زمان : 26 Shahrivar 1390 - 18:30
شناسه : 38993
بازدید : 1737
حسینیان: ما جزو اخراجی‌های 4هستیم حسینیان: ما جزو اخراجی‌های 4هستیم

حسینیان: ما جزو اخراجی‌های 4هستیم


فارس نوشت:

روح‌الله حسینیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور لازمه ادامه حرکت در مسیر انقلاب از سوی تشکل های دانشجویی را عمیق شدن دانشجویان در مبانی و اصول دینی عنوان کرد و خواستار تحکیم روابط با علما و حوزه‌ها شد. در ادامه مهم ترین بخش های سخنان روح الله حسینیان می آید:


ما جزو اخراجی‌های 4 هستیم

*ما جزو اخراجی‌های 4 هستیم. این‌گونه نیست که همه از اخراجی‌ها باشند. بنده، رسایی و زارعی از ورودی‌ها نبودیم که بخواهیم از اخراجی‌ها باشیم، ما با دولت بودیم ولی در دولت نبوده‌ایم.


* دلیل اخراج شدن بعضی افراد به خاطر انحرافی بود که در کنار دولت و در کمین‌گاه قرار گرفته بود. همه ما بعد از جریان خانه‌نشینی یازده روزه احمدی‌نژاد احساس کردیم که یک نوع سرخوردگی در میان نیروهای مذهبی به وجود آمده است، به همین دلیل جمعی از دوستان با عده‌ای از دوستان صحبت کردند و به این نتیجه رسیدند که یک حرکت امیدوار کننده و یک گفتمان فکری را در جامعه ایجاد کنند.


خاطرات حسینیان از برنامه چراغ و خاتمی

*ما همواره در معرض خطا و اشتباه هستیم. اعتقاد ما بر سابقه انقلابی همین بود که عرض شد. شما یادتان نمی‌آید در آن دوران وامصیبتی که جناح راست در مقابل خاتمی داشت و هیچ‌کس جرأت نداشت نه سخنی بگوید و نه حرکتی انجام دهد. شما نبودید و مظلومیت راه امام را درک نکردید.


به عنوان نمونه وقتی برنامه چراغ درست شد و بنده در مقابل خاتمی ایستادم، اولین کسانی که ما را مورد توبیخ قرار دادند همین نیروهای مذهبی بودند. بروید مطالعه کنید. ... چه موضعی در مقابل من گرفتند. همین آقای باهنر چه موضعی در مقابل بنده داشت. علت این بود که آن چنان یک فضای رعب و وحشت دوم خردادی حاکم شده بود که هرکسی یک جمله در مقابله با اینها می‌گفت او را سرکوب می کردند، لذا هیچ‌کس حرفی نمی‌زد.


*یادم نرفته که با یکی از دوستان هم مدرسه و رفیق بودم. وی تحت تأثیر همین فضا علیه من مصاحبه کرد، در حالی که ما از دوستان چشم یاری داشتیم.


حضور اصلاح‌طلبان و لزوم شرکت این جریان سیاسی در انتخابات مجلس

* هیچ جامعه‌ای با تک صدایی به رشد نمی‌رسد و یکی از آسیب‌های هر حکومتی تک صدایی است. این یک تجربه بشری است که باید یک عده حکومت کنند، یک عده انتقاد کنند، یک عده هم ذره‌بین بگذارند و نواقص را ببینند و آنها را بازگو کنند. این باعث می‌شود حکومت‌گران اصلاح شوند و از ناامیدی مردم و سرخوردگی آنها جلوگیری می‌شود اما این عرصه نیازمند رعایت قواعدی است. نمی‌شود انسان یک نظام را قبول کند اما پایبند به اصول و قواعدش نباشد و اشکال جریان اصلاح‌طلب همین است.


* جریان اصلاح‌طلب چه در زمانی که قدرت را به دست گرفته بودند و چه در زمانی که منتقد حکومت هستند، در جایگاه اپوزوسیون بوده و عمل کرده‌اند. آنها قواعد حکومت‌داری را رعایت نمی‌کنند. از طرفی هیچ‌گاه این جریان کنار گذاشته نشده است، حتی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری دور هفتم وقتی معین رد صلاحیت شد، رهبری دستور دادند که صلاحیت وی را تأیید کنند، یعنی رهبری تأکید داشتند که اینها هم در فضای سیاسی کشور حضور داشته باشند.


* اگر این جریان با نام خاصی وارد صحنه نشود قطعاً به صورت فردی در انتخابات شرکت خواهند کرد. خیلی از همین آقایان اصلاح‌طلب و بسیاری از مجلسی‌ها در حال آماده شدن برای شرکت در انتخابات هستند بنابراین تک صدایی نخواهد بود.


* ما در بسیاری از موارد با دید مثبت وارد صحنه شدیم. ما در انتخابات گذشته و در انتخابات مجلس حضور فعالی داشتیم. در جریان دفاع از دولت همین جبهه با شدت حمایت کرد و در بسیاری از طرح‌هایی که در مجلس تصویب شد، جبهه حضوری فعال داشت. نفی کردن جزئی از حرکت الهی است."فمن یکفر بالطاغوت و یومن بالله" یا "لا اله الا الله".


وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا صندلی‌های نمایندگان مجلس در بیشتر مواقع خالی است، به مزاح گفت: از نبود نمایندگان در مجلس ناراحت نباشید. هرچه نباشند کشور راحت‌تر است.


طرح نظارت بر نمایندگان

*این واقعیتی است که علیرغم تأکید رهبری بسیاری از نمایندگان علاقه ندارند کسی بر آنها نظارت کند. دلیل این مسئله هم روشن است. وقتی نماینده‌ای وارد مجلس می‌شود در حالی که یک خانه یا یک ماشین دارد، اگر نظارت نباشد، می‌تواند هنگام پایان کار مجلس‌اش چند خانه و ماشین داشته باشد. اصلاحات طرح نظارت انجام شده و آماده مطرح شدن در صحن مجلس است و امیدوار هستیم که تا پایان این مجلس به تصویب برسد ونمایندگان این دوره و دوره بعدی را در بر بگیرد.


تعریف اصول‌گرایی

* ساده‌زیستی، رابطه خالصانه و دلسوزانه با مردم، اعتقاد به خدمت‌گذاری به مردم، استکبارستیزی و دوری از تجملات و رانت‌خواری از نکاتی است که یک فرد اصول‌گرا باید داشته باشد. رعایت نکردن اینها موجب شد که افرادی به راحتی در زمین دشمن بازی کنند و علت طرفداری ما از احمدی‌نژاد این بود که اصول‌گرا و احیا کننده آرمان‌های امام و استکبارستیز بود. خیلی از افراد در ابتدا این‌گونه هستند اما وقتی که مزه حکومت را چشیدند از آن مبانی و اصول فاصله می‌گیرند. باید در اصول پایدار بود و در روش به دنبال بازخوانی و تحول باشیم اما اصلاح‌طلبان در اصول دنبال بازبینی و تحول بودند، این جمله که باید افکار امام را به موزه سپرد، مؤید همین مطلب است.