زمان : 20 Tir 1405 - 05:23
شناسه : 222814
بازدید : 2224
احترام کامل به رأی مردم صادق کوشکی: احترام کامل به رأی مردم یزدفردا؛ رهبر شهید با اینکه بارها و بارها نسبت به بیهوده بودن اعتماد به آمریکا هشدار داده بودند، دست دولت وقت را برای مذاکره و حتی امضای توافقنامه باز گذاشتند تا به رای مردم احترام بگذارند.

صادق کوشکی: رهبر شهید ایران به تنهایی در طول عمر ولایت خود توانست نظام اسلامی را در دنیا به عنوان کشوری معرفی کند که در مواجهه با تمامیت‌خواهی دشمنان نه تنها یک قدم عقب‌نشینی نمی‌کند، بلکه تمام‌قد برابر زیاده‌خواهی دتیای استبکار ایستادگی می‌کند تا دشمنان قسم‌خورده انقلاب را به این تشخیص برساند که دست از سر ایران بردارند.

یکی دیگر از مشخصه‌های آیت‌الله خامنه‌ای این بود که ساده‌زیستی را نه یک رویکرد قابل تمجید، بلکه وظیفه اصلی همگان می‌دانست. دقیقا به همین دلیل خود ایشان در زندگی شخصی به گواه دوست و دشمن از امکانات اولیه برخوردارد بود و به لحاظ امکانات در خانه‌ای محقر زندگی می‌کرد. نگاه منفی رهبر شهید به مال‌اندوزی و دنیاطلبی به اهل بیت ایشان هم سرایت کرده بود. به همین دلیل کسی از مخالفان سرسخت ایشان هم به خود اجازه نمی‌دهد درباره مال.اندوزی فرزندانشان سخنی بگوید.

امام شهید با اینکه به لحاظ قانونی می‌توانستند همه برنامه‌ها و رفتار دولتی‌ها را رصد کنند و در موقع لزوم حتی اعلام توقف کاری را در دستور کار قرار بدهند، دست دولت‌ها را باز نگه می‌داشتند. در این باره می‌توان به موضوع برجام اشاره کرد که شهید بزرگوار بارها و بارها نسبت به بیهوده بودن اعتماد به آمریکا هشدار داده بودند، دست دولت وقت را برای مذاکره و حتی امضای توافق باز گذاشتند تا هم به رای مردم احترام بگذارند و هم اینکه دولت این ذهنیت را نداشته باشد که اختیار کامل ندارد.