زمان : 19 Tir 1403 - 10:43
شناسه : 61890
بازدید : 2622
مديريت در ارائه تسهيلات، امكانات رفاهي و رفع موانع ساختاري و قانوني موجود جهت جذب توريسم درماني در كشور و يزد دكتر جان فدا تاكيد كرد مديريت در ارائه تسهيلات، امكانات رفاهي و رفع موانع ساختاري و قانوني موجود جهت جذب توريسم درماني در كشور و يزد نماينده مركز رشد و فن آوري هاي نوين دانشگاه علوم پزشكي يزد ضمن اشاره به توانمندي ها و پتانسيل هاي افزايش بيشتر جذب گردشگر در زمينه توريسم درماني در كشور و يزد بر لزوم ايجاد تسهيلات و امكانات رفاهي جذب توريسم درماني در كشور و يزد تاكيد كرد و متذكرشد: بايد علاوه بر تغيير در ساختار اين مهم، تسهيلاتي در قوانين و امكانات رفاهي جذب توريسم درماني نيز فعاليت هاي بيشتري در يزد و كشور انجام شود.

نماينده مركز رشد و فن آوري هاي نوين دانشگاه علوم پزشكي يزد ضمن اشاره به توانمندي ها و پتانسيل هاي افزايش بيشتر جذب گردشگر در زمينه توريسم درماني در كشور و يزد بر لزوم ايجاد تسهيلات و امكانات رفاهي جذب توريسم درماني در كشور و يزد تاكيد كرد و متذكرشد: بايد علاوه بر تغيير در ساختار اين مهم، تسهيلاتي در قوانين و امكانات رفاهي جذب  توريسم درماني نيز فعاليت هاي بيشتري در يزد و كشور انجام شود.

    به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، دكتر حسن جان فدا ضمن بيان مطلب فوق اظهارداشت: كشور ايران از جمله كشورهايي است كه پتانسيل و استعداد بالقوه در زمينه گردشگر سلامت را داراست.

     وي همچنين با اشاره به توانمندي هاي استان يزد در زمينه جذب توريسم به خصوص از نظر جايگاه يزد به عنوان قطب درمان ناباروري در كشور اظهاراميدواري كرد: از فرصت ها و پناسيل هاي استان يزد در اين زمينه بهره كافي ببريم.

     جان فدا با اشاره به درآمدزايي توريسم درماني و گردشگران  سلامت در كشور اظهارداشت: با توجه به تحولات و تحريم هاي  كشور اهميت دادن به بحث توريسم درماني مي تواند كمك شاياني به كشور نموده و از طرف ديگر بحث گردشگري نيز رونق  يابد.بعنوان نمونه به طور متوسط هر بيمار حدود 5000دلار ارزآوري براي كشور ما دارد كه اين موضوع با ورود رقباي هندي،ترك و..براي كسب سهم بيشتري از اين بازار لزوم توجه بيشتر متوليان گردشگر سلامت را مي طلبد.

     نماينده مركز رشد و فن آوري هاي نوين دانشگاه علوم پزشكي يزد با تاكيد بر جذب گردشگران سلامت در يزد اظهاراميدواري كرد: با برنامه ريزي و عملياتي نمودن اهداف كشور بتواند سالانه حداقل 1 درصد توريست و گردشگر سلامت از كشورهاي اسلامي  جذب  كند.

     وي با تاكيد بر اين كه به منظور جذب توريسم بايد در ساختار تشكيلاتي تغييراتي انجام شود خاطرنشان كرد: بايد در زمينه تسهيلات قوانيني بوجود بيايد و امكانات رفاهي و رفع موانع موجود  براي گردشگران فراهم شود.

 

     دكتر حسن جان فدا به عنوان نماينده مركز رشد دانشگاه علوم پزشكي يزد در سومين سمينار بين المللي توريسم درماني در كشورهاي اسلامي كه 28 لغايت 29 آذرماه در محل بيمارستان رضوي مشهد برگزار شده بود حضور يافت.

      در اين سمينار نمايندگان و هيئتهاي 25 كشور اسلامي و شركت هاي ايرانگردي و جهانگردي استانهاي كشور حضور داشتند و در زمينه ظرفيت ها و توانمندي كشورهاي اسلامي در زمينه توريسم و گردشگر سلامت مقالاتي نيز ارائه شد.در حاشيه اين سمينار مركز رشد دانشگاه به همراه اداره كل گردشگري و ميراث فرهنگي استان يزد و شركت توسعه و عمران تفت محصولات و خدمات مربوط به گردشگري سلامت استان را به نمايش گذاشتند.

 پيشنهاد ايجاد معاونت گردشگري سلامت در استانداري ها از باارزشترين راهكارهاي رفع موانع موجود در تسهيل و تسريع تصميمات گردشگري سلامت در اين سمينار بود.

     اين گزارش مي افزايد، ارائه راهكارهاي جهت افزايش پذيرش گردشگران سلامت در كشور بخصوص از كشورهاي همسايه(عراق،افغانستان،تاجيكستان،كشورهاي حوزه خليج فارس و...)در اين سمنيار 2 روزه بحث و تبادل نظر شد.