ریاستجمهوری هستند، پیغام دادم والله قسم پایتان به پاستور نمیرسد.»
اصلا جریان انتخاب آقای احمدینژاد هم همین بود. من نه از زبان خود آقای احمدینژاد بلکه از زبان کسانی که امروز مخالف احمدینژاد و جناب مهندس مشایی هستند عرض میکنم. اینها چه گفتند؟ برخی از مخالفان امروز ادعا میکنند که ما احمدینژاد را آوردیم.
من میگویم اصلا فرض کنیم که شما در این ادعا درست میگویید که البته درست نیست و مردم آقای احمدینژاد را آوردند، ولی به فرض صحت این سخن، این ادعای شما گویای آن است که آقای احمدینژاد نخواست، بلکه خواسته شد! خود جناب احمدینژاد یکبار اشاره کردند که همین مخالفان کنونی – اسم نمیبرم – آمدند و در خواست کردند که وارد عرصه شوم و من گفتم شما عدالت را تحمل نمیکنید، میدانید اینکه یک پابرهنه از متن ملت به ریاستجمهوری برسد، چه معنایی دارد؟ »وی ادامه داد: «این عبارات احمدینژاد درسی است که از امیرالمومنین(ع) گرفته است چون حضرت همین را فرمودند که شما من را تحمل نخواهید کرد.
گفتند نه! تو را میخواهیم! حضرت فرمودند اگر من بیایم بر شما سخت خواهم گرفت. فرمودند حق بیتالمال را اگر در کابین زنان شما هم رفته باشد و مهریه زنانتان هم شده باشد، بیرون میکشم. احمدینژاد از این مکتب آموخته است. میگوید من را نمیتوانید تحمل کنید، دست از سرم بردارید، برایتان سخت میشود. میگویند نه تو را میخواهیم! »شریفزاده با اشاره به احتمال کاندیداتوری مشایی تاکید کرد: «هیچکس از جناب مهندس مشایی حتی یک کلمه هم درباره انتخابات نشنیده است. همین اندازه دلیل کافی است که دوستداران و هواداران مهندس مشایی پیوسته میگویند آیا مهندس پا به عرصه انتخابات خواهد گذاشت؟ »وی تاکید میکند: «بارها از مهندس مشایی پرسیدند اما او در اینباره هیچ سخنی ندارد. بلکه ابا میکند، پس میزند.»
شریفزاده در رابطه با انتخابات به نقل از احمدینژاد تاکید کرد: «جناب آقای دکتر احمدینژاد جملهای گفتند که من فکر میکنم این جمله خطاب اصلیاش به مطالبهگران ریاستجمهوری است. اینکه مردم باید در انتخاب، آزاد دیده شوند و به انتخاب آنها احترام گذارده شود و برای آنها تعیین تکلیف نشود. »وی ادامه داد: «احمدینژاد خود را جزیی از 70میلیون ایرانی میداند که صاحب یک رای بیشتر نیست. او خود را صاحب مردم نمیداند. از تحمیل رای خودش بر مردم ابا دارد، اتفاقا به دلیل اینکه معتقد به تحمیل نظر خود بر مردم نیست مردم را به سمت انتخابات با شکوه ترغیب میکند.
جالب است کسانی که مبنایشان بر اجابت است، هیچ مانعی سر راه شرکت مطالبهگران و عرضهکنندگان در عرصه رقابت به وجود نمیآورند بلکه آنها را به کاندیداتوری دعوت میکنند، آنها را آزاد و صاحب حق میدانند، دنبال انتخابات 49میلیونی هستند. »وی در پایان تاکید کرد: «مردم به اقتضای فطرتشان آزادی در انتخاب را میخواهند، به کسی که این پالس را برایشان بفرستد گرایش دارند. به کار بردن واژه آزادی کافی نیست.»