زمان : 13 Mehr 1390 - 08:24
شناسه : 39970
بازدید : 2077
قدمهائي به استقامت يك لقمه نان و پنير(اصفهان برخوردار) قدمهائي به استقامت يك لقمه نان و پنير(اصفهان برخوردار)

 ابرکوه سرپرستی یزد فردا: مصطفی  قاسمی  پورگل کاران در وبلاگ شخصی خود نوشت:يادش بخير، مدتها قبل به حسب محيط شغلي كه داشتم بيشتر درگير مسائل و مشكلات خانوادهاي بي بضاعت بودم، پروندهاي آنها كه مي رسيد كامل مطالعه كرده، به آنها زنگ مي زدم و در يك كلام خودم را سلولي از پيكره تمام درد آنها قرار مي دادم. يكي از اين موارد خانم به معناي واقعي ناتوان اصفهاني بود كه مدتها فكر و ذهنم را به خود درگير كرده بود.

بانوي خانه كه به سختي توانسته بود از شوهر معتادش جدا شود به بيماري سخت قلبي و در كنارش از كار افتادن كبد و البته ديابت مبتلا بود، تهيه جهيزيه براي دختري كه گير یک خانواده سخت گير افتاده بود و راضي كردن يه صاحب خانه بي رحم كار راحتي نبود. مدتي مباحث روز به روز اين خانواده دغدغه شديدي برايم ايجاد كرده و با كمك دوستان نه چندان كم اصفهاني و همكاران سعي در مرتفع نمودن آلام اين خانواده داشتيم اما نمي دانم تقدير چه بود كه تقريبا تمامي تلاشهاي ما به شكست انجاميد و در عين ناباوري وضعيت اين زن به هيچ كدام قوانين كاغذي – حمايتي كشور هم خواني نداشت و صدالبته دستان پر مهر خيرين نيز گويا از سرماي تورم در جيب رفاه طلبي جاخوش كرده بود.

بعد از هفته ها پرونده را مختومه و تمامي خاطره تلخ آنرا از ذهنم پاك كردم و الان نميدانم بر آن زن و خانه مستاجريش و جهيزيه ناتمامش و غرور له شده دخترش چه گذشته؟؟ اين پاراگراف را فعلا گوشه ذهنتان نگه داريد.

چندي پيش مطلع شدم تو همين شهر به اصطلاح برخوردار اصفهان( كه تا دلتان بخواهد نقطه محروم واسه كار بچه هاي حركت جهادي هست) در قسمت محروم پايتخت استان ساختمان مجلل و شيكي توسط يكي از ارگانهاي وابسته به نظام ساخته شده ، از اوصاف برآمده، بر مي آمد كه ميلياردها تومان هزينه ارضاي شهوت مدرن بازي آقايان شده، از سقف متحرك تا نماي آن چناني تا سونا و جكوزي!! تاكيد ميكنم تمام اين ساخت و سازها در محله تقريبا فقير نشين اصفهان بوده و نمايشگاهي از به آتش كشيدن بي حساب و كتاب پول بيت المال برپا شده، نمايشگاه دائمي كه طبق شنيدها بدجور در تخريب وجهه نظام و خدشه دار شدن روحيه مردم اثر داشته!!

حقير نميدانم جماران امام روح الله اين شكلي ساخته شده يا حسينيه كاملا ساده امام خامنه اي عزيز؟؟

نميدانم چرا آقايان به اصطلاح مسئول متوجه نيستند در ساختمانهاي كاخ گونه نمي توان مشق عشق كوخ نشني را انتقال داد؟

اگر رزمنده ما با يه تكه نان خشك در سنگر گرم بستان و دهلاويه و خرمشهر پدر جد غرب را جلوي چشمش آورد به عشق امامي بود كه در ساختمان محقر و كاهگلي جماران، انقلابي را اداره مي كرد.

اگر كاخهاي نياوران و سعدآباد برچيده گردید به اين خاطر بود كه آجر آجر اين ساختمانها با خطوط قرمز ما كيلومترها فاصله داشت.

افسوس و صد افسوس كه در گذر 32ساله انقلاب آنچنان اصول را فراموش كرده ايم كه شاقول كوخ نشني مان را كه سند افتخارمان بود روي شيرواني كاخهاي دولتي قرار داده ايم و از ياد برده ايم اين كلام امام روح االله عزيز را كه فرمود: "ما بحمدالله امروز همه دست اندركارهايمان كاخ نشين نيستند , دولت ما يك دولت كاخ نشين نيست . آن روزي كه دولت ما توجه به كاخ پيدا كرد , آن روز است كه بايد ما فاتحه دولت و ملت را بخوانيم .

آن روزي كه رئيس جمهور ما خداي نخواسته از آن خوي كوخ نشيني بيرون برود و به كاخ نشيني توجه بكند.آن روز است كه انحطاط براي خود و براي كساني كه با او تماس دارند پيدا مي شود. آن روزي كه مجلسيان خوي كاخ نشيني پيدا كنند ـ خداي نخواسته ـ و از اين خوي ارزنده كوخ نشيني بيرون بروند. آن روز است كه ما براي اين كشور بايد فاتحه بخوانيم.

ما در طول مشروطيت از اين كاخ نشين ها خيلي صدمه خورديم , مجلس هاي ما مملو از كاخ نشين بود و در بينشان معدودي بودند كه از آن كوخ نشين ها بودند و همين معدودي كه از كوخ نشين ها بودند از خيلي از انحرافات جلو مي گرفتند و سعي مي كردند براي جلوگيري . آن روزي كه توجه اهل علم به دنيا شد و توجه به اين شد كه خانه داشته باشند , چطور و زرق و برق دنيا ـ خداي نخواسته ـ در آنها تاثير بكند , آن روز است كه بايد ما فاتحه اسلام را بخوانيم .

