زمان : 13 Khordad 1404 - 21:15
شناسه : 214297
بازدید : 2750
اعمال محدودیت برای مشترکین پرمصرف‌ برق در یزد اعمال محدودیت برای مشترکین پرمصرف‌ برق در یزد یزدفردا: مدیر دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه‌گیری شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت: کنتور برق افزون بر ۳۰ هزار مشترک استان در فصل گرم مجهز به محدود کننده مصرف می‌شود.

به گزارش یزدفردا: حسین ایرانپور در تشریح جزئیات این خبر با اشاره به اینکه این محدود کننده‌ها، قابلیت آن را دارد تا مصرف برق مشترکین پرمصرف را از ساعات ۱۰ صبح تا ۲۲ کنترل کند، گفت: کنتور ۴۳۰۰ کنتور مشترک خانگی سه فاز، ۲۵۰ مشترک تک فاز و ۸۷ مشترک بد مصرف تجاری به این کنتورها مجهز شدند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از سیستم‌های سرمایشی و روشنایی نامتعارف باعث شده تا برخی از مشترکین پرمصرف شناخته شوند، اضافه کرد: تنظیم محدودیت مصرف برای کلیه مشترکین دارای کنترل هوشمند انجام می‌شود و در صورت تجاوز از حد مجاز برق مشترک را قطع می کند.

ایرانپور تصریح کرد: با افزایش مصرف برق مشترک در سه مرحله به صورت اخطار ۱۵ دقیقه‌ای برق آنان قطع و در صورت تکرار آن، این مدت زمان به یک ساعت افزایش می‌یابد. 

وی از همه مشترکین تجاری و خانگی خواست تا با رعایت الگوی مصرف و استفاده از شیوه‌های نوین در مصرف بهینه برق، صنعت برق را در روزهای سخت پیک تابستان یاری کند.