زمان : 25 Aban 1390 - 10:50
شناسه : 41611
بازدید : 2103
بيسكويت خطر ابتلا به سرطان را در زنان افزايش ميدهد! بيسكويت خطر ابتلا به سرطان را در زنان افزايش ميدهد!
زنانی که بیش از 3 بار در روز بیسکویت می‌خورند با احتمال بیشتری ممکن است به سرطان رحم دچار شوند.



.

جام نیوز : دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش می‌دهد. دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکی‌ها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.


در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولین می‌شود.

این هورمون باعث تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار می‌دهد.

از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می‌دهد که این عامل هم در رشد هورمون‌های سرطانی نقش زیادی دارد.

زنانی که 2 یا 3 بار در هفته بیسکویت می‌خورند به احتمال زیاد 33 درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند.

اگر فردی بیش از 3 بار در هفته از این خوراکی‌ها استفاده کند این خطر تا 42 درصد هم افزایش پیدا می‌کند.

به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است.

متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجانده‌اند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آن‌ها به همراه دارد.

منبع:چام نیوز