.
در نشستي با عنوان " بررسي راهكارهاي تفاهم اصلاح طلبان در انتخابات"، زماني قمي، عضو هيئت موسس و شوراي مركزي حزب اعتمال ملي اظهار داشت: بعداز انتخابات نهم رياست جمهوري، به اين واقعيت رسيديم كه براي اولين بار، قواي كشور يكدست شده است و يك تغيير آرايشي در نيروي سياسي رخ داد كه حزب اعتماد ملي هم بر اساس همين تغييرات، شكل گرفته است.
زماني قمي ادامه داد: جريان راست و محافظه كار، خيلي اصرار دارد كه هيج تحولي در درون جريانات رخ نداده است، ولي واقعيت، اينگونه نيست.
وي خاطر نشان كرد: شما هيچ مقطعي را بعد از انقلاب نميتوانيد پيدا كنيد كه قوا يكدست شده باشد و ما با اين شرايط وارد انتخابات ميشويم، بنابراين شرايط متفاوتي است و ما حرفهاي متفاوتي داريم و معتقديم كه براي راي مردم و تقويت جمهوري، روشهايي كه ارائه ميدهيم، بسيار متفاوت است.
زماني قمي كه در جمع اعضاي شواري هماهنگي اصلاح طلبان يزدي سخن مي گفت، ادامه داد: بنابراين در انتخابات هم ممكن است، شرايط ما با شرايط ديگران متفاوت باشد و اين در حالي است كه قطعا بايد متفاوت باشد.
وي تصريح كرد: صداي ما، صداي نيروهاي معتقد به انقلاب و اسلام است و هر مسئولي، هر كاري ميكند، اصول دين نيست و ما خيلي از انها را قبول نداريم.
رييس ستاد انتخابات حزب اعتماد ملي خاطر نشان كرد: سياست ما، شركت فعال در هر دو انتخابات است و به هيچ وجه از واژه تحريم استفاده نميكنيم و اگر به عنوان مثال تمام كانديداهاي ما در يك حوزه، رد صلاحيت شوند، فقط اعلام ميكنيم كه در اين حوزه نامزدي نداريم و چرا كه به بقاي جمهوري اسلامي اعتقاد داريم.
وي با اشاره به اينكه حزب اعتماد ملي متفاوت با ديگر احزاب است، گفت: حزب ما در غربت شكل گرفته است، اعتماد ملي حزب دولتي نبوده و با رانت شكل نگرفته است و از سوي ديگر حزب خانوادگي هم نيستيم و فقط از دل مردم بيرون آمدهايم.
زماني قمي، خاطر نشان كرد: به دنبال پيدا كردن مشتركات با ديگر احزاب هستيم و روشهايمان را براي نجات كشور و بقاي جمهوري اسلامي لازم ميدانيم و به دنبال تثبيت اين روشها هستيم.
وي تصريح كرد: اصول خود را اجرا و روي آن پافشاري مي كنيم، ولي اين تفاوت به اين معنا نيست كه اگر روشهاي متفاوتي داشته باشيم، اصلا نميتوانيم كنار هم قرار بگيريم.
زماني قمي با اشاره به اينكه ارادت ما نسبت به جمهوري اسلامي بيشتر از دوستاني است كه خيلي ادعا ميكنند، خاطر نشان كرد: گزينهاي كهدر حزب براي انتخابات به ان رسيدهايم، تفاهم، نام دارد.
وي افزود: گفتگو و تعامل با احزاب و گروهها با هدف نزديك كردن ديدگاهها، ليستها و فهرستها و حتي تطبيق آنها است.
وي خاطر نشان كرد: حزب اعتماد ملي، نزديكي با ديگر اصلاح طلبان را حفظ خواهد كرد و بايد توجه كرد كه ما تكروي نمي كنيم و بيشتر ميخواهيم روي مواردي تكيه كنيم كه دوستانمان را به هم نزديك ميكند.
رئيس ستاد انتخاباتي حزب اعتماد ملي در پايان با اشاره به موادي از لايحه جامع انتخاباتي، تصريح كرد: اگر اين لايحه، قانون شود، جاده يكطرفه خواهد شد و بايد مد نظر داشت، چقدر نقش مردم و جايگاه آنها، ميتواند در جامعه تاثير گذار باشد.
شايان ذكر است زماني قمي از پاسخ به سوال يكي از حضار مبني بر مشخص كردن تفاهم و ائتلاف و فرق بين آنها طفره رفت
منبع:ايسنا
يزدفردا