زمان : 26 Mordad 1390 - 17:56
شناسه : 37750
بازدید : 4899
3 تیم اخراجی ها به دنبال خلق احمدی نژاد 2--مجلس نهم:45 3 تیم اخراجی ها به دنبال خلق احمدی نژاد 2--مجلس نهم:45
-مجلس نهم:45

یزدفردا "در رسانه ها:تناقض اخراجی ها و احمدی نژاد که از یک سو ناگزیر به استفاده از عنوان حامیان احمدی نژاد برای پوشاندن خلا خود و ایجاد یک عامل هویت بخش هستند و از سوی دیگر احمدی نژاد آنها را طرد کرده و حاضر به ارتباط و حمایت از انها نیست، موجب شده تا این گروه به خلق یک «احمدی نژاد خیالی» برای رفع نیاز خود بپردازد که نامش احمدی نژاد است، اما کاملا مطابق با تفکرات و اهداف این گروه رفتار و فکر می کند

در آستانه انتخابات مجلس نهم، سه گروه از اخراجی های دولت با ائتلاف با یکدیگر قصد دارند از شبح احمدی نژاد برای تصاحب کرسی های بهارستان استفاده کنند.


محمود احمدی نژاد همانگونه که با سرعت بسیاری از افراد گمنام و ناشناخته و رده چندم در عرصه های مدیریتی را در سطح وزیر و مسئولان مهم کشور مطرح کرد، عذر بسیاری از این افراد را نیز به سرعت خواست و در طول 6 سال گذشته لشگری از مدیران اخراجی دولتهای نهم و دهم تشکیل شده است.


بر این اساس، هم اکنون از گروه اول اخراجی ها که در طول دولت نهم برکنار و اخراج شدند، گروه دوم اخراجی ها که در پایان دولت نهم و آغاز دولت دهم برکنار شدند و گروه سوم اخراجی ها که در چند ماهه اخیر معزول گردیدند، ائتلافی تشکیل شده است که قصد ورود سازماندهی شده به انتخابات مجلس نهم را دارد.


در این میان برخی افراد که پیش از ورود به دولت احمدی نژاد دارای جایگاه و تجربه بودند همانند علی لاریجانی، مصطفی پورمحمدی، داوود دانش جعفری، غلامحسین محسنی اژه ای و... پس از عزل توسط احمدی نژاد از طیف وی جدا شدند؛ اما اکثریت این افراد به همراه گروهی از نمایندگان که به عنوان سهمیه دولت در فهرست انتخابات مجلس هشتم وارد مجلس شده بودند، این ائتلاف را تشکیل دادند.


البته در این ائتلاف تعدادی از افراد نظیر حسین صفار هرندی و برخی اعضای قرارگاه عمار وجود دارند که قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس را نداشته و صرفا نقش خط دهی فکری و کار تشکیلاتی را دنبال می کنند.




در ائتلاف اخراجی ها استفاده از برند و نام محمود احمدی نژاد در اولویت است، چرا که این گروه خود فاقد سابقه و تجربه ای هستند که امکان جذب رای را دارا باشند و به همین خاطر استفاده از نام احمدی نژاد و قرار دادن خود در جبهه حامیان وی می تواند امیدی برای حضور آنها در مجلس فراهم کند.


از سوی دیگر احمدی نژاد به دلیل اختلاف جدی مواضع خود با این گروه بویژه در موضوعات فرهنگی و سیاست خارجی این گروه را طرد و برکنار کرده و به هیچ وجه حاضر به حمایت از این گروه نیست.


مروری بر اطلاعیه ها و مواضع نهاد ریاست جمهوری و مسئولان دولتی نشان می دهد که میزان مخالفت دولت با این گروه بیش از منتقدان و مخالفان شناخته شده دولت است؛ چرا که احمدی نژاد احساس می کند این گروه پیش از انتصاب و انتساب به دولت وی هیچ جایگاهی نداشته و افرادی دسته چندم و ناشناخته بود و وی آنها را به جایگاه اجتماعی و مدیریتی رسانده است، اما بعد از رسیدن به قدرت آنها قصد عبور از او را داشته و در واقع نمکدان شکنی کرده اند.


تناقض اخراجی ها و احمدی نژاد که از یک سو ناگزیر به استفاده از عنوان حامیان احمدی نژاد برای پوشاندن خلا خود و ایجاد یک عامل هویت بخش هستند و از سوی دیگر احمدی نژاد آنها را طرد کرده و حاضر به ارتباط و حمایت از انها نیست، موجب شده تا این گروه به خلق یک «احمدی نژاد خیالی» برای رفع نیاز خود بپردازد که نامش احمدی نژاد است، اما کاملا مطابق با تفکرات و اهداف این گروه رفتار و فکر می کند.


این شبح احمدی نژاد همه مواضع این گروه علیه هاشمی، اصلاح طلبان و اصولگرایان میانه رو را داراست، در سیاست خارجی و مسایل فرهنگی مانند آنان می اندیشد و از مواضع سیاسی افراطی این طیف حمایت می کند.


این احمدی نژاد خیالی که مواضع و سخنان احمدی نژاد واقعی و اسفندیار رحیم مشایی را به هیچ وجه قبول ندارد، کاملا منطبق با توهمات و تفکرات گروه اخراجی هاست؛ به نحوی که حتی اختیار رییس دفتر خود را ندارد ، معاون اولش به او تحمیل شده و جریان انحرافی که از نظر این افراد منصوبین او هستند، مانند انگل به او چسبیده است.


از نگاه برخی اعضای این گروه حتی سخنرانی های احمدی نژاد درباره مکتب ایرانی و نوروز نیز نظر خود او نیست و همین طور بسیاری از انتصابات و عزل و نصبهای رییس دولت.


گروه اخراجی ها در پاسخ به این پرسش که چرا بین احمدی نژادی که شما تصویر می کنید با احمدی نژاد موجود فاصله زیادی است، اظهار می کنند احمدی نژاد واقعی همان احمدی نژاد فرضی آنهاست و این نسخه اورجینال احمدی نژاد و سوم تیری است و احمدی نژاد فعلی تحریف شده و تحت تاثیر جریان انحرافی است.


البته گروه اخراجی ها به این ابهام که آدم زنده و وکیل و وصی نمی خواهد و احمدی نژاد به اندازه کافی قدرت و انگیزه دارد تا نظرات خود را دنبال کند، پاسخی نمی دهد و همچینین این نکته که اگر شما خود را به اندازه کافی قدرتمند و دارای پایگاه اجتماعی می دانید، چرا باز هم از اسم و عنوان و شهرت احمدی نژاد برای کسب رای و پایگاه استفاده می کنید که این گونه با دادن بیانیه ها و عزل و اعلام برائتهای مکرر ضایع شوید خود به صورت مستقل و با هویت خودتان نه حاصل هویت عاریتی از احمدی نزاد و ساختن شبح وی در صحنه حاضر شوید.


البته تکرار این سوالات باعث شده برخی اعضای واقع بین تر این گروه به نفی صریح احمدی نژاد پرداخته و او را نزدیک به جریان انحرافی بدانند؛ با این حال تداوم این رویکرد باعث می شود این سوال پیش آید که اگر احمدی نژاد منحرف شده، چرا باید به حامیان وی جدای از دیگر اصولگرایان در انتخابات سهم داد؟




منبع: آینده