زمان : 29 Tir 1389 - 23:35
شناسه : 24387
بازدید : 5670
فارسی1(وان) و حمله به قلب جامعه یعنی خانواده فارسی1(وان) و حمله به قلب جامعه یعنی خانواده

فارسی1(وان) و حمله به قلب جامعه یعنی خانواده

محمدرضا مردانه

 دانشجوی فیزیک دانشگاه یزد

فارسی1
حمله به قلب جامعه یعنی خانواده
یزدفردا "حدود یک ماه پیش بود که ترم دانشگاه تمام شد و به خانه برگشتم به امید اینکه در خانواده همه چیز سراسر امید است و خوشحالی. در همان روزهای اول متوجه شدم که بسیاری از نزدیکان ماهواره خریده اند، برخی معتاد به شبکه تماماً دروغ بی.بی.سی شده اند و خانواده هایی که اهل سیاست نیستند یا هستند یا حتی فقط اخبار صدا و سیما را دنبال می کنند یا اصلا تا حالا اهل تماشای فیلم نبوده اند همگی شبکه ای به نام فارسی 1 تماشا می کنند. اسمش را فقط در نشریه میثاق و قاصد عشق خونده بودم اما تازه فهمیدم که چیه.

در روزهای اول سعی کردم توضیح دهم شبکه های خارجی خوب نیستند اما چنان مشتاق اون بودند که اثر نکرد. حتی یکی دو نفر گفتند که صاحب آن داداش همین محمود، رییس جمهور خودمونه! و تازه از این طریق می خواستند اثبات کنند که احمدی نژاد دزده! البته در شایعه بازاری که بعد از انتخابات امثال بی.بی.سی راه انداختند تعجب نکردم. مثلا بعضیا هنوز هم قویاً تاکید دارند که شرکت ایرانسل یا حتی ام.تی.ان آفریقای جنوبی (که تبلیغاش دور زمین های فوتبال جام جهانی بود) مال مجتبی خامنه ایه! البته با یک جستجوی ساده فهمیدم رابرت مرداک (مردوخ) صهیونیست که سری های فاکس و سری های اسکای و توییتر و فیس بوک و غیره را ازنظر مالی تامین می کنه برای سری فارسی هم سرمایه گذاری کرده و قرار است چند شبکه فارسی دیگر هم اضافه شود.
فارسی وان

خلاصه خودم هم نشستم و چندتایی فیلم تو این یک ماه تماشا کردم (توفیق اجباری!) که نکاتی از این قبیل به ذهنم رسید که کسانی که فیلم ها را دیده باشند متوجه خواهند شد که این تحلیل خیلی هم بی راه نیست:

1- پیامبر فرمودند : حیا نصف دین است . اول و بدتر از همه اینکه بی حیایی را به صورت خیلی عادی و معمولی بین خانواده ها رواج می دهد. لغات و اصطلاحات کاملاً بی شرمانه ای در فیلم های به اصطلاح خانوادگی کلمبیایی (سفری دیگر- درجستجوی پدر و...) و کره ای ( افسانه افسونگر و... ) این شبکه مشهود است. البته پوشش زنان هم بی شرمانه است. در این فیلم ها و مخصوصاً فیلم های کلمبیایی ظاهراً مسایل خانواده ها به نمایش در می آید اما اصلا چیزی به نام خانواده وجود ندارد، بلکه چند نفرند که با هم ازتباط دارند که یا دوستند یا قبلا زن و شوهر بوده اند، البته یک مورد زن شوهرند که در آن مرد در نقش بدجنس است و برای همین این زن مظلوم با مردان دیگر مراوده دارد! و مورد دیگر هم زن اول حامله شد و الان تازه قرار است ازدواج کنند! خلاصه بنیان خانواده ها را از همین جا نشانه گرفتند که جای بحث بسیار دارد.

2- این فیلم ها بدبینی و حسادت به دیگران را که از عادات زشت و نکوهیده در اسلام هستند، بین زنان به صورت ناخودآگاه جا می اندازند. مثلا در اکثر فیلم های خانوادگی این شبکه علت بسیاری مشکلات بدجنسی زنانی در امور ازدواج و غیره است که این باعث می شود زنان به اصطلاح خوب در اینجا به نام اینکه هشیار هستند سیاست هایی به خرج دهند. تجربه شخصی نشان می دهد که در واقعیت زنانی با این بدی در خانواده ها بسیار کم هستند اما بدبینی فیلم اثر خودش را می گذارد و زنان خوب برای حل مشکل کذایی دست به کار می شوند و ممکن است مشکلاتی در خانواده ها از این نظر هم به وجود آید.

3- تمکین مرد از زن که در اسلام گفته شده به این معنا نیست که مرد به زن زورگویی کند بلکه به این معنی است که خداوند بنا به شناخت جامعی که از انسان دارد مسئولیت های را بر دوش مرد و زن گذارده متناسب با آن هاست و از علم لایتناهی خدا سرچشمه می گیرد و مسئولیت برنامه ریزی هم ظاهرا به عهده مرد است. اما با تماشای این فیلم ها به افراد اینگونه القا می شود که اگر شوهر چیزی گفت و زن قبول کرد زن تحقیر شده است و زنان با اراده و خوب در این فیلم ها مستقل از شوهرشان به نمایش در می آیند.

4- روزانه حدود هشت نه فیلم خانوادگی پخش می کند که اکثراً زنان و برخی مردان و تعدادی از بچه ها را هم دیدم که مشتریانش هستند. بنیان خانواده هم اول زن است و دوم مرد و سوم فرزندان. حالا هنوز هم قبول ندارید که برای تخریب روابط سالم خانوادگی برنامه ریزی شده است؟

5- نکته آخر اینکه به طور کلی تماشای زیاد و اعتیاد به فیلم انسان را سست و تنبل بار می آورد، انسانی که نه تنها هیچ کار مهمی برای جامعه انجام نخواهد داد بلکه همیشه از همه چیز طلبکار است. هم چنین از آنجا که فیلم ها نتیجه پرداخت های ذهنی هستند، افکار کمی متوهم می شود و در این صورت عقل حقیقت عالم را هیچ گاه در نخواهد یافت.
پیشنهاد می شود به جای تماشای فیلم اندکی کتاب مطالعه کنیم بهتر است.

یزدفردا