زمان : 11 Mehr 1405 - 18:32
شناسه : 224040
بازدید : 207
انعقاد تفاهم نامه طرح مهان با هدف تعویض ۷۰ هزار موتور کولر پرمصرف در یزد انعقاد تفاهم نامه طرح مهان با هدف تعویض ۷۰ هزار موتور کولر پرمصرف در یزد یزدفردا؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اجرای طرح مهان با هدف تعویض ۷۰ هزار دستگاه الکترو موتور کولر‌های آبی پرمصرف با موتور‌های فوق کم مصرف BLDC گفت: این طرح گامی مهم در راستای کاهش بار پیک مصرف برق شبکه در فصول گرم و صرفه جویی چشمگیر در منابع آب و انرژی استان به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ دهقانیزاده گفت: این طرح با سرمایه گذاری حدود ۳ هزار میلیارد تومان در استان یزد عملیاتی خواهد شد.

وی عنوان کرد: افرادی که کولر‌های پرمصرف دارند، امکان بهره مندی از این ظرفیت را به صورت رایگان خواهند داشت.

دهقانیزاده گفت: در این خصوص اطلاع رسانی‌های لازم برای ثبت نام به همشهریان صورت خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: با اجرای این طرح صرفه جویی حدود ۶۰۰ مگاواتی در برق را خواهیم داشت و طی چند سال به ناترازی‌های برق در کشور کمک خواهد کرد.

وی یاداور شد: این طرح در راستای سیاست‌های ترویج و توسعه بهره وری و اجرای سند بهره وری استان انجام می‌گیرد.