زمان : 12 Dey 1390 - 13:58
شناسه : 43596
بازدید : 2631
انار و انگور داروخانه های طبیعی/ سیگاری ها برای مبارزه با سرطان ریه كلم بروكلي و اسفناج مصرف کنند انار و انگور داروخانه های طبیعی/ سیگاری ها برای مبارزه با سرطان ریه كلم بروكلي و اسفناج مصرف کنند
کارشناس موادغذایی مرکز بهداشت استان یزد گفت: سیگار ی ها براي مبارزه با سرطان ريه  بيشتر از اسفناج ، كلم برگ ، شلغم ، برگ چغندر ، كلم بروكلي ، كلم بروكسل ، لوبياي خشك و دانه سويا. انگور و اناراستفاده کنند.

زارع  ضمن اشاره به موارد تغذیه ای ویژه افراد سیگاری اظهار داشت:  چاي سبز از ديگر مواد غذايي بسيار مفيد در جلوگيري از سرطان ريه به شمار مي آيد، چنانچه در ژاپن حتي بين اشخاص معتاد به سيگار، تعداد سرطان ريه كمتر از ساير كشورها ( نظير كشورهاي اروپايي و آمريكا ) است.

 این کارشناس مواد غذایی عنوان داشت: سبزي خوردن به خصوص ترب، تره، پيازچه و ... بسيار مفيد و سودمند هستند و علاوه بر داشتن فيبر و ويتامين C ، داراي مواد ضد ميكروب نيز هستند. 

 وی تغذيه سالم و مناسبي ، نوشیدن آب سالم و ورزش كردن را از مهمترین اقدام دراین افراد بر شمرد.

وی با بیان این مطلب که مواد غذايي كه داراي اسيد فوليك هستند ، مقاومت سلول ها را در برابر سرطان ريه افزايش مي دهند، توصيه کرد: براي مبارزه با سرطان ريه تا جايي که مي توانيد بيشتر از اسفناج ، كلم برگ ، شلغم ، برگ چغندر ، كلم بروكلي ، كلم بروكسل ، لوبياي خشك و دانه سويا. انگور و اناراستفاده کنید.

وی ادامه داد:انار و انگور ، دو ميوه بسيار موثر و مفيد براي حفظ سلامت بدن به شمار مي آيند و در واقع يك داروخانه طبيعي محسوب   مي شوند.  براي اعصاب مفيدند و به پاكسازي خون کمک مي کنند.

وی با اشاره به نقش بسيار چشمگير هويج گفت: اگر حداقل هفته اي دو بار يك عدد هويج متوسط خام خورده شود، ممكن است احتمال ابتلا به سرطان ريه 60 درصد كاهش يابد و اگر بيش از يك بار در هفته يك ليوان كلم بروكلي خام خورده شود، ابتلا به سرطان ريه 70 درصد كاهش مي يابد و اگر بيش از يك بار در هفته يك ليوان اسفناج خام خورده شود، 40 درصد احتمال ابتلا به اين نوع سرطان كاهش مي يابد.

زارع اظهار امیدواری کرد: افراد سیگاری به عنوان اولين اصل براي تضمين سلامتي خود و كساني كه دوستشان دارند و در كنار آنها زندگي مي كنند کشيدن سيگار را ترک کنند.