یزدفردا: افتتاحیه اولین دوره آموزشی تربیت مربی هوش اخلاقی موسسه فرهنگی بهشت، وابسته به این هیات برگزار شد. در این مراسم سید محمد نجم الهدی مدیر عامل موسسه، با اشاره به مجموعه برنامه ها و پروژه های اجرا شده توسط هیات انصار ولایت به تبیین جایگاه موسسه بهشت دارالعباده به عنوان یکی از مراکز اقماری این هیات پرداخت.
به گزارش خبرنگار يزدفردا به نقل از روابط عمومی هیئت انصار ولایت یزدوی با اشاره به اینکه در راستای تخصصی شدن برنامه ریزی ها و تمرکز کارشناسی به روی برخی حوزه ها، هیات اقدام به تشکیل موسسه بهشت با هویت هیاتی نموده است، مژده داد این موسسه با استفاده از ظرفیت های هیات بزودی در عرصه هایی چون تولیدات الکترونیکی ، پژوهش ، آموزش و انتشارات خواهد درخشید. وی در ادامه با اشاره به اهمیت توجه ویژه به تربیت کودکان و خردسالان برای وصول به جامعه متعالی، به تبیین ضرورت برگزاری دوره آموزشی هوش اخلاقی پرداخت.
در این مراسم، رحیمی نسب مدیرکل بهزيستی استان،فعالیت حوزه کودکان و خردسالان را بسیار با ارزش توصیف کرد و گفت: اگر کودک دوره تربیت های پیش از ورود به مدرسه راکامل بگذراند، مسلما آینده موفقی خواهد داشت او در ادامه، رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه کودک را مستلزم همکاری بخش های مختلف مردمی و دولتی دانست و گفت: ما حرکت هيئت انصارولایت در راستای کودکان را غنیمت دانسته و از آن با تمام توان حمایت میکنیم.
در ادامه این مراسم دکتر محمد حسین فلاح، روانشناس و استاد دانشگاه به تبیین چیستی و اهمیت هوش اخلاقی و برنامه های موسسه بهشت در این رابطه پرداخت. وی گفت: ((تا قبل از دهه 1990، دنیای غرب باهوش ها را موفق می انگاشت و هوش را ملاک و معیار تفوق افراد می دانست. بعدها با مشاهده تناقض های بسیار، روانشناسی به کند و کاو در این حوزه پرداخت و بحث از هوش هیجانی به میان آمد که درواقع به رفتار افراد در موقعیت های مختلف هیجانی از قبیل اضطراب، خشم و ... و توانایی مدیریت بر آن ها اشاره دارد. اما هوش هیجانی تمام آنچه که باید نبود و در چندسال اخیر، حرف از هوش اخلاقی زده شد و هوش اخلاقی، اخلاق و مکارم آن به عنوان راه وصول انسان به آرامش روانی معرفی شد .))
وی در ادامه افزود : (( این همه نظریه پردازی غرب در حالی بود که اسلام در 14 قرن پیش تعالی اخلاقی را تنها راه سعادت بشر معرفی کرده بود و پیامبر رحمت ( صل الله علیه و آله) دلیل نبوت خود را اتمام مکارم اخلاق خوانده بود.))
دکتر فلاح با تبیین این نکته که راه تربیت کودکان، استفاده از روش های مبتنی بر هوش اخلاقی و تمرکز بر روی این مسأله است، دوره موسسه بهشت را اولین طرح جامع در این حوزه معرفی کرد. وی گفت : (( هیات انصار ولایت دارالعباده با استفاده از عقبه کارشناسی متعهد، در راستای نیل به اهداف عالی خود ارائه سه دسته خدمت در این رابطه را هدف قرار داده است: 1- برگزاری کلاس های خصوصی اخلاق برای کودکان و نوجوانان 2- تشکیل مهد کودک با رویکرد هوش اخلاقی 3- ارائه بسته های آموزشی اخلاق به خانواده ها. )) دکتر فلاح برگزاری دوره تربیت مربی هوش اخلاقی در تابستان 1391 را گام اول وصول به اهداف سه گانه مذکور خواند.
شرکت کنندگان این دوره از میان طلاب و دانشجویان دارای شرایط مربیگری بوسیله مصاحبه انتخاب شده و با گذراندن 60 ساعت دوره، مهارت ها و ويژگی های یک مربی با زاویه نگاه هوش اخلاقی را کسب خواهند کرد.