ابرکوه رحیم میرعظیم سرپرستی یزد فردا:رئیس پارک علم و فناوری یزد از راه اندازی مرکز نوآوری در مرکز رشد ابرکوه به همراه یک کارگاه مرتبط خبر داد.
محمد علی امر الهی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از آنجائی که عمده و اصل فعالیت های مراکز رشد از مرکز نو آوری آغاز می شود ایجاد مراکز نو آوری گام بسیار مثبتی در حمایت از ایده های نو آوران به شمار می رود.
وی افزود: در این مراکز نوآوران ایده های خود را ارائه می دهند و ضمن در یافت کمک از این مرکز نسبت به ثبت اختراع خود اقدام می نمایند و در جهت تجاری سازی آن تلاش می نمایند.
وی اظهار داشت : امیدواریم با تأسیس مرکز نوآوری و یکی از کارگاه های مربوط در شهرستان ابرکوه، زمینه های رشد ایده های کار آفرین هر چه بیشتر فراهم شود.
به گزارش مهر قبل از این ایده پردازانی که قصد جذب حمایت های پارک علم و فناوری را داشتند باید برای استفاده از امکانات به مرکز استان مراجعه می کردند.
مرکز رشد فناوری ابرکوه نخستین مرکز رشد شهرستانی کشور است.