زمان : 30 Bahman 1390 - 11:35
شناسه : 46618
بازدید : 2322
یک کارشناس تغذیه: امگا3 از پوکی استخوان پیشگیری می کند/ مصرف امگا3 در مادران باردارضریب هوشی نوزاد را افزایش می دهد یک کارشناس تغذیه: امگا3 از پوکی استخوان پیشگیری می کند/ مصرف امگا3 در مادران باردارضریب هوشی نوزاد را افزایش می دهد
یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوكی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد. اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب كلسیم از روده ها بیشتر می شود. 

ناهید برخورداری اظهارداشت: امگا3 را اولین بار در هنگام بررسی روش تغذیه اسکیموها در سال 1979 میلادی کشف کردند.آنها با مطالعه روی خون اسکیموها مشاهده کردندبا وجودیکه اسکیموها همراه غذای اصلی خود(ماهی) از گوشت حیوانات پرچرب شکاری نیزاستفاده می کنند اسیدهای چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاکت و درنتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگها می شود.
 
 
وی ادامه داد: اسیدهای چرب امگا3 از جمله اسیدهای چرب بلندزنجیره وغیراشباع هستند که از منابع گیاهی و دریایی تهیه میشوند و چون جزء اسیدهای چرب ضروری می باشند به وسیله بدن انسان نمی توانند سنتز شوند ، پس باید از منابع رژیمی دریافت شوند .
 

وی خاطرنشان ساخت: اولین و اختصاصی ترین منبع خارجی دریافت آنها، منابع غذایی دریایی است، ازبین آنها ماهی خال مخالی و تن بسیار توصیه شده است.
 
 
وی تصریح کرد: هرچه مصرف ماهی بیشتر باشد اثرات مفیدآن درجهت جلوگیری از امراض زیادترخواهدبود.
 
 
برخورداری عنوان داشت: ازمنابع دیگر امگا 3 تخم کتان،کانولا و روغن بادام هستند که از منابع غنی اسیدلینولنیک می باشند.
 

وی با بیان این مطلب که اسیدهای چربW3 نقش مهمی در سلامت CNSوکاهش نشانه های افسردگی دارند افزود: مواد دیگرمانندروی ، سلنیوم ، فولیک اسید و آنتی اکسیدانها بیشترجهت فراهم آوردن شرایط مناسب عملکرد مکملW3 مورد استفاده قرارمیگیرند.
 
 
این کارشناس تغذیه گفت: امروزه ثابت شده كه انجام ورزش های سبك به همراه مصرف اسید چرب امگا 3 به صورت یك برنامه دائمی و منظم می تواند در كاهش فشار خون بالا و تنظیم آن بسیار مفید باشد و این كار برای هر گروه سنی قابل اجراست. 

وی ادامه داد: اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوكی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد. اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب كلسیم از روده ها بیشتر می شود.
 
 
برخورداری متذکرشد: بررسی ها نشان می دهد كه افرادیکه سطح بالای امگا 3 را دریافت می کنند دارای مقدار HDL(کلسترول خوب) بالاتر وLDL (كلسترول بد ) كمتری از سایر افراد بوده اند.
 

وی همچنین یادآورد: مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی وضریب هوشی نوزادشان می گردد.
 
 
این کارشناس تغذیه در پایان توصیه کرد: همه افراد به خصوص بیماران قلبی، مصرف دوبارماهی درهفته وهر بار 90 گرم توصیه می شود.
 
 
یک کارشناس تغذیه: امگا3 از پوکی استخوان پیشگیری می کند/ مصرف امگا3 در مادران باردارضریب هوشی نوزاد را افزایش می دهد .
 
 
یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوكی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد. اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب كلسیم از روده ها بیشتر می شود.
 
 
ناهید برخورداری اظهارداشت: امگا3 را اولین بار در هنگام بررسی روش تغذیه اسکیموها در سال 1979 میلادی کشف کردند.آنها با مطالعه روی خون اسکیموها مشاهده کردندبا وجودیکه اسکیموها همراه غذای اصلی خود(ماهی) از گوشت حیوانات پرچرب شکاری نیزاستفاده می کنند اسیدهای چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاکت و درنتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگها می شود.
 
 
وی ادامه داد: اسیدهای چرب امگا3 از جمله اسیدهای چرب بلندزنجیره وغیراشباع هستند که از منابع گیاهی و دریایی تهیه میشوند و چون جزء اسیدهای چرب ضروری می باشند به وسیله بدن انسان نمی توانند سنتز شوند ، پس باید از منابع رژیمی دریافت شوند .
 
 
وی خاطرنشان ساخت: اولین و اختصاصی ترین منبع خارجی دریافت آنها، منابع غذایی دریایی است، ازبین آنها ماهی خال مخالی و تن بسیار توصیه شده است.وی تصریح کرد: هرچه مصرف ماهی بیشتر باشد اثرات مفیدآن درجهت جلوگیری از امراض زیادترخواهدبود.
 
 
برخورداری عنوان داشت: ازمنابع دیگر امگا 3 تخم کتان،کانولا و روغن بادام هستند که از منابع غنی اسیدلینولنیک می باشند.
 
 
وی با بیان این مطلب که اسیدهای چربW3 نقش مهمی در سلامت CNSوکاهش نشانه های افسردگی دارند افزود: مواد دیگرمانندروی ، سلنیوم ، فولیک اسید و آنتی اکسیدانها بیشترجهت فراهم آوردن شرایط مناسب عملکرد مکملW3 مورد استفاده قرارمیگیرند.
 
 
این کارشناس تغذیه گفت: امروزه ثابت شده كه انجام ورزش های سبك به همراه مصرف اسید چرب امگا 3 به صورت یك برنامه دائمی و منظم می تواند در كاهش فشار خون بالا و تنظیم آن بسیار مفید باشد و این كار برای هر گروه سنی قابل اجراست.  
 
 
وی ادامه داد: اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوكی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد. اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب كلسیم از روده ها بیشتر می شود. برخورداری متذکرشد: بررسی ها نشان می دهد كه افرادیکه سطح بالای امگا 3 را دریافت می کنند دارای مقدار HDL(کلسترول خوب) بالاتر وLDL (كلسترول بد ) كمتری از سایر افراد بوده اند.
 
 
وی همچنین یادآورد: مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی وضریب هوشی نوزادشان می گردد.
 
 
این کارشناس تغذیه در پایان توصیه کرد: همه افراد به خصوص بیماران قلبی، مصرف دوبارماهی درهفته وهر بار 90 گرم توصیه می شود.