زمان : 17 Esfand 1390 - 16:17
شناسه : 47779
بازدید : 4781
معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد: ایجاد قدرت علمی برای پاسداری از انقلاب هدف اصلی سال 91 معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد: ایجاد قدرت علمی برای پاسداری از انقلاب هدف اصلی سال 91
به گزارش خبرنگار یزدفردا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه الغدیر استان یزد، سرتیپ دوم پاسدارمحمدرضا نواب معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در یزد و در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه اظهار داشت: هدف ما در سال 91 عمدتا در ثبت تجارب و انجام پژوهش ها و بخشی هم در رابطه با شکل دهی و سامان دهی اندیشه ورزان سپاه برای هدف اصلی که ایجاد قدرت برای پاسداری از انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: هدف ما در سال 90 ایجاد و استقرار نظام دانش و پژوهش در سپاه بوده است که با درصد قابل توجهی تا به امروز محقق شده است.

نواب افزود: خوشبختانه در کلیه رده های سپاه ، معاونت دانش و پژوهش را ایجاد کردیم و توانستیم نمایندگانی را انتخاب کنیم تا در سال 91 با یک شبکه ستادی قوی وارد اجرای ماموریت های محوله مان شویم.

معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران در خصوص نقش بسیج در نهضت نرم افزاری گفت: آنچه که از طرف فرمانده معظم کل قوا بیان شده این است که سپاه باید در پیشبرد و پیشروی در انقلاب اسلامی پیشتاز باشد؛ لذا پیشتازی در انقلاب اسلامی و پاسداری از آن متضمن داشتن دانش در مقولات مختلف است.

وی ادامه داد: ما باید به گونه ای عمل کنیم که بتوانیم در این راه سوار بر مرکب دانش، نیازهای نرم افزاری علمی انقلاب را شناسایی کنیم و برای تحقق این هدف در بخش هایی که لازم بوده وارد شویم حضور داشته ایم.

نواب افزود: یکی از ابعاد نهضت نرم افزاری، تحول در علوم انسانی و الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی انقلاب و نظام است.

وی بیان داشت: در راستای تحول علوم انسانی زمینه ها و فرصت هایی به وجود آمده است که بتوانیم تجارب بدست آمده در خصوص مدیریت مقولات مختلف از جمله اداره سازمان ها، مدیریت منابع و سرمایه های انسانی، مدیریت پشتیبانی و لجستیک، مدیریت مخابرات، مدیریت تحول و... را به صورت مدون و در قالب دانش هایی برای پیشبرد نهضت نرم افزاری در انقلاب و نظام استفاده کنیم.

معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران با اشاره به نقشی که پاسداران در نهضت نرم افزاری می توانند ایفا کنند، گفت: اولین مسیر این است که پاسداران در جریان پاسداری از انقلاب اسلامی تجاربی را که بدست می آورند ثبت و مدون کنند تا بتوانیم دانش مورد نیاز سپاه را از آن استخراج و اکتساب کنیم.

وی ادامه داد: محور دوم، پاسداران باید نیازهای پژوهشی پاسداری از انقلاب را احصا کنند و در قالب پروژه های پژوهشی در صحنه عمل به کار گیرند.

این مقام مسئول افزود: محور سوم اندیشه ورزی است و پاسداران با توجه به زمینه خلاقیت و ابتکاری که داشته و دارند می توانند راهکارهای نویی را برای پیشبرد نهضت نرم افزاری در کشور و نظام دنبال کنند.