زمان : 12 Dey 1391 - 23:51
شناسه : 62323
بازدید : 2677
ارائه خدمات مشاوره تغذيه در كلينيك هاي ويژه خاتم الانبياء و امام علي (ع) يزد ارائه خدمات مشاوره تغذيه در كلينيك هاي ويژه خاتم الانبياء و امام علي (ع) يزد

كارشناس مسوول تغذيه استان يزد گفت: همزمان با هفته بسيج اطلاع رساني تغذيه اي 9 لغايت 15 دي ماه مشاوره تغذيه در كلينيك هاي ويژه تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء و امام علي (ع) يزد ارائه مي شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، يوسف نقيايي كارشناس مسوول تغذيه استان يزد با اشاره به محوريت اين هفته مبني بر «غذاهاي بومي و سنتي» اظهارداشت: در هفته بسيج اطلاع رساني تغذيه اي، توجه به ارزش غذايي غذاهاي سنتي و بومي و فرهنگ مصرف آن مورد توجه خاص قرار مي گيرد.

اين كارشناس تغذيه افزود:  با گسترش زندگي شهري زمان كافي براي تهيه غذاهاي خانگي اختصاص داده نمي شود و  استفاده از غذاهاي آماده يا فست فودها گسترش چشمگيري پيدا كرده است و همين امر موجب تغيير شيوه زندگي و افزايش بيماريهاي مرتبط از جمله ديابت، بيماريهاي قلبي عروقي بخصوص اضافه وزن و چاقي شده است.

 

وي تصريح كرد: روزهاي اين هفته هركدام به موضوع خاص در همين زمينه اختصاص يافته است و اميد است كه بتواند راهگشايي در بهبود و احياي فرهنگ ديرينه غذايي ما كه نسل اندر نسل به ما رسيده باشد.

اين كارشناس مسوول تغذيه با اشاره برگزاري برنامه هاي متنوعي در استان در هفته بسيج اطلاع رساني تغذيه اي گفت: برگزاري كلاسها آموزشي و همچنين مشاوره هاي تغذيه اي در اين خصوص انجام مي شود به عنوان مثال در طول اين هفته در كلينيك هاي خاتم الانبياء و امام علي (ع) در شهر يزد، عصرها كارشناسان تغذيه، مشاوره تغذيه اي ارائه مي دهند. همچنين صدا و سيما و رسانه هاي جمعي نيز در امر اطلاع رساني به عموم مردم نقش مهمي ايفا مي كنند.

نقيايي با اشاره به عناوين اين هفته گفت: 9 دي ماه با عنوان «سلامت تغذيه با كاهش هزينه ها» ، 10 دي با عنوان «سلامت تغذيه با ترويج الگوهاي بومي و سنتي»، 11 دي با عنوان «ارتقاء آموزه هاي تغذيه اي براي مناست هاي اسلامي و ايراني»، 12 دي با نام «تقويت همكاري هاي بين بخشي در جهت ارتقاء فرهنگ مصرف غذاهاي بومي و سنتي»، 13 دي با عنوان «نقش رسانه هاي جمعي در ترويج غذاهاي سنتي و بومي و منطقه اي»، 14 دي با نام « سلامت تغذيه اي آحاد جامعه با تنقلات و ميان وعده هاي بومي و سنتي» و 15 دي با عنوان «ارتقاء الگوي مصرف تغذيه صحيح در مناسبت هاي مذهبي» نامگذاري شده است.