به نوشته یک روزنامه انگلیسی، کارمند سابق وزارت دفاع ایران پس از ربوده شدن در ترکیه به شمال اروپا منتقل شده و تحت بازجویی سرویسهای امنیتی غرب قرار گرفته است.
روزنامه گاردین در شماره امروز خود به ربوده شدن علیرضا عسگری، کارمند بازنشسته وزارت دفاع ایران، در ماه گذشته در ترکیه و گزارشهایی که پس از آن توسط رسانه های منطقه در این مورد پخش شد، پرداخت و نوشت : این مقام سابق ایرانی هم اکنون در شمال اروپا تحت بازجویی سرویسهای امنیتی غرب قرار دارد.
به گزارش این روزنامه، نکته جالب درباره مفقود شدن علیرضا عسگری گزارش هایی است که رسانه های صهیونیستی در رابطه با آن منتشر می کنند.
به گزارش گاردین، پس از آن که یکی از دیپلماتهای عربی اعلام کرد که موساد و سیا این مقام سابق ایرانی را ربوده اند و در پی آن انکار دست داشتن موساد در مفقود شدن علیرضا عسگری از سوی مقامهای رژیم صهیونیستی ( از جمله عمیر پرتز وزیر جنگ اسرائیل که این مسئله را انکار کرد)، رسانه های اسرائیلی ادعا کردند که عسگری به علت اختلاف با دولت احمدی نژاد به غرب گریخته است.
در همین رابطه روزنامه "حریت" چاپ ترکیه چند روزپیش ادعا کرده بود که دو روز قبل از وارد شدن عسگری به ترکیه، دو مرد خارجی به یکی از هتلهای شهر استانبول مراجعه کرده و اتاقی را برای وی رزرو کرده اند.
روزنامه "الشرق الاوسط" نیز به نقل ازمنابع مختلف اعلام کرد که سرویسهای امنیتی غرب در ربوده شدن کارمند بازنشسته وزارت دفاع ایران نقش داشته اند.
از سوی دیگر، روزنامه "ملیت" دیگر روزنامه چاپ ترکیه مدعی شده که عسگری به دلیل داشتن اطلاعات بسیار مهم در مورد تواناییهای نظامی و فعالیت هسته ای ایران ربوده شده است.
در همین رابطه "رام لگرا" از مقامهای پیشین موساد ادعا کرده بود که عسگری در زمان حضور خود در لبنان، ارتباط گسترده ای با نیروهای حزب الله داشته و این نیروها را آموزش می داده است.
لگرا در ادامه گفته بود : عسگری درباره مفقود شدن "ران آراد" خلبان اسرائیلی نقش داشته و از همین رو اطلاعات وی درباره قدرت و تواناییهای حزب الله لبنان و وضعیت این خلبان اسرائیلی، به ما کمک کمی کند تا در آینده با آگاهیهای بیشتری با حزب الله برخورد کنیم.
گاردین در ادامه می نویسد : مقامهای اسرائیلی در پی اعلام خبر دست داشتن موساد در مفقود شدن مقام ایرانی به کلیه سفارتخانه های خود در سراسر جهان دستور داده اند که اقدامات امنیتی را افزایش دهند و این اقدام اسرائیل این گمان را که سازمان امنیتی این کشور در مفقود شدن مقام ایرانی نقش داشته افزایش می دهد.
این روزنامه در پایان این طور نتیجه گیری می کند که به علت حضور چند ساله عسگری در لبنان و وزارت دفاع ایران، این شخص مورد توجه سرویسهای امنیتی غرب بوده و با توجه به این که ترکیه محل مناسبی برای نگهداری وی نبوده عسگری را پس از ربودن به یکی از کشورهای اروپایی در شمال این قاره منتقل کرده اند.
یزدفردا