اهمیت دانشگاه به قدر اهمیت آینده کشور است اگر ما می خواهیم در آینده، یک کشور بزرگ، آباد، پیشرفته، مترقی، متمدن باشیم، باید به دانشگاه بپردازیم.
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد توسعه کیفی دانشگاهها را در ارتباط مستقیم با تولید ملی ، کار و سرمایه ایرانی دانست و تصریح کرد: با تربیت نیروهای متخصص با تبحر و مهارتهای ویژه از هدر رفت سرمایه ملی جلوگیری می شود و نیروهای متخصص و با ذکاوت با ایجاد بستر مناسب جهت تولیدات داخلی، کشور را از بازارهای جهانی بی نیاز می کنند.
"عباس کلانتری" گفت: نیروهای متخصص و متعهد پرورش یافته در دانشگاههای داخل کشور با درک صحیح به حل معضلات داخلی کشور وقت و انرژی خود و نیروهای داخلی را در تأمین نیازهای علمی دول استعماری با ارائه مقالات مورد استفاده آنان تلف نمی کنند، نیاز سنجی داخلی و آسیب شناسی دو نکته مهم است که یک متخصص مسلمان ایرانی در تحقیقات و پژوهش خود در نظر می گیرد و در جهت تحقق آن گام بر می دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد افزود: دانایی موتور اصلی رشد و ایجاد ثروت در دنیای امروز است و بیش از عوامل سنتی، نظیر کار و سرمایه، در توسعه ملی نقش دارد. تنها در صورت بومی شدن علم، فناوری و مجموعه یی از دانایی هاست که می توان به جایگاه مناسبی در صحنه ملی و بین المللی دست یافت و قدرت رقابت را برای ورود به بازارهای جدید افزایش داد.
"کلانتری" با بیان اینکه دانشگاه به عنوان مهم ترین محور علمی و اصلی ترین موسسه ای که در نیروی کار، ظرفیت سرمـایه گذاری ایجـاد می کند، گفت: دانشگاه می تواند اقتصاد دانش پایه را حمایت کند و در زمینه زایش دانش نو و انتقال تکنولوژی فعالیت کند.
وی افزود: مسئولین در مراکز علمی بایستی با افزایش سطح کیفی به نیازسنجی داخلی و آسیب شناسی صحیح پاسخ به جا و درستی دهند و در این راستا دانشگاه پیام نور نیز با حرکت در جهت کیفی سازی و افزودن رشته های مورد نیاز جامعه سعی در حل این مهم دارد.
"کلانتری" گفت: دانشگاه پیام نور همچنین با ایجاد فضاهای مورد نیاز آزمایشگاهی و سایتهای کامپیوتری جهت پژوهشهای عملی سعی در هموار سازی این راه نموده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد توسعه علمی کشور را نیاز امروز ایران اسلامی دانست و گام برداشتن در این راه خطیر را حرکتی مقدس و جهادی دانست.
"کلانتری" یاری رساندن به دانشگاه توسط بخشهای مختلف دستگاههای حکومتی در رسیدن به این مهم را امری حیاتی دانست.