یزد:جعفری "خبرنگار بهداشت و درمان"یزدفردا:يك كارشناس تغذيه گفت: ميوه انجير به دليل داشتن فيبر خوراكي در پيشگيري و بهبود بيماري يبوست، كاهش چربيهاي مضر خون و تسريع حركات دستگاه گوارش، نقش موثري دارد.
يوسف نقيايي در گفتوگو با خبرنگاربهداشت و درمان، در يزد، اظهار كرد: ميوه انجير يك ميوهي تابستاني و داراي تنوع گونه است كه از رنگهاي بنفش تا زرد آن در مناطق مختلف بدست ميآيد.
وي انجير را ميوهاي آسيبپذير دانست و افزود: اين ميوه در صورت نگهداري نيز بيش از چند روز قابل مصرف نيست.
نقيايي تصريح كرد: در حالي كه هر يك صد گرم ميوه انجير حدود 74 كيلو كالري انرژي بدن را تامين ميكند و متشكل از 19 گرم كربوهيدرات، 7/0 گرم پروتئين، 3/0 گرم چربي،4/6 گرم فيبر خوراكي، 3/0 گرم آهن،2/14REويتامين آ، 2 گرم ويتامين C و 232 ميليگرم پتاسيم است، يك صد گرم انجير خشك حاوي 275 كيلوكالري انرژي، 4/0 گرم پروتئين، 5/1 گرم چربي،8/5 گرم فيبر،980 ميليگرم پتاسيم و 3 ميليگرم آهن است.
وي كربوهيدراتها را مهمترين اجزاي تشكيل دهنده ميوه انجير بيان كرد و گفت: هرچند از انجير خشك ميتوان به عنوان جايگزين قند مورد نياز بدن استفاده كرد، ولي مصرف بيش از حد اين ميوه براي بيماران ديابتي مضر است.
نقيايي در پايان با اشاره به فيبر موجود در اين ميوه، خاطرنشان كرد: مصرف روزانه انجير به لحاظ فيبر موجود در آن، در جلوگيري از بروز بيماري يبوست، كاهش چربي مضر خون و تسريع حركات دستگاه گوارش موثر است.