فرمانده انتظامی شهرستان مهريز:
زمين گير شدن قاچاقچی موادمخدر در مهريز
یزدفردا؛ فرمانده انتظامی شهرستان مهريز از شناسايی و دستگيری قاچاقچی موادمخدر و کشف 12 کيلوگرم ترياک از داخل سپر خودرو در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش یزدفردا؛ سرگرد"مهدي رحماندوست" گفت: در پي کسب خبري مبني بر قاچاق مواد افيوني توسط فردي سودجو در محورهاي مواصلاتي شهرستان مهريز ، ماموران پليس مبارزه با موادمخدر پي گيري موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
سرگرد رحماندوست افزود: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر پس از تحقيقات ميداني روز گذشته به اطلاعاتي در خصوص بارگيري محموله موادافيوني با يک دستگاه خودرو پژو و ورود آن به سطح حوزه استحفاظي شهرستان مهريز دست يافتند.
وي تصريح کرد: ماموران انتظامي در ابتدا خودرو را شناسايي و ضمن توقيف خودرو، در بازرسي از آن موفق به کشف 12 کيلوگرم موادمخدر از نوع ترياک شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان مهريز تاکيد کرد: امروز ديگر هيچ نقطه و مکاني براي سوداگران مرگ امن نبوده و پليس برابر قانون با جديت و برخورد قاطع به دنبال شناسايي و دستگيري قاچاقچيان مواد مخدر مي باشد.