زمان : 25 Bahman 1390 - 09:43
شناسه : 46295
بازدید : 2333
یک روانشناس:اجازه ندهيد كودك اسباب‎بازي خود را سر ميز غذا بياورد یک روانشناس:اجازه ندهيد كودك اسباب‎بازي خود را سر ميز غذا بياورد

کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان یزد خطاب به والدین در خصوص مشكلات رفتاري هنگام غذا خوردن کودک توصیه کرد: اگر كودك رفتار نامناسب سر ميز غذا نشان داد، بایستی از طریق محروم سازي پيامد آن را فوراً تجربه كند.


راضیه سعیدمنش در خصوص مشكلات رفتاري هنگام غذا خوردن کودک توصیه کرد: روالي را مشخص كنيد كه همة اعضاي خانواده در آن درگير باشند مثلاً هر كس سر ميز غذا راجع به روز خود صحبت كند.



وی ادامه داد: اگر كودك رفتار نامناسب سر ميز غذا نشان داد، بایستی از طریق محروم سازيپيامد آن را فوراً تجربه كند .



این روانشناس با بیان این مطلب که والدين و ديگر اعضاي خانواده بايد الگوي خوبي براي كودك باشند تصریح کرد:سعي كنيد به هنگام تماشاي تلويزيون غذا نخوريد، زيرا تلويزيون مانع تعامل اعضاي خانواده مي‎گردد.


وی با تاکید بر این مطلب که اجازه ندهيد كودك اسباب‎بازي خود را سر ميز غذا بياورد همچنین خاطرنشان ساخت: به عنوان يك قانون كلي در صورتيكه، بيش از سه بار در طول يك وعده غذا مجبور شديد از محروم سازي موقتي استفاده كنيد، آن وعده براي كودك تمام شده خواهد بود و تا زمان وعده بعدي هيچگونه خوراكي دريافت نخواهد كرد.


وی در پاسخ به این سوال مبنی بر این که "اگر كودك سخت گير و ايراد گير باشد چه بايد كرد؟" گفت: در مرحله اول به او كم غذا بدهيد و در صورت درخواست و تمايل مقدار بيشتر غذا بدهيد.


وی همچنین توصیه کرد: از دسرهاي مورد علاقه كودك استفاده كنيد ولي تا زماني كه غذا را تمام نكرده به او ندهيد. همچنین بين وعده‌هاي غذا خوراكي‌هاي را حذف كنيد.


وی همچنین گفت: در مورد این کودکان مدت زمان غذا خوردن را كوتاه كنيد، در انتهاي زمان بشقاب غذا را از جلوي كودك برداريد و بطور دائم گوشزد نكنيد غذا را تمام كن  .