زمان : 24 Bahman 1385 - 23:56
شناسه : 5076
بازدید : 2684
دكتر اعرافي در جلسه شوراي اداري استان يزد؛ جامعيت امام، جامعيت انديشه انقلاب اسلامي را نشان مي‌دهد. دكتر اعرافي در جلسه شوراي اداري استان يزد؛ جامعيت امام، جامعيت انديشه انقلاب اسلامي را نشان مي‌دهد.
دكتر اعرافي در جلسه شوراي اداري استان يزد؛ جامعيت امام، جامعيت انديشه انقلاب اسلامي را نشان مي‌دهد.
 
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، جلسه شوراي اداري استان يزد با حضور دكتر ابوالقاسم عاصي، استاندار يزد، معاونين استاندار، حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر اعرافي، رئيس مركز جهاني علوم اسلامي و جمعي از مديران ارشد استان در محل استانداري يزد تشكيل شد.
در ابتداي اين جلسه علي اكبر اولياء، معاون استاندار و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي گزارشي از مهم‌ترين اخبار و مصوبات استان را در ماه جاري ارائه كرد. وي تصويب لايحه مديريت خدمات كشوري در مجلس شوراي اسلامي به صورت آزمايشي و به مدت 5‌ سال، اجراي حدود 70 درصد از عمليات پيمايش طرح افكارسنجي، اجراي موفقيت‌آميز دوره آموزشي مديريت بهره‌وري، تهيه و انتشار نماگر آماري كاركنان دولت براي سال 84 استان و لزوم ارائه اطلاعات مربوط به پرونده الكترونيكي كاركنان استان تا پنجم اسفندماه سال جاري توسط 10 دستگاه باقيمانده را از اهم اخبار و مصوبات دانست.
 
 


اولياء مكلف شدن دستگاه‌هاي اجراي به ارائه گزارش بر اساس سند ملي توسعه استان و بحث اصلاح قانون بودجه سال 85 را از مهم‌ترين اخبار امور بودجه و برنامه برشمرد و به ارائه برخي از ويژگي‌هاي لايحه بودجه 86  پرداخت. معاون استاندار با اشاره به رشد 20 درصدي درآمدهاي استان نسبت به سال قبل گفت: درآمد‌هاي استان نسبت به متوسط كشوري نيز از رشدي بالغ بر 18 درصد برخوردار بوده است. وي در پايان، انتشار سالنامه آماري استان در سال 84 ، استخراج نتايج طرح آمارگيري نيروي كار استان در پاييز 85 و افزايش نرخ بيكاري دوره پاييز نسبت به تابستان از 6 به 6/7 درصد را مهم‌ترين فعاليت‌ها و اخبار استان در امور آمار و اطلاعات برشمرد.

 

در ادامه اين مراسم دكتر اعرافي، رئيس مركز جهاني علوم اسلامي و عضو شوراي فرهنگ عمومي كشور  به سخنراني پرداخت. وي در سخنانش با اشاره به ايجاد سه جريان عمده فكري در دنياي اسلام در چند دهه اخير گفت: اولين جريان، جريان « سني اعتدالي» است، اين جريان به عنوان يك جريان فعال در دنياي اسلام و اهل گفتگو و تعامل است كه از اين حيث يك جريان فكري قابل‌قبول به حساب مي‌آيد. از پايگاههاي فكري اين جريان مي‌توان به دانشگاه الازهر مصر اشاره كرد. دومين جريان، جريان « سني افراطي و و با تفكر وهابي » است، اين جريان، تفسيري سطحي از اسلام را ارائه مي‌كند و هميشه به نوعي از سوي استكبارگران جهاني خصوصا آمريكا مورد سوء استفاده قرار گرفته و مقاصد آنها را برآورده است. اما جريان سوم، جريان ريشه‌داري است كه امام آن را در قالب انقلاب اسلامي ارائه كرد و امروزه پيامش در سراسر دنيا طنين‌انداز شده است و ما آن را به نام اسلام ناب محمدي مي شناسيم.
دكتر اعرافي سپس با ارائه تصويري از جريان «سني افراطي » ادامه داد: اين جريان با توجه به اين كه پايگاه فكري، فلسفي و عقلاني محكمي ندارد با ارائه تفسير سطحي از اسلام، احكام و احاديث، چهره بدي از اسلام را در جهان به نمايش درآورده است. افراد اين جريان افراطي، تنها خود را موحدين راستين دانسته و ساير فرقه‌ها را متهم به كفر و نفاق مي‌كنند و براي ساير فرق ارزشي قائل نيستند. اين گروه به دليل نداشتن بنيانهاي فكري درست، هميشه از تزلزل ديدگاه‌هاي سياسي رنج برده و به واسطه همين واپاشي سياسي، در مقاطع گوناگون، مورد بهره‌گيري و سوءاستفاده‌هاي گوناگون از سوي استكبارگران جهاني قرار گرفته است. وي با بيان اين كه در سه دهه اخير تمركز اين جريان بر مقابله با جريان اصيل انقلاب اسلامي ايران قرار گرفته است افزود: آنها به روش هاي مختلف، انديشه امام و مكتب شيعي را مورد هجوم قرار داده‌اند و به مقابله با آن برخواسته‌اند كه نمونه‌هاي آن را در سال‌هاي اخير به وفور شاهد بوده‌ايم.   
رئيس مركز جهاني علوم اسلامي با اشاره به دانشگاه المدينه به عنوان نمونه‌اي از پايگاه فكري اين جريان افراطي خاطرنشان كرد: تنها در سه دهه اخير از اين مركز دانشگاهي 20 هزار دانش‌آموخته، فارغ‌التحصيل شده‌اند و اين در حالي است كه اين جريان فكري شعبه‌هاي بسيار ديگري را نيز در كشورهاي مختلف جهان از جمله پاكستان و افغانستان داير نموده است.
وي سپس با تاكيد بر پيوستگي و نزديكي اين جريان با آمريكا ادامه داد: گرچه بين اين جريان و آمريكا پس از حادثه 11 سپتامر فاصله‌اي ايجاد شد، اما در ماه‌هاي اخير نوعي بازسازي سياسي را در روابط اين جريان افراطي با آمريكا شاهد هستيم.
دكتر اعرافي، انقلاب اسلامي ايران را انقلابي با قابليت‌هاي بالا براي خدمت به دنياي اسلام برشمرد و گفت: انقلاب اسلامي با پشتوانه قوي و اصيل فكري، فلسفي و پايگاه‌هاي محكم مردمي، ضمن تاكيد بر انديشه‌هاي خود، ساير فرقه‌ها را مي‌پذيرد و با آنها به گفتگو و تعامل مي‌پردازد. نبايد اين نكته را از ياد برد كه جامعيت امام، جامعيت انديشه اصيل انقلاب اسلامي ايران را به خوبي به تصوير كشيده است.
وي سپس با اشاره به بعد بين‌المللي انقلاب اسلامي اظهار داشت: يكي از ابعاد تحول ايرانٍ بعد از انقلاب نسبت به قبل از آن، بين‌المللي شدن حوزه علميه قم بود، به عنوان نمونه تنها در دو دهه اخير بيش از دوازده هزار دانش‌آموخته از 104 كشور دنيا به تحصيل در حوزه علميه قم روي آورده‌اند و فارغ‌التحصيل شده‌اند كه بسياري از اين افراد، هم‌اكنون در رده‌هاي بالاي حكومتي كشور خود مشغول به فعاليت مي‌باشند.
 
 

 
      
دكتر اعرافي سپس با ارائه آماري از فارغ التحصيلان مركز جهاني علوم اسلامي در كشورهاي مختلف دنيا به مقبوليت بالاي انقلاب اسلامي ايران در اين كشورها اشاره نمود و ادامه داد: بايد قدر اين انقلاب و بركات آن را دانست و بيش از پيش در جهت حفظ و نگهداري منزلت آن كوشا بود. مسئولين بايد اين مسئله را به خاطر داشته باشند كه هر چه قدر در راه خدمت‌رساني به كشور و مردم تلاش كنند باز هم به اين انقلاب مديون و بدهكارند. وي در پايان يوم‌الله دهه فجر را گرامي داشت.
در ادامه اين مراسم دكتر ابوالقاسم عاصي طي سخناني كشور ايران را محل تجلي معارف اهل بيت(ع) دانست و گفت: ما نيز به عنوان كارگزاران اين نظام و انقلاب بايد به خوبي بر حقيقت اين معارف اشراف داشته باشيم و در جهت گسترش آن بكوشيم. وي با تاكيد بر مرور مكرر اين مفاهيم توسط مسئولين ادامه داد: بايد مبنايي كه امام(ره) از ابتداي پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي بر آن تاكيد داشتند سرلوحه كار مسئولين قرار گيرد و اين حقيقت محقق نخواهد شد مگر آن كه خودمان پيش و بيش از ديگران بر معارف ناب و اصيل اهل‌بيت اشراف پيدا كنيم.
استاندار يزد سپس با اشاره به چشم‌انداز بيست‌ساله كشور كه از سوي حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ابلاغ شده است افزود: چشم‌اندازي كه از سوي رهبر معظم انقلاب به تصوير كشيده شده است، تبديل شدن ايران به
كشور اول منطقه با هويت اسلامي است و اگر در طول اجراي اين چشم‌انداز، اين هويت تحقق نيابد از معيار اصلي آن فاصله گرفته‌ايم.
دكتر عاصي ايران را كشور امام زمان (عج) برشمرد و خاطرنشان كرد: زيرساخت همة حركت‌ها و برنامه‌ريزي‌ها بايد شريعت ناب پيامبر اكرم (ص) قرار بگيرد و همه در جهت آباد كردن اين سرزمين تلاش كنند. وي در پايان با اشاره به رويكرد فرهنگي دولت نهم گفت: دولت نهم فرصتي را ايجاد كرد تا نگاه مجددي به هويت اصلي خودمان داشته باشيم و بيش از گذشته تلاشمان را با اين هويت اصيل و اسلامي منطبق كنيم.
شايان ذكر است اجراي سرود از سوي اعضاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، پخش نماهنگ امنيت پيرامون مسائل هسته‌اي توسط هنرمندان يزدي و پخش فيلمي در رابطه با مركز جهاني علوم اسلامي از ديگر برنامه‌هايي بود كه در اين مراسم به اجرا گذاشته شد.  
یزدفردا