یزدفردا :دختر جوانی با حضور در دادگاه خانواده به خاطر اينكه شوهرش 10 هزارتومان برای شام بيرون از خانه هزينه كرده است، تقاضای طلاق كرد... …
به گزارش ایسنا دختر 19 ساله ای با ظاهری نامطلوب وارد جلسه محاكمه شد و خطاب به قاضی دادگاه، گفت: آقای قاضی من اصلا از این آقا خوشم نمی آید و حتی از خودم تعجب می كنم كه چطور همسر این مرد شدم، در حالی كه ما هیچ سنخیتی با هم نداریم.
در همین حین برادر این زن در حالی كه خیلی مضطرب بود، گفت: آقای قاضی زودتر حكم طلاق را صادر كنید و شر این پسره بی كلاس را از سر من و خانواده ام كم كنید!
زن شاكی ادامه داد: چند روز پیش وقتی این آقا مرا به یك رستوران بی كلاس دعوت كرد، فقط 10 هزار تومان هزینه شام پرداخت كرد.
همان موقع فهمیدم این آقا با ماهی 100 هزار تومان درآمد نمی تواند شوهر خوبی برایم باشد، 500 سكه مهریه ام را هم بخشیدم فقط حكم طلاق را صادر كنید.
در این حال ناگهان همسر شاكی از جا بلند شد و با صدای بلند رو به قاضی گفت: حكم طلاق را صادر كنید كه دیگر تحمل رفتارهای عجیب و غریب همسرم را ندارم.
وی افزود: كارمند یك اداره دولتی بودم، خانم میانسالی كه عمه همسرم و همكار من بود، با ادعای اینكه برادرزاده اش دختر بسیار خوب و مهربانی است از من خواست تا با او ازدواج كنم، او مدعی بود پسر برادرش جوان سر به هوایی است كه اموال پدرش را حیف و میل می كند و خانواده آنها دنبال پسر سر به زیر، سالم و مودبی هستند تا بتوانند بعد از ازدواج دخترشان از ثروت بی حد و حصر پدرزنش نگهداری كند.
وی ادامه داد: همكارم حتی برای این كار به من وعده یك دستگاه اتومبیل مدل بالا و یك دستگاه منزل مستقل با آخرین امكانات را داد و اتفاقا به همه آنها هم عمل كرد و من شدم داماد خانواده ای كه از نظر فرهنگی و پایگاه اجتماعی كیلومترها با هم فاصله داشتیم، در واقع داماد كه نه، راننده این خانم.
قاضی دادگاه نیز با شنیدن اظهارات طرفین، جلسه بعدی محاكمه را به آینده موكول كرد.