دكتر يحيي سخنگويي در مراسم افتتاحيه همايش كشوري توانمندسازي تحت عنوان مفاهيم، مباني و مصاديق كه در محل سالن همايشه اي باقرالعلوم يزد برگزار شد، بيان كرد: جامعه هدف بهزيستي بسيار گسترده است و گستره فعاليت اين سازمان نسبت به بعضي وزارتخانه ها بيشتر است، كودكان و زنان بي سرپرست و بد سرپرست، معتادين، معلولين، سالمندان و غيره در حوزه بهزيستي قرار مي گيرند كه لازم است به نيازهاي اين اقشار جامعه توجه خاص و هدفمند داشته باشيم.
رئيس همايش هاي علمي توانمندسازي سازمان بهزيستي كشور با بيان اينكه سازمان بهزيستي نسبت به سالهاي گذشته پيشرفت خوبي داشته است، ادامه داد: اكنون اثرات اين پيشرفت ها را در جامعه مشاهده مي كنيم و سعي داريم به نتايج بهتري دست يافته و توانمندسازي را به معناي واقعي تحقق ببخشيم.
وي افزود: مقوله توانمندسازي به مفاهيم ديني ما نزديك تر است و اگر انگيزه الهي داشته باشم خيلي اصولي تر مي توانيم قدم برداريم.
سخنگويي تصريح كرد: هرچند تمام فعاليت هاي سازمان بهزيستي در راستاي توانمندسازي است، اگر خدماتي كه تاكنون به جامعه هدف سازمان ارائه داديم را با بحث توانمندسازي عملياتي كرده و بسترسازي درست صورت گيرد شايد بتوانيم نيازهاي حمايتي جامعه هدف را انحراف دهيم.
معاون امور توانبخشي سازمان بهزيستي كشور با بيان اينكه كل جامعه بايد در اين مسير همكاري نمايند افزود: اگر در خصوص افزايش اعتماد به نفس جامعه هدف بهزيستي پيش برويم موفق خواهيم شد و به عنوان مثال اكنون شاهديم كه نگرش اجتماع نسبت به معلولين تغيير كرده است و افراد در جامعه احقاق حق مي كنند كه اين موارد نشان دهنده عملكرد مثبت بهزيستي است.
وي خاطرنشان كرد: در سالهاي اخير بحث انجمن ها و تشكل ها پررنگ تر شده و تشكل هايي كه در مسير انجام رسالتشان، بيشتر دغدغه جامعه هدفشان را دارند، اگر قدري از فعاليت ها را به آنها بسپاريم در مسير توانمندسازي محكم تر و سريع تر گام بر مي داريم.
سخنگويي در پايان اظهار اميدواري كرد: با برگزاري اين همايش به مفاهيم مشترك در بحث توانمندسازي برسيم و براي رسيدن به توانمندسازي در استانها مسير را كوتاه تر كرده و راهكارهاي اصولي در اختيار مسوولين وكارشناسان قرار گيرد.