زمان : 23 Tir 1404 - 17:23
شناسه : 214841
بازدید : 1805
جناب بابایی استاندار محترم آقازاده پروری دیده بودیم اما همسر پروری نه! قصه های پرغصه یک مدیر کل جوان جناب بابایی استاندار محترم آقازاده پروری دیده بودیم اما همسر پروری نه! روایت یکی از مدیران کل بجا مانده از دولت قبل است که همچنان بر مسند قدرت است

روایت مدیری که با حرکت های زیرپوستی و سو استفاده از موقعیت شغلی و امکانات اداری برای خود و همسرش رزومه سازی می کند و سعی در تصویرسازی عملکرد ضعیف خود دارد.

روایت مدیر خانواده دوستی که همسرش در طول دوران کوتاه مدیریتش پست های متعدد گرفته و در تلاش برای همسر پروری و تصاحب پست های بالاتر است درحالیکه کارآمدان حذف و یا گوشه نشین‌ و با فراری شده اند.

قصه مدیری که عملکرد اداری همسرش  براساس سلیقه خانوادگی و وظایفی که تنها خود می دانند آن وظیفه چیست.

و روایت ها و حکایت ها و قصه های پرغصه دیگر! که در صورت نیاز و ضرورت شفاف تر منعکس خواهد شد.

کارشناسان  تحلیل گر عملکرد مدیران دولت تا چه زمانی قرار است برای پست های به جامانده گزینه انتخاب کنند البته بر اساس شایسته سالاری نه براساس سفارش نمایندگان و دوستان طلبکار سیاسی فکری بکنند. 

دیده بان یزدفردا