 مادامي كه اين ملت , اين حالي كه الان دارند كه توجه به معنويات تا يك حدودي و اين جوان هاي ما توجه به معنويات دارند و اين تحول عظيم پيدا شده است در آنها كه شهادت را با جان و دل مي خرند , مادامي كه اين محفوظ است , اين جمهوري اسلامي محفوظ است و هيچ كس نمي تواند به او تعدي كند.

آن روزي كه زرق و برق دنيا پيدا بشود و شيطان در بين ما راه پيدا كند و راهنماي ما شيطان باشد , آن روز است كه ابرقدرت ها مي توانند در ما تاثير كنند و كشور ما را به تباهي بكشند.

هميشه اين كشور به واسطه اين كاخ نشين ها تباهي داشته است. اين سلاطين جور كه همه تقريبا كاخ نشين بودند , اينها به فكر مردم نمي توانستند باشند , احساس نمي توانستند بكنند فقر يعني چه , احساس نمي توانستند بكنند بي خانمان يعني چه , اينها اصلا احساس اين رانمي توانستند بكنند. وقتي كه كسي احساس نكند كه فقر معنايش چي است , گرسنگي معنايش چي است , اين نمي تواند به فكر گرسنه ها و به فكر مستمندان باشد. لكن آنهايي كه در بين همين جامعه بزرگ شده اند و احساس كردند فقر چي است , ديدند , چشيدند فقر را , احساس مي كردند , ملموس شان بوده است كه فقر يعني چه , اينها مي توانند به حال فقرا برسند. كوشش كنيم كه اين وضعيت در همه ما محفوظ باشد. در مجلس ما , در ارگان هاي دولتي ما , درمجاهدين ما , در ارتش ما , در قواي مسلحه , در قواي قضائيه بايد اين معنويت محفوظ بماند , توجه به خدا محفوظ بماند. توجه به خداست كه يك نفر را از اين صحراي گرم عربستان و از آن مركز همه جهالت ها منبعث مي كند و يك همچو بساط عالي و يك همچو انسانهايي را تربيت مي كند و يك همچو ملتي را ايجاد مي كند. از شاهنشاهي اين چيزها نمي آيد. شبان است كه مي تواند راه بيفتد و در مقابل فرعون بايستد. از يك نفر نظير خود فرعون اين كار نمي آيد. ما بايد آدم تربيت كنيم , نه شكمباره . اسلام مي خواهد انسان درست كند , اسلام مي خواهد كه استقلال محفوظ باشد و استقلال با توجه به دنيا ممكن نيست حاصل بشود. صحيفه امام جلد 17, ص 371 تا 384."

اين بيانات دقيقا سير فكري صندلي نشنان خادم و غير آنرا نشان مي دهد، متاسفانه وقاحت اين كار به جائي ميرسد كه رئيس مربوطه گويا دستور داده در ساير شهرها نيز چنين بساط و ساختماني برپا شود!! در ذهنم ياد دانشگاه صنعت نفت اهواز تداعي ميشود، دانشگاهي كه با ابهت تمام در محله فقير نشين و كاملا محروم اهواز قرار گرفته و بسياري از مردم آن حتي توانائي تامين رزق روزانه خود را ندارند، در عين اين قضايا، دانشجويان دانشگاه هر روز تقريبا نيمي از غذاي روزانه خود را داوطلبانه به ظرفي ريخته و به ميان مردم فقير برده و تقسيم مي كنند!! بهر حال اميدوارم دوستان عدالت خواه اصفهاني كه دائما در مسائل مختلف فرياد آنها به حفظ اصول كمك كرده در اين مورد ساكت نباشند و با پيگيري عاقلانه و مدقانه قضيه از تبعات ناگوار آن جلوگيري كنند.


 عزيزان من، يكى از شعارهاى ما قبل از پيروزى انقلاب - نه شعارهاى انقلاب، شعارهاى دوستانه ‏ى خودمان در مجموعه‏ى رفاقتى و مجموعه‏هايى كه با هم بوديم، با هم فكر مى‏كرديم و كار و مبارزه مى‏كرديم - «ساده زيستى» بود؛ زندگى ساده و كمتر بهره بردن از جلوه‏هاى دنيا! بعد كه انقلاب، پيروز شد، سعى كرديم باز هم همين روش، همين شعار و همين مبنا را دنبال كنيم.

امام بزرگوار ما خودش مظهر همين معنا بود؛ آدمى بود كه تعيّنات دنيوى، حقيقتاً برايش ارزش نداشت. آدم اين را در آن مرد معنوى و بزرگوار مى‏ديد كه تعيّنات، تعلّقات و تكلّفات دنيوى، اصلاً براى خودش ارزش نداشت...... ما بايد بيشتر مواظب باشيم، ديگران هم بايد مواظب باشند، شما هم كه دانشجوييد، يا استاديد، بايد مواظب باشيد، شما هم كه رئيسيد، بايد مواظب باشيد؛ همه بايد مواظب باشند كه به دام تكلّفات و تعيّنات زندگى نيفتند و در اشرافيگرى و اينها غرق نشوند. زينت دنيا را به قدرى كه خداى متعال قرار داده و مباح است.(امام امت...15/12/1377)