یزدفردا:دیپلماسی - احمدینژاد در دانشگاه هاوانا پیش بینی کرد: موج انسانهای عالم و عاشق بساط سرمایهداری را بر خواهد چید.
به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدینژاد بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلی پس از دریافت دکترای افتخاری علوم سیاسی دانشگاه هاوانا در جمع اساتید و دانشجویان این دانشگاه سخن گفت.
رییس دانشگاه هاوانا این دکترای افتخاری را به خاطر تلاشهای محمود احمدینژاد در دفاع از حقوق ملت ایران در برابر قدرتهای سرمایهداری و تلاش برای برقراری نظم عادلانه در جهان به وی اعطا کرد.
در ادامه گزیده ای از سخنرانی رئیس جمهور به نقل از ایسنا می آید:
ممکن است نظام سرمایهداری در انتهای راه خود به اقدامات خشنی متوسل شود اما عمر تاریخی اندیشه سرمایهداری به پایان راه خود رسیده و موج انسانهای عالم و عاشق بساط سرمایهداری را از جهان بر خواهد چید.
انسان منهای علم با سایر موجودات تفاوتی ندارد. حقیقتی که به انسان هویت انسانی میبخشد، علم است. علم چراغ راه است و به انسان قدرت آگاهی و شناخت را هدیه میکند.
امروز در بسیاری از کشورهای دنیا، علوم اقتصاد سرمایهداری تدریس میشود و بسیاری از مدیران اقتصادی دنیا از معادلات و فرضیههای سرمایهداری استفاده میکنند. این در حالی است که نتیجه علم اقتصاد سرمایهداری بیش از سه میلیارد فقیر، گرسنه و ایجاد فاصله طبقاتی بسیار گسترده و روزافزون است. نظام سرمایهداری با طراحی ساز و کارهای اقتصادی، ثروت ملتها را به طور سیستماتیک و مستمر غارت میکند.
مهمترین ماموریت انسان برای رسیدن به سعادت، اجرای عدالت است و البته بزرگترین دشمنیها در طول تاریخ نیز علیه عدالت شکل گرفته است. اینکه ملت ایران، کوبا و ملتهای آمریکای لاتین مورد بغض نظام سرمایهداری هستند و سنگینترین دشمنی از ناحیه سرمایهداری جهانی نیز علیه ملتهای ما سازماندهی میشود، ناشی از آن است که ملتهای این منطقه آرمان عدالتطلبی را دنبال میکنند.
سعادت انسانها در سایه مهر و محبت نسبت به دیگران است و صلح و سعادت منهای مهرورزی معنا و مفهومی ندارد. اگر محبت نباشد اصل حیات انسانی نیز به خطر خواهد افتاد. کسانی که به افغانستان حمله کردند و صدها هزار انسان را در این کشور به خاک و خون کشیدند، دلهایشان از عشق و محبت انسانی خالی است. نظام سرمایهداری در عراق نیز برای تسلط بر منابع نفتی این کشور تا امروز بیش از یک میلیون نفر را کشته یا زخمی کرده است. کسانی که به خاطر برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری جنگ به راه انداخته و بیش از یک میلیون انسان را میکشند، بویی از عشق و محبت نبردهاند.
انسان برای رسیدن به سعادت نیازمند علم مفید، عشق و محبت است و نظام سرمایهداری فاقد این سه ویژگی است و هر اندیشه و نظامی که از این سه عنصر تهی باشد، نتیجهای جز فاصله طبقاتی، ظلم و تجاوزگری نخواهد داشت.
نظام سرمایهداری به پایان راه رسیده و در عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی حرف جدیدی برای بشریت ندارد. امروز نظام سرمایهداری که در عرصه منطق حرفی برای ارائه ندارد، بلافاصله به اسلحه و تهدید متوسل میشود و میتوان گفت که نظام سرمایهداری جز سلاح، منطقی در اختیار ندارد.
جهان نیازمند اندیشه جدیدی مبتنی بر عدالت، عشق و محبت است. امروز همه ملتها، بهخصوص دانشگاهیان ماموریت دارند که در طراحی نظم جدید انسانی آینده مشارکت داشته باشند؛ نظمی که متعلق به همه انسانها باشد و تمامی ملتها در مدیریت آن نقش داشته باشند.
بدون تردید همه صالحان، دانشمندان و دوستداران انسانیت، باید دست در دست هم در مسیر طراحی نظام انسانی آینده، حرکت کنند.
باید هوشیار بود که اگر نظام آینده جهانی را طراحی نکنیم چه بسا همان سرمایهداران، استعمارگران و بردهداران سابق، نظم جدید ضدانسانی را طراحی و مجددا بر ملتها تحمیل خواهند کرد. امپریالیسم و سرمایهداری و هر اندیشه ضد انسانی، رفتنی است و عشق، صلح، عدالت و انسانیت خواهد آمد.