یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد از چای سبز استفاده كنند و همچنین افرادي كه ميگرن دارند ميزان مصرف كمي بايد داشته باشند .
ناهید برخورداری اظهارداشت: كاهش تري گليسيريد، كاهش فشار خون و پوسيدگي دندان را از فواید چای سبز برشمرد.
وي عنوان داشت: مصرف بيش از حد كافئين كه در چاي سبز و بعضي از عصاره هاي آن وجود دارد در بعضي از افراد باعث علائمي مانند عصبانيت، بيخوابي و بيقراري ميشود.
وی ادامه داد: افرادي كه داراي بيماري فشار چشم هستند نبايد استفاده كنند و افرادي كه ميگرن دارند ميزان مصرف كمي بايد داشته باشند .
این کارشناس در خصوص طريقه دم كردن چاي سبز گفت: به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را داخل فنجان يا قوري ميريزيم و درب آنرا ميگذاريم . به طوری روي حرارت نباشد سپس بعد از 5 دقيق صاف کرده و مصرف می کنیم.
وی افزود: در صورتی که چای سبز از نوع كيسه ايي استفاده باشد كيسه را دربياريد و وقتي سرد شد روي چشم كمپرس كنيد چرا كه این عمل براي رفع خستگي چشم مفيد است.