زمان : 05 Aban 1389 - 15:58
شناسه : 27039
بازدید : 4030
فرماندار يزد از انتخابات دانش آموزي بازديد كرد فرماندار يزد از انتخابات دانش آموزي بازديد كرد

فرماندار يزد از انتخابات دانش آموزي بازديد كرد

یزدفردا"عزيزا... سيفي فرماندار يزد دوشنبه مورخ 3آبانماه 89 در دو مدرسه دخترانه حضور يافت تا از نحوه برگزاري انتخابات شورا و بسيج دانشجويي بازديد كند.

فرماندار يزد در جمع دوستانه دانش آموزان حضور يافت و اهميت تشكيل شوراها را ايجاد روحيه همكاري و تعاون در بين دانش آموزان دانست.

سيفي شركت و حضور دانش آموزان در حل و فصل و پيشبرد امور مدرسه در قالب شوراها را از آن جهت مهم برشمرد كه اينگونه فعاليتها باعث اجتماعي شدن و آمادگي دانش آموزان براي حضور در جامعه و اجتماعات بزرگتر ميشود. سيفي تشكيل نهاد بسيج دانشجويي را در جهت تقويت دانش آموزان در امور ديني و خدمت رساني به مردم موثر دانست و گفت ميبايست ارزشهاي انقلاب اسلامي و فداكاريهاي شهدا و بسيجيان و روحيه بسيجي گري بعنوان درس هاي زندگي در قالب اينگونه تشكيلات به دانش آموزان انتقال يابد. چراكه دانش آموزان در اين سنين آمادگي بيشتري براي پذيرش حقايق را دارند و دلهاي پاكشان هنوز آلوده به مسائل نفساني و مادي نشده است.

در پايان فرماندار يزد از نحوه برگزاري انتخابات اعلام رضايت نمود و از دست اندركاران جهت اجراي انتخابات و از دانش آموزان جهت حضور و شركت گرمشان در انتخابات تقدير و تشكر كرد.

یزدفردا