یک کارشناس ارشد تغذیه در یزد توصیه کرد: دیابتی ها برای جلوگیری از افت قند خون خود حتما علاوه بر سه وعده اصلی غذایی در طول روز به میان وعده های غذایی با حجم کم توجه کنند.
شکیبا فر در همایشی که به مناسبت روز جهانی دیابت برگزار شده بود با اشاره به رشد روز افزون دیابت در دنیا و همچنین کشورهای خاورمیانه اظهارداشت: بیشترین شیوع دیابت در کشور در استان یزد است كه این موضوع از حساسیت بالایی برخوردار می باشد.
وي ادامه داد: سبک زندگی قطعا مهم ترین عامل در بروز این روند می باشد و با توجه به اینکه کمترین مصرف سبزیجات را در استان یزد داریم باید سبک زندگی و به ویژه تغذیه را اصلاح کنیم.
این کارشناس ارشد تغذیه در ادامه گفت: سبزیجات عامل مهمی در کنترل و حتی پیشگیری از دیابت است ولی با این وجود در استان یزد کم توجهی ها به این موضوع از سوی مردم زیاد است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تغذیه و رژیم غذایی یک فرد دیابتی تفاوت چندانی با سایرافراد ندارد گفت: افراد دیابتی می توانند با داشتن یک برنامه صحیح غذایی از تمام گروه غذاها استفاده کنند و تنها موردی که همه مردم به ویژه افراد دیابتی باید از آن پرهیز داشته باشند شکر و مشتقات آن مانند انواع کیک، بیسکویت، شکلات، آبمیوه های صنعتی، بستنی، سس مایونز، قند و شکر و ... است.
وی گفت: سبزیجات باید بیشترین قسمت از سفره ما را اشغال کند در حالی که مردم به آن به عنوان یک تزیین بر سر سفره استفاده می کنند و یا اینکه با اضافه کردن سس به سالاد سبزیجات آن را به یک عامل مضر تبدیل می کنند.
وی همچنین استفاده از لبنیات با چربي زیر 2 درصد را سفارش کرد و گفت: لبنیات بالای 3درصد چربي استفاده نشود و در پخت غذاها نیز از روغن زیاد خودداری شود.
این کارشناس ارشد تغذیه توصیه کرد: برای جلوگیری از افت قند خون خود حتما علاوه بر سه وعده اصلی غذایی در طول روز به میان وعده های غذایی نیز توجه کنند و در هیچ کدام از وعده ها غذا را به مقدار زیاد مصرف نکنند.
شکیبافر گفت: سبزیجات عامل مهمی در کنترل و حتی پیشگیری از دیابت است در حالي كه مردم به اين موضوع كم توجهي مي كنند.