زمان : 08 Shahrivar 1390 - 23:36
شناسه : 38240
بازدید : 6465
میزان زکات فطره و کفاره روزه ماه مبارک رمضان از سوی آیت الله العظمی مکارم شیرازی اعلام شد میزان زکات فطره و کفاره روزه ماه مبارک رمضان از سوی آیت الله العظمی مکارم شیرازی اعلام شد

در آستانه حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر


یزدفردا :میزان زکات فطره و کفاره روزه ماه مبارک رمضان از سوی حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی) اعلام شد.

حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی فردا را عید اعلام کردند


حلول ماه شوال برای حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی(مد ظله العالی) به اثبات رسید و معظم له فردا را عید سعید فطر اعلام نمودند


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیة الله العظمی مکارم شیرازی حلول ماه شوال برای معظم له به اثبات رسیده و ایشان فردا چهارشنبه 9 شهریور ماه را عید سعید فطر اعلام فرمودند .


و ان شاء الله نماز عید سعید فطر ساعت 8 صبح به امامت آیة الله العظمی مکارم شیرازی در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) برگزار خواهد شد .


لازم به ذکر است که بنا بر نظر معظم له، فطریه براى هر نفر به اندازه سه کیلو از غذاى اصلى است که با قیمت گندم حداقل 2000 تومان و با قیمت برنج حداقل 6000 تومان می شود
.


پرداخت زکات فطره یکی از شرایط قبولی روزه ماه رمضان و سبب بیمه شدن انسان در برابر حوادث مختلف است، کسانی که روزه گرفته‌اند و نیز کسانی که معذور از روزه هستند و حتی کسی که عمدی روزه‌اش را می‌خورد باید زکات فطره را بپردازد.


http://www.yazdfarda.com/images/news/actual/?img=38240_makarem.jpg
آیت‌الله العظمی مکارم ‌شیرازی، در جمع نمازگزاران حرم حضرت معصومه(سلام علیها) اظهار داشتند: پرداخت زکات فطره یکی از واجبات است که در روایات اسلامی فراوان به آن اشاره شده است و در قرآن نیز آمده است.

ایشان با بیان اینکه پرداخت زکات فطره بر همه مسلمانان بالغ و عاقل واجب است، افزودند: کسانی که روزه گرفته‌اند و نیز کسانی که معذور از روزه هستند و حتی کسی که عمدی روزه‌اش را می‌خورد باید زکات فطره را بپردازد.

معظم له پرداخت زکات فطره را یکی از شرایط قبولی روزه ماه رمضان و سبب بیمه شدن انسان در برابر حوادث مختلف دانسته و فرمودند: انسان با پرداخت مبلغ کمی به عنوان زکات، خود و خانواده‌اش را در برابر حوادث بیمه می‌کند.

ایشان در مورد میزان و نوع فطریه بیان کردند: زکات فطره باید از قوت غالب بلد داده شود یعنی چیزی که مردم شهر غالبا از آن تغذیه می‌کنند و مصادیق متعددی هم ذکر شده است که مهم‌ترین آن برنج و گندم است.

حضرت آیت الله العظمی ‌مکارم‌ شیرازی تصریح کردند: فطریه به ازای هر نفر به اندازه 3 کیلو گندم و 3 کیلو برنج باید داده شود که 3 کیلو گندم معادل 2 هزار تومان و 3 کیلو برنج معمولی برای هر نفر معادل 6 هزار تومان و 3 کیلو برنج اعلا برای هر نفر 9 هزار تومان است.

ایشان ادامه دادند: زکات فطره ضامن سلامتی انسان است و باید به تعداد نان‌خورها اعم از کودک و بزرگ پرداخت شود حتی بچه‌ای که قبل از غروب شب اول ماه شوال متولد می‌شود باید فطریه‌اش پرداخت شود.

معظم له ابراز کردند: پرداخت فطریه بر تمام کسانی که زندگیشان تامین است خواه کارگر، کارفرما، کارمند، کاسب و... واجب است اما کسانی که کمبود دارند یعنی درآمد آنها کمتر از خرجشان است، مشمول پرداخت زکات فطره نمی‌شوند. ایشان تصریح کردند: میزان کفاره روزه (غیر عمدی) به ازای هر روز 700 تومان؛ و کفاره روزه (عمدی) به ازای هر روز چهل و دو هزار تومان است، که این مبلغ باید به صورت طعام (نان) تهیه شده و در اختیار نیازمندان قرار گیرد.