زمان : 21 Khordad 1404 - 22:49
شناسه : 214381
بازدید : 3075
فساد اینبار در میراث فرهنگی یزد/ پس از آقای معاون، سه تن از کارمندان میراث فرهنگی یزد بازداشت شدند فساد اینبار در میراث فرهنگی یزد/ پس از آقای معاون، سه تن از کارمندان میراث فرهنگی یزد بازداشت شدند یزدفردا: منابع آگاه از بازداشت سه تن از کارکنان اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خبر داده‌اند.

به گزارش یزدفردا: بر اساس این گزارش، موضوع بازداشت‌ها در پی اقداماتی مشکوک در یکی از ساختمان‌های قدیمی و تاریخی شهر یزد صورت گرفته که احتمال می‌رود در آن کاوشی غیرمجاز با هدف یافتن اشیای قیمتی انجام شده باشد.

این منابع مدعی شده‌اند که در جریان این فعالیت، کاوشگران غیر مجاز به مقادیری زیادی طلا دست پیدا کرده اند . با این حال، هنوز هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی رسمی از سوی دستگاه‌های امنیتی، قضایی یا اداره‌کل میراث فرهنگی یزد در این‌باره منتشر نشده است.

شایان ذکر است که در ابتدای سال جاری نیز گزارش‌هایی از بازداشت یکی از معاونان این اداره‌کل منتشر شده بود که هنوز جزئیات آن رسماً اعلام نشده است.

یزدفردا اخبار تکمیلی این موضوع را به محض دریافت اطلاعات موثق منتشر خواهد کرد.