توصیه های رئیس جمهوردر همایش استانداران سراسر کشور چه بود؟
یزدفردا :توصیه های رئیس جمهوردر همایش استانداران سراسر کشور از برگزاری باشکوه جشن های دهه فجر تا صیانت از آرای مردم در انتخابات
دکتر احمدی نژاد ، استانداران سراسر کشور را به برگزاری پرشور ، متنوع و با شکوه برنامه های سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، ساماندهی و ایجاد نهضت کشاورزی در کشور، فعال تر کردن ستادهای تنظیم بازار و برخورد قاطع با محتکران کالا ، تلاش برای اجرای گام دوم هدفمندی یارانه ها و اهتمام جدی در صیانت از آراء مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی فراخواند.
دکتر احمدی نژاد ، استانداران سراسر کشور را به برگزاری پرشور ، متنوع و با شکوه برنامه های سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، ساماندهی و ایجاد نهضت کشاورزی در کشور، فعال تر کردن ستادهای تنظیم بازار و برخورد قاطع با محتکران کالا ، تلاش برای اجرای گام دوم هدفمندی یارانه ها و اهتمام جدی در صیانت از آراء مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی فراخواند.
به گزارشیزدفردا به نقل از دولت ،دکتر محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در همایش استانداران سراسر کشور ، تقارن ماه ربیع الاول با دهه فجر انقلاب را اتفاقی مبارک دانست و گفت: انقلاب اسامی در حقیقت پیگیری مومنانه و هوشمندانه حرکت پیامبر (ص) و اهل بیت(ع) در عصر حاضر است و پیروزی انقلاب اسلامی با پرچمداری امام راحل و فداکاری های ملت بزرگ ایران نقطه آغازی برای بازگشت انسانها به راه انبیاء و ارزشهای الهی شد و به فضل الهی مقدمه ای برای استقرار حاکمیت توحید و عدالت الهی در جهان است .
وی استانداران سراسر کشور را به پیگیری اجرای گستردهتر، متنوع تر و با شکوهتر جشنهای سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توصیه کرد و اظهار داشت: مراسم گرامی داشت دهه فجر امسال باید به نحو مطلوب و پرشورتر از گذشته در سراسر کشور برگزار شود.
رییس جمهور در ادامه با تاکید بر تلاش بی وقفه برای رفع مشکل بیکاری در کشور ، اظهار داشت: باید به گونه ای عمل شود که تا پایان عمر این دولت بخش عمده ای از مشکل بیکاری جوانان برطرف شده و به نقطه تعادلی در این زمینه دست پیدا کنیم به نحوی که مردم و خانواده ها دیگر دغدغه اشتغال نداشته باشند.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به اقداماتی که در زمینه ایجاد اشتغال در بخش صنعت ، خدمات و مشاغل خانگی در حال انجام است ، خاطر نشان کرد : در 7-6 سال گذشته کارهای بزرگی در کشور بویژه در زمینه اشتغالزایی صورت گرفته که باید همچنان با جدیت پیگیری شود و ضرورت دارد تمامی مصوبات استانی هیات دولت با همت و پیگیری و تخصیص منابع لازم تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.
رییس جمهور در ادامه بخش کشاورزی را یکی از حوزه های اصلی تولید ثروت ملی و اشتغال در کشور برشمرد و گفت : در بخش کشاورزی در 32 سال گذشته اقدامات فراوانی صورت گرفته و تولید در این بخش از حدود 30 میلیون تن به بیش از 110 میلیون تن در سال رسیده است و این در حالی است که میانگین میزان بارندگی در کشور نسبت به 30 سال قبل کاهش یافته، اما متاسفانه هنوز تمرکز اساسی مدیریتی در این بخش اعمال نشده و لازم است همانگونه که در بخش مسکن و هدفمندی یارانه ها با ایجاد تمرکز مدیریتی نتایج مثبت حاصل شد، در بخش کشاورزی نیز تمرکز مدیریتی ایجاد شود.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه دولت با بهرهگیری از علم و تحقیقات در مسیر پیشرفت کشور حرکت می کند، گفت : باید به صورت عالمانه ؛ اقتصاد را متحول و اشتغال ، مسکن و کشاورزی را نیز ساماندهی کنیم تا کشور ساخته شده و به پیشرفت برسد.
رییس جمهور با انتقاد از کسانی که با مقالات و اظهار نظرهای خود کشاورزی را از جایگاههای بالا در اقتصاد کشور به رده های بسیار پایین تنزل داده اند، گفت : بسیاری باور ندارند که کشاورزی ما ظرفیت توسعه و گسترش و ایجاد اشتغال را در خود دارد و بر این عقیده بودند که کشور تنها به صنعت نیاز دارد، از این رو تلاش قابل توجهی برای گسترش کشاورزی صورت نگرفته است .
رییس جمهور با بیان اینکه بخش کشاورزی ظرفیت فراوانی برای ایجاد اشتغال و رشد و پیشرفت دارد ، توسعه برخی صنایع تبدیلی و وابسته مانند دامداری ، مرغداری ، باغداری و کشت گلخانه ای را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد : باید با ابتکار عمل، شناسایی و استفاده از ظرفیت ها و به کارگیری کارشناسان محلی تلاش کرد تا یک نهضت کشاورزی در کشور ایجاد شود و پیش بینی می شود با اجرای گام اول این موج بیش از 500 هزار شغل در کشور ایجاد شود .
رییس جمهور با بیان اینکه بخش مهمی از بودجه عمرانی به بودجه استانی تبدیل شده ، خاطر نشان کرد : باید اولویت انجام کار با استفاده از این بودجه به اتمام رساندن پروژه های مصوب سفرهای استانی و ایجاد زیر ساخت ها در مناطقی نیازمند، باشد.
دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه گام اول هدفمندی یارانه ها با همراهی خوب مردم به اجرا درآمد و ثمرات و برکات فراوانی داشته است ، خاطر نشان کرد : باید به گونه ای عمل کنیم تا گامهای بعدی این طرح بزرگ اقتصادی که موجب تحول در بسیاری از بخش ها از جمله تولید در کشور شده است ، هر چه سریعتر به مرحله اجرا درآید و باید طوری برنامه ریزی شود تا موضوع هدفمندی یارانه ها و اجرای برخی پروژه های عظیم که در این دولت آغاز شده، تا پایان دولت دهم به اتمام برسد.
رییس جمهور با بیان اینکه در اجرای گام اول هدفمندی یارانه ها سنگین ترین کار فکری در دولت صورت گرفت تا حداقل در دستگاه اجرایی ذهنیت مشترکی در خصوص اجرای این طرح ایجاد شود، اظهار داشت : یکی از اهداف این طرح، اجرای عدالت در کشور است، چرا که سیاست های کشور را دولت و حکومت باید درست اجرا کنند تا بتوانند منابع را به طور عادلانه میان تمامی اقشار جامعه تقسیم کنند .
دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نابسامانی هایی که اخیرا در بازار توسط عده ای با اغراض سیاسی و با هدف اعمال فشار بر دولت ایجاد شد، اظهار داشت : کسانی که بخاطر اغراض سیاسی ، ملت ، انقلاب و کشور را دچار مشکل می کنند، در حقیقت افرادی هستند که با اجرای موفق طرح هدفمندی یارانه ها دچار زیان شده اند و می خواهند با برهم زدن بازار، ناراحتی و عصبانیت خود را بروز دهند اما باید بدانند که این دولت تا پای جان روی احقاق حق مردم ایستاده و بر آن پافشاری می کند و در برابر فشارهای زیاده خواهان کوتاه نخواهد آمد .
رییس جمهور با تاکید بر اینکه ستادهای بازرسی و نظارت در تمامی استان های کشور در روزهای پایانی سال ، باید فعالانه به منظور کنترل بازار اقدام کنند ، گفت : بسیاری از افرادی که با ارز دولتی کالاهایی را وارد کشور کرده اند اما آنها را درون انبارها نگه داشته، قصد دارند تا گرانتر وارد بازار کشور کنند و این به منزله اعمال فشار به مصرف کنندگان و مردم است و در این خصوص باید به طور قاطع و با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی با آنها برخورد شود.
دکتر احمدی نژاد تاکید کرد : استانداران در سراسر کشور باید ستاد تنظیم بازار را برای بررسی قلم به قلم کالاها فعال کنند و به گونه ای عمل کنند تا به هیچ کس امکان اجحاف در حق مردم نداشته باشد.
رییس جمهور در بخش دیگری از گردهمایی استانداران سراسر کشور با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی ، خاطر نشان کرد : انتخابات یک موضوع اعتقادی است چرا که معتقدیم ارزشهای الهی زمانی مستقر می شود که مردم آن را فهمیده و آزادانه آن را مطالبه کنند و تمامی زیبایی انقلاب اسلامی ایران این است که توده های مردم آن را پذیرفته و انتخاب کرده اند .
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه هنر حکومت دینی این است که توده های مردم با انتخاب آزاد خود در راه آرمانها و ارزش ها تلاش می کنند ، اظهار داشت : انتخابات متعلق به مردم و پایه حکومت به شمار می رود و باید طوری به انجام برسد که رای و نظر مردم آشکارا اعمال شود و چنانچه نظر مدیران کشور با نظر مردم در دو سوی مختلف قرار بگیرد، دیگر ادامه راه امکانپذیر نخواهد بود .
رییس جمهور با تاکید بر اینکه استانداران نباید در برابر هیچ اقدام و روندی که به واسطه آن حق مردم ضایع می شود، سکوت کرده یا منفعل باشند و باید همواره از حق مردم دفاع کنند ، تصریح کرد : اگر در جایی مشاهده کردید که حقی ضایع می شود باید قاطعانه و در چارچوب قانون به آن رسیدگی کنید .
دکتر احمدی نژاد عدالت و اجرای قانون را حق مردم دانست و اظهار داشت : باید برگزاری انتخابات به گونه ای باشد تا مردم از عمق جان باور داشته باشند که رای آنها تاثیر گذار است و آنچه حاکم می شود رای مردم است؛ و اعمال رای و نظر مردم نه تنها در داخل بلکه در خارج از کشور نیز ثمرات گسترده ای برای کشور به همراه دارد .
رییس جمهور اجرای قانون و استیفای حقوق مردم را از مهمترین وظایف دولت و استانداران برشمرد و با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خاطر نشان کرد : استانداران به عنوان نمایندگان دولت در سراسر کشور، باید تمام تلاش خود را به منظور صیانت جدی از حق و رای مردم در انتخابات به کار بگیرند و به هیچ کس اجازه تخلف از قانون را ندهند.
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد : باید مراقب بود تا فرهنگ دنیاپرستی و قدرت طلبی به کشور بازنگردد و در این راستا باید تلاش کنیم در هر اتفاق و موضوعی مسئولان در کنار مردم و پشتیبان آنها باشند و این بزرگترین خدمت به نظام اسلامی و ولایت فقیه است .
رییس جمهور با تاکید بر لزوم قدرشناسی مسئولان از فرصت خدمتگزاری به مردم تصریح کرد : اگر مسئولی پس از دوران مسئولیت خود نتوانسته باشد ارزشهای الهی و انسانی را در خود ارتقاء دهد دچار خسران و ضرر شده است. همواره باید خود را مورد سنجش قرار دهیم که آیا عشق مان نسبت به اسلام ، ولایت ، انقلاب و مردم به واسطه حضور در مسئولیت بیشتر شده یا خیر ؟
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد : نباید اجازه داد تا فضای معنوی ، ملکوتی و انسانی که در حال حاضر بواسطه انقلاب اسلامی در کشور به وجود آمده به فضای قدرت طلبی و بازی های سیاسی و حزبی کشیده شود.
رییس جمهور با تاکید بر اینکه کار برای خدا و اخلاص در انجام کارها باید در سیستم اجرایی کشور نهادینه شود، گفت : هر کس برای انجام کاری و ماندن در پست و مقام به اسبابی غیر از توکل به خدا متوسل شود، قطعاً از همان ناحیه ضربه خورده و دچار زیان خواهد شد .