تفت"یزدفردا:"سيد احمد عبودتيان" در اولين جلسه هماهنگي اين همايش با بیان اینکه یکی از شاخصهای اصلی شهرستان تفت بحث گردشگری نمونه طبیعی است و بیشترین ییلاقات و پتانسیلهای طبیعی در شهرستان تفت وجود دارد گفت:توقع ما این است که برای رشد و تعالی شهرستان در این مقوله نگاه ویژه و اعتبارات گردشگری بیشتری اختصاص یابد.
فرماندار شهرستان تفت با بيان اينكه ذائقه و نگاه مردم به بحث گردشگري علمي نيست اظهار امیدواری کرد با برگزاری این همایش بتوانیم گوشه ای از این پتانسیلها را معرفی نماییم و اعتبارات بیشتری نیز در این زمینه اختصاص یابد.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان تفت، مدیرامورپژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت نيز در اين جلسه گفت: با توجه به اینکه نیمی از سرزمین ایران را مناطق خشک و بیابانی تشکیل می دهد و در دهه های اخیرتغییرات اقلیمی و فشار ناشی از افزایش جمعیت و حساسیت و آسیب پذیری این مناطق در برابر دخالت های ناآگاهانه انسانها پیامدهای منفی متعددی در برخواهد داشت که توسعه سیستمهای اکوتوریسم و بازدیدهای آگاهانه و مسئولانه به مناطق طبیعی که توام با حفظ محیط زیست و تنوع زیستی و بهبود رفاه مردم محلی می تواند نقش بسیار مهم در کاهش یا رفع بخشی ازاین مشکلات داشته باشد.
وی افزود: دانشگاه آزاداسلامی تفت در راستای بازشناسی جایگاه مناطق حساس و آسیب پذیر خشک و بیابانی و با توجه به ویژگیهای جغرافیایی،اقلیمی و تنوع چشم اندازهای طبیعی و اهمیت موضوع اکوتوریسم در توسعه پایدارهمه جانبه این مناطق بخصوص استان یزد و شهرستان تفت با همکاری و همفکری دیگردانشگاهها،مراکز علمی-پژوهشی وارگان های اجرایی استان و کشوراین همایش را برگزار می کند. به گفته وی در این همایش ادارات منابع طبیعی،میراث فرهنگی،محیط زیست،شهرداری و فرمانداری همکاری خواهند داشت.