زمان : 03 Bahman 1390 - 14:07
شناسه : 44751
بازدید : 1774
یک کارشناس تغذیه :حفاظت از قلب از فواید چای سبز است یک کارشناس تغذیه :حفاظت از قلب از فواید چای سبز است
یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.

ناهید برخورداری  ضمن اشاره به فواید چای سبز اظهارداشت: ماده اي شيميايي را در چاي سبز شناسايي شده كه در حفاظت از قلب در برابر آسيب هاي مختلف موثر است.

وی افزود: چاي سبز علاوه بر داشتن ويتامين هاي A و C (آنتي اكسيدان هاي قوي)، باعث كاهش كلسترول در خون نيز مي گردد كه اين موضوع خطر احتمال حمله قلبي و امراضي از اين قبيل را پايين مي آورد.

وی با اشاره به خاصیت كاهنده تري گليسيريد موجود در چای سبز گفت: كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار مي كند، در نتيجه، شكستن چربي با سرعت بسيار كمي صورت مي گيرد و چربي خون با سرعت كمي بالا مي رود.

با توجه به اين كه افزايش تري گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايي يك عامل خطر در بروز بيماري قلبي است ، مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.