نقدي بر مقاله جنگ سرد دولت و نخبگان كي تمام ميشود؟ سايت باز تاب
جنگ سرد دولت و نخبگان كي تمام ميشود؟ عنوان مقاله اي است از سعيد پور سينا كه در ستون يادداشت سايت مكافات كشيده بازتاب درج شده است . نويسنده حذف و كنار گذاشتن نخبگان مخالف دكتر احمدي نژاد كه در دوران انتخابات بر طبل مخالفت با ايشان سخت كوبيده اند را به صلاح ملك و ملت ندانسته و رئيس جمهور را به خطر بزرگي كه در صورت به كار نگرفتن آن ها او را تهديد مي كند توجه داده است . ايشان معتقد است عدم به كار گيري و دعوت از نخبگان باعث گسترش دامنه اختلاف بين دولت و اين قشر تعيين كننده جامعه خواهد شد كه تبعات آن افت و تنزل در كارايي كابينه را به دنبال دارد .... اصرار نويسنده بر اين مقوله ما را بر آن داشت تا نگاهي به آن روي سكه انداخته و آثار سوئي كه با جذب مخالفان بر دولت مترتب خواهد شد را تبيين نماييم :
1 - همان طور كه نويسنده مقاله مذكور نيز اشاره كرده اند احمدي نژاد بدون حمايت احزاب و جناح هاي سياسي و شخصيت هاي نخبه و صرفا بر اساس پشتيباني مستقيم مردم در رقابتي نفس گير پيروز انتخابات شد .. به تعبيري ديگر دكتر احمدي نژاد حرف هايي زد و برنامه هايي را وعده داد و مردم هم شنيدند و چون آن را مطابق خواسته ها و بر آورنده مطالبات انباشته خود يافتند آن را پسنديدند و در سوم تير احمدي نژاد غريب و بي كس از لحاظ حزبي و جناحي را انتخاب كردند كه با اين حساب چنان چه ايشان بر مبناي پيشنهاد دلسوزانه نويسنده رفتار كند اقدامي بر خلاف ميل و اراده ملت انجام داده است . در بين مطالبي كه دكتر احمدي نژاد خلال تبليغات انتخاباتي به زبان آورد و با شنيدن آن قند در دل ملت آب شد موضوع پوست انداختن دولت و كنار گذاشتن اشخاص كليشه اي كه مناصب مهم دولتي را تصاحب كرده اند و روي آوردن به نيروهاي جوان و ناشناخته اي كه تعداد آن ها در جامعه كم نيست بود .. برنامه ديگري كه باعث شد اقبال عمومي متوجه دكتر احمدي نژاد شود برنامه ايشان در جهت مبارزه با رانت خواري و مافياي قدرت و ثروت و جلوگيري از حيف و ميل بيت المال بود ..
۲ - حال با توجه به فقط همين دو مقوله ای که گفته آمدجذب و به كار گرفتن مجدد نيروهاي كليشه اي دهن كجي به ملت نيست ؟ آيا دولت مي تواند برنامه هاي خود جهت مبارزه با مفاسد اقتصادي را با نيروهايي كه بي توجهي و اهمال و بعضا سكوت آن ها زمينه ساز ويژه خواري هاي كلان بوده است به پيش ببرد ؟ طرح و پيشنهاد نويسنده يك ظاهر دارد و يك باطن .. صرف نظر از ظاهر فريباي آن باطنش چيزي غير از تعويض حمايت و پشتيباني مردم با باج دادن به نخبگان نخواهد بود .. آيا در نظامي كه حمايت مردمي از آن تضمین امنيت ملي را در پي دارد پشت کردن به مردم و چشم پوشيدن از اين سرمايه بزرگ به صلاح و مصلحت است ؟ آیا مایوس کردن یک ملت که چشم انتظار مشاهده چهره های تازه و دولتمردان جدید و بر آمده از متن جامعه است باعث تضعییف انگیزه حضور مردم در صحنه و دفاع از کشور آن هم در این شرایط سخت که جهان ما را هدف قرار داده است نخواهد شد ؟ امضاء محفوظ
اخبار مرتبط :