یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی آن می شود.
ناهید برخورداری با بیان این مطلب که برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج، نشاسته ی آن را از بین می برد و به این ترتیب خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود اظهارداشت: این تصور غلط است چراکه که نشاسته ی برنج در درون دانه های برنج قرار دارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی می ماند و در دسترس نیست.
برخورداری با اشاره به اینکه آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می شود گفت: با کته کردن برنج ویتامین B1 یا تیامین موجود در برنج به بدن می رسد.