زمان : 17 Esfand 1404 - 18:34
شناسه : 219669
بازدید : 2585
کاهش سهمیه بنزین با کارت شخصی کاهش سهمیه بنزین با کارت شخصی یزدفردا؛ علیرضا معتمدیان استاندار تهران اعلام کرد سهمیه‌ کارت سوخت از ۳۰ لیتر به ۲۰ لیتر کاهش پیدا کرد و این مساله به صورت مقطعی است و با تدابیری که صورت می‌گیرد و با همراهی مردم به شرایط عادی برمی‌گردیم.

به گزارش یزدفردا؛ کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ۵ فرآورده‌های نفتی نیز به مردم توصیه کرد: اولاً برای سوختگیری فقط برای در موارد ضروری به جایگاه‌ها مراجعه کنند و از کارت شخصی سوخت خود استفاده کنند و به هیچ وجه کارت اضطرار جایگاه را تقاضا نکنند.

احسان جان محمدی رئیس هیئت مدیره انجمن جایگاه‌های سی‌ان‌جی کشور گفت: با توجه به محدودیت ایجاد شده در سوخت رسانی با بنزین، تمام جایگاه‌های سی‌ان‌جی استان تهران و البرز، برای سوختگیری به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